Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar geç oldu ama yazayım sabah birşey yemedim öğlen çorba biraz et iki kaşık pilav yedim akşam da bı tane kurabiye çay içtim aralarda meyve yedim ama bugün spor yapamadım (
Merhaba canım hoşgeldin takimimiza afiyet olsun ama hic olmamis bu menu aksam guzel bi yemek neden yemedin aksam sadece seker yuklemissin vucuda baska bisey almamissin kilolarimiz yagdan gitsin istiyosak guzel beslenmeliyiz bence oglen yemegin guzel olmus sabah yetistiremedin mi kahvaltiyi yoksa yapmiyo msn metabolizmanin çalısması icin kahvalti yapmani oneririm canim

:d dogru vallaa canmmm guzelmis bakip bakip gulerim
allah allah yaniyomu miden

evettttt ayyy islerm yeni bitttiiiii en son banyomu yaptm artkkkkkkk sacim kurutmaya useniyorum uzun sac iyide kurutmasi kisin fenaao
Modem yanmiyor sadece aclik hissi kaziniyor sanki hicbirsey yok midemde dayanamadim kalktim 2 kase cacik 1 tabak sarma yedim sonra da gece 1 e kadar kivrandim tas gibi oturdular mideme

Gunaydin kizlar
1.5 saattir yataktayim kalkmak istemim kalkip yemek ve temizlik yapmam lazim useniyom hantal oldum ben ya
Kahvaltida yapmadim daha canim bisi cekmiyoo aksam ki sarmalar hala bogrumde taslasmis

Gunaydin kizlar
1.5 saattir yataktayim kalkmak istemim kalkip yemek ve temizlik yapmam lazim useniyom hantal oldum ben ya
Kahvaltida yapmadim daha canim bisi cekmiyoo aksam ki sarmalar hala bogrumde taslasmis

Günaydın canımcıım
Oh yarasın susama sarmalar Ama kahvaltı yapmalısın azda olsa biseyler ye canım ac bırakma

Günaydın canımcıım
Oh yarasın susama sarmalar Ama kahvaltı yapmalısın azda olsa biseyler ye canım ac bırakma
Sag ol kuzummmmmmmmm
Kahvaltiliklardan midem bulaniyor
Menemen yapiyom kendime ekmeklen yerim

Sen nasilsin ev isiniz noldu

Sag ol kuzummmmmmmmm
Kahvaltiliklardan midem bulaniyor
Menemen yapiyom kendime ekmeklen yerim

Sen nasilsin ev isiniz noldu

Ohh afiyet bal şeker olsun yarasın
Ev isimiz hala ustalar calısıyor bu aksam temızlık yapma dusuncesındeyız yarında aksam uzerı esyalar gıtcek yarın belki sözlümde gelir eşya taşımaya ama belli değil belki de pazartesi gelir
Evde dayanamadım dogalgazın kilidini kırdım dun aksam actım kombıyı sonuna kadar bı guzel ısındım sıcacık dus aldım cezası ne bılmıyorum

Cok bi cezasi oldugunu sanmiyorum kesme baglama cezasi ne kadar olabilirki hastalanip hastanelerde ugrasmanizdan daha azdir bence
Sozlun diyecek ki nereye dustum boyle
Allah kolaylik versin zor ya bu yasinma isleri hele temizlik caniniz cikacak cam falan da sileceksiniz sonucta daha once kaba temizligi yapilmismiydi evin.

hamama gitseydin çaktırmadan taşının evden

ay evet çocuğu önceden sarmalarla açma börek mantılarla karşılıyodum şimdi lahmacuna talim
Yok daha insaat pisliği camlarda falan hafif boya lekeleri 5 kisi gidip temizlik yapcez zaten mutfak daha bıtmedı carsamba tezgah gelıyormus oraya hıc gıremıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…