- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.761
Senin dediğin arnavut böreğiAnnem patatesle yapiyodu onu ama içinde illaki un oluyor tabi kalorili bizimki seninki sağlıklı
Aç kalma canım ye bişeyler..yani dönem donem ağrilar oluyo özellikle son aylar daha yoğun oluyo..doktoruna danış yine de sen daha iyi anlatır sana..Yimek yidim ama cok acim midem kazinii susam midemi kazii sanirimmm
Agrilarim devam ediyor kizlar rahmim her genislemesinde boyle agri olacak mi
Sag ol cnm. Yiyorum surekli ama bu ac kalmak degil bu mide kazinmasi yani nasil anlatsam bilemedimAç kalma canım ye bişeyler..yani dönem donem ağrilar oluyo özellikle son aylar daha yoğun oluyo..doktoruna danış yine de sen daha iyi anlatır sana..
Karnini duzgun doyursanaYimek yidim ama cok acim midem kazinii susam midemi kazii sanirimmm
Agrilarim devam ediyor kizlar rahmim her genislemesinde boyle agri olacak mi
Tatlisim yedim bak yazayim 1 kase mercimek 1 porsiyon manti 1 buyuk dilim ev ekmegi ve bir suru sarma yedim kiz daha ne yiyeemmmKarnini duzgun doyursana
Sakinnnnn sakinnnnnnKocama.cok sinirliyim.su an tatlının dibine vurasim. Var
Beyaz ekmek ve tahinli corekleri hayatindan cikar kuzuuuKocama.cok sinirliyim.su an tatlının dibine vurasim. Var
Valla başka türlü nasıl sakinleşirim acabaSakinnnnn sakinnnnnn
O tahinli çörek bildiğiniz gibi değil 1 2 dilim ekmeğe denk geliyordur sadece küçük bir kurabiye gibi düşünün ekmeği istesem de çıkaramam ama azaltirim çünkü.simdi hem.emziriyorum hemde bırakırım diyetten sonra bı daha başlarım kilo alırım diye korkuyorum ekmek vazgevilmezimBeyaz ekmek ve tahinli corekleri hayatindan cikar kuzuuu
bebisini sev onun cennetten geldigini dusun kokusunu icine cek kocani dusunme at kafandan konu neyse onu sil beynindenValla başka türlü nasıl sakinleşirim acaba
Kuzum tam bugday ekmehine don demek istedim ekmegi tamamen cikartma tabiki bende cikartmadim hic bir zaman sadece daha saglikli olan tambuday ekmehi yemeni tavsoye ederim.O tahinli çörek bildiğiniz gibi değil 1 2 dilim ekmeğe denk geliyordur sadece küçük bir kurabiye gibi düşünün ekmeği istesem de çıkaramam ama azaltirim çünkü.simdi hem.emziriyorum hemde bırakırım diyetten sonra bı daha başlarım kilo alırım diye korkuyorum ekmek vazgevilmezim
bebisini sev onun cennetten geldigini dusun kokusunu icine cek kocani dusunme at kafandan konu neyse onu sil beynindenValla başka türlü nasıl sakinleşirim acaba
Kuzum tam bugday ekmehine don demek istedim ekmegi tamamen cikartma tabiki bende cikartmadim hic bir zaman sadece daha saglikli olan tambuday ekmehi yemeni tavsoye ederim.O tahinli çörek bildiğiniz gibi değil 1 2 dilim ekmeğe denk geliyordur sadece küçük bir kurabiye gibi düşünün ekmeği istesem de çıkaramam ama azaltirim çünkü.simdi hem.emziriyorum hemde bırakırım diyetten sonra bı daha başlarım kilo alırım diye korkuyorum ekmek vazgevilmezim
Erken yiyince acikiyo insan ya bide geç uyuyon senKiz hahahaahahhaahahahah allah senikimmis zengin aaa daha dogrudu oglen yedim 4 gibii doymadim ama simdi corbayla salata yicem tavklu salata yapiom gec oldu ama ancak
Valla bende ilk onu düşündüm allah allah diyorum kimseye bişey de demedimAyy bende odum koptu kiz ban mi yidim diye gerci hata kodu verdi amma aklima geldi iste poncikten sonraa
Evet o da olabilir ben Boşnak böreği diye biliyodumSenin dediğin arnavut böreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?