Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yimek yidim ama cok acim midem kazinii susam midemi kazii sanirimmm
Agrilarim devam ediyor kizlar rahmim her genislemesinde boyle agri olacak mi

Yimek yidim ama cok acim midem kazinii susam midemi kazii sanirimmm
Agrilarim devam ediyor kizlar rahmim her genislemesinde boyle agri olacak mi
Aç kalma canım ye bişeyler..yani dönem donem ağrilar oluyo özellikle son aylar daha yoğun oluyo..doktoruna danış yine de sen daha iyi anlatır sana..

Aç kalma canım ye bişeyler..yani dönem donem ağrilar oluyo özellikle son aylar daha yoğun oluyo..doktoruna danış yine de sen daha iyi anlatır sana..
Sag ol cnm. Yiyorum surekli ama bu ac kalmak degil bu mide kazinmasi yani nasil anlatsam bilemedim baya midem dolu ama grul grul ve aclik hissi

Kocama.cok sinirliyim.su an tatlının dibine vurasim. Var

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-17-20-23-41-899.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2017-03-17-20-23-38-884.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2017-03-17-20-23-34-282.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2017-03-17-20-23-26-808.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 22
Beyaz ekmek ve tahinli corekleri hayatindan cikar kuzuuu
O tahinli çörek bildiğiniz gibi değil 1 2 dilim ekmeğe denk geliyordur sadece küçük bir kurabiye gibi düşünün ekmeği istesem de çıkaramam ama azaltirim çünkü.simdi hem.emziriyorum hemde bırakırım diyetten sonra bı daha başlarım kilo alırım diye korkuyorum ekmek vazgevilmezim

menum
sabah
1 kiymali yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
kk peynir
1 tk tahin
ara
1 mandalina yarım armut
öğlen
2 kase mercimek çorba
salata
ara
yarım muz
17 fındık
akşam
karniyarik
1 dilim ekmek
salata
su 2 litre tamamliycam 1 içtim
spor 45 dakika

Valla başka türlü nasıl sakinleşirim acaba
bebisini sev onun cennetten geldigini dusun kokusunu icine cek kocani dusunme at kafandan konu neyse onu sil beyninden

Kuzum tam bugday ekmehine don demek istedim ekmegi tamamen cikartma tabiki bende cikartmadim hic bir zaman sadece daha saglikli olan tambuday ekmehi yemeni tavsoye ederim.

Valla başka türlü nasıl sakinleşirim acaba
bebisini sev onun cennetten geldigini dusun kokusunu icine cek kocani dusunme at kafandan konu neyse onu sil beyninden

Kuzum tam bugday ekmehine don demek istedim ekmegi tamamen cikartma tabiki bende cikartmadim hic bir zaman sadece daha saglikli olan tambuday ekmehi yemeni tavsoye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…