- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.781
Yarın sabahtan yapayım aksama kadar içeri ben onuuu anlaştık beybi iciyokkaptinn normal karbonatlada oluymuss
Ama yemiceksin tabikideee zaten yiceni yemissiinn. Noldu eşinle özel degilse eğer niye kizdirdi kizzzKocama.cok sinirliyim.su an tatlının dibine vurasim. Var
Benimde ekmek vazgecilmezimdi imkanı yok birakamam diyodum şimdi sadece sabahlari arada öğleO tahinli çörek bildiğiniz gibi değil 1 2 dilim ekmeğe denk geliyordur sadece küçük bir kurabiye gibi düşünün ekmeği istesem de çıkaramam ama azaltirim çünkü.simdi hem.emziriyorum hemde bırakırım diyetten sonra bı daha başlarım kilo alırım diye korkuyorum ekmek vazgevilmezim
O fındıklı muzdan sonra e spor yapılırdi var yaaamenum
sabah
1 kiymali yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
kk peynir
1 tk tahin
ara
1 mandalina yarım armut
öğlen
2 kase mercimek çorba
salata
ara
yarım muz
17 fındık
akşam
karniyarik
1 dilim ekmek
salata
su 2 litre tamamliycam 1 içtim
spor 45 dakika
Olalim canim bu hirslandirir ikimizide istersen benimBiz senle.rakibiz
Resmen bizi anlatiyo
allah allah yaniyomu midenTatlisim yedim bak yazayim 1 kase mercimek 1 porsiyon manti 1 buyuk dilim ev ekmegi ve bir suru sarma yedim kiz daha ne yiyeemmm
evettttt ayyy islerm yeni bitttiiiiiErken yiyince acikiyo insan ya bide geç uyuyon sen
Olalim canim bu hirslandirir ikimizide istersen benimhtc71 de rakibim sen de 2. Rakibim ol olur dimi htc71 ustune gül koklanmis gibi.hissetme sakin
afiyet olsun canım güzel17 mart 2017 menum
Sabah
2 yk menemen
6 zeytin
1 kk peynir
2 catal helva
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
6 yk nohut
4 biber tursusu
Aksam 5 gibi disardaydik
Kuzu germec diye bi yemek kuzu incik var yanindada sebzeleri
Salata
Cayin yanina 2 kayisi
Su 2.5
afiyet olsun keptin çok çok fazla değil ama öğlen de aksam da kaçmış accik hem sabah da düzgün yememisin arti olarak donmez herhaldeSabah: 1 dilim ekmek peynirli
Oglr: yarım kase çorba 1tabak patlican Musakka 3 kaşık pilav
Aksam: 1kucuk kase çorba yarım tabak bamya 3 minik pattis kizartmasi çok canım çekti diye
Yarım litre su içtim ama sabahtan beri haddinden fazla şekersiz çay içtim caysizligim tuttu sanki
Sporda yapcam simdi 2dk plank denicem ona taktım bu ara
afiyet olsun gayet güzelMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir, bir tk acı sos, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: pırasalı yeşil mercimekli karatay usulü börek, pazı borani..
Bir lt cay kasigin yaris kadar kat ilk gunu atlattinmi alisiyon tadinaYarın sabahtan yapayım aksama kadar içeri ben onuuu anlaştık beybi iciyok
Afiyet olsun canim tahinli çörek yagda patlamis misir ve adana dürüm olmamis sadece adanayi yiyebilirsin ama hic diyetlik bi menü olmamis bu menuKocama.cok sinirliyim.su an tatlının dibine vurasim. Var
Evet daha ne yiyecunnn bi ben galdimm yiyycennTatlisim yedim bak yazayim 1 kase mercimek 1 porsiyon manti 1 buyuk dilim ev ekmegi ve bir suru sarma yedim kiz daha ne yiyeemmm
Ekmek yiyebilirsin canim tam tahilli cavdarli ekmeklerden ye bisey olmaz ama küçük bile olsa tahinli corekler borekler kilo vermeni yavaslatir daha doyurucu saglikli seyler koy bence onlarin yerineO tahinli çörek bildiğiniz gibi değil 1 2 dilim ekmeğe denk geliyordur sadece küçük bir kurabiye gibi düşünün ekmeği istesem de çıkaramam ama azaltirim çünkü.simdi hem.emziriyorum hemde bırakırım diyetten sonra bı daha başlarım kilo alırım diye korkuyorum ekmek vazgevilmezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?