Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde ekmek vazgecilmezimdi imkanı yok birakamam diyodum şimdi sadece sabahlari arada öğle bak kuzum sadece matematiksel olarak bakma kaloriye iyi kalori kötü kalori diye bişey de var oldu ozaman ben bi kaşık şerbeti yiyeyim kaç kaloriyse artık diğer menulerden kisarim

O fındıklı muzdan sonra e spor yapılırdi var yaaa

17 mart 2017 menum
Sabah
2 yk menemen
6 zeytin
1 kk peynir
2 catal helva
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
6 yk nohut
4 biber tursusu
Aksam 5 gibi disardaydik
Kuzu germec diye bi yemek kuzu incik var yanindada sebzeleri
Salata
Cayin yanina 2 kayisi
Su 2.5

Merhabalar geç oldu ama yazayım sabah birşey yemedim öğlen çorba biraz et iki kaşık pilav yedim akşam da bı tane kurabiye çay içtim aralarda meyve yedim ama bugün spor yapamadım (

Resmen bizi anlatiyo
:d dogru vallaa canmmm guzelmis bakip bakip gulerim
Tatlisim yedim bak yazayim 1 kase mercimek 1 porsiyon manti 1 buyuk dilim ev ekmegi ve bir suru sarma yedim kiz daha ne yiyeemmm
allah allah yaniyomu miden

Erken yiyince acikiyo insan ya bide geç uyuyon sen
evettttt ayyy islerm yeni bitttiiiii en son banyomu yaptm artkkkkkkk sacim kurutmaya useniyorum uzun sac iyide kurutmasi kisin fenaao

afiyet olsun canım güzel

afiyet olsun keptin çok çok fazla değil ama öğlen de aksam da kaçmış accik hem sabah da düzgün yememisin arti olarak donmez herhalde çok fazla değil

Ekmek yiyebilirsin canim tam tahilli cavdarli ekmeklerden ye bisey olmaz ama küçük bile olsa tahinli corekler borekler kilo vermeni yavaslatir daha doyurucu saglikli seyler koy bence onlarin yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…