- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.801
Merhaba canım hoşgeldin takimimizaMerhabalar geç oldu ama yazayım sabah birşey yemedim öğlen çorba biraz et iki kaşık pilav yedim akşam da bı tane kurabiye çay içtim aralarda meyve yedim ama bugün spor yapamadım(
Ayy bende odum koptu kiz ban mi yidim diye gerci hata kodu verdi amma aklima geldi iste poncikten sonraa
Modem yanmiyor sadece aclik hissi kaziniyor sanki hicbirsey yok midemde dayanamadim kalktim 2 kase cacik 1 tabak sarma yedim sonra da gece 1 e kadar kivrandim tas gibi oturdular mideme:d dogru vallaa canmmm guzelmis bakip bakip gulerim
allah allah yaniyomu miden
evettttt ayyy islerm yeni bitttiiiiien son banyomu yaptm artkkkkkkk sacim kurutmaya useniyorum uzun sac iyide kurutmasi kisin fenaa o
Evet daha ne yiyecunnn bi ben galdimm yiyycennyeğim ikiniside
Gunaydin kizlar
1.5 saattir yataktayim kalkmak istemimkalkip yemek ve temizlik yapmam lazim useniyom hantal oldum ben ya
Kahvaltida yapmadim daha canim bisi cekmiyoo aksam ki sarmalar hala bogrumde taslasmis
Sag ol kuzummmmmmmmmGünaydın canımcıım
Oh yarasın susama sarmalarAma kahvaltı yapmalısın azda olsa biseyler ye canım ac bırakma
Sag ol kuzummmmmmmmm
Kahvaltiliklardan midem bulaniyor
Menemen yapiyom kendime ekmeklen yerim
Sen nasilsin ev isiniz noldu
Sag ol kuzummmmmmmmmGünaydın canımcıım
Oh yarasın susama sarmalarAma kahvaltı yapmalısın azda olsa biseyler ye canım ac bırakma
Cok bi cezasi oldugunu sanmiyorum kesme baglama cezasi ne kadar olabilirki hastalanip hastanelerde ugrasmanizdan daha azdir benceOhh afiyet bal şeker olsun yarasın
Ev isimiz hala ustalar calısıyor bu aksam temızlık yapma dusuncesındeyız yarında aksam uzerı esyalar gıtcek yarın belki sözlümde gelir eşya taşımayaama belli değil belki de pazartesi gelir
Evde dayanamadım dogalgazın kilidini kırdım dun aksam actım kombıyı sonuna kadar bı guzel ısındım sıcacık dus aldım cezası ne bılmıyorum
Ceza olarak sporunuda yaptın dimi kız bak akşam girip bakamadim bi daha icimde kaldıııİki kırık çikolata ve yarım kaşarlı etli dürüm
hamama gitseydinOhh afiyet bal şeker olsun yarasın
Ev isimiz hala ustalar calısıyor bu aksam temızlık yapma dusuncesındeyız yarında aksam uzerı esyalar gıtcek yarın belki sözlümde gelir eşya taşımayaama belli değil belki de pazartesi gelir
Evde dayanamadım dogalgazın kilidini kırdım dun aksam actım kombıyı sonuna kadar bı guzel ısındım sıcacık dus aldım cezası ne bılmıyorum
Cok bi cezasi oldugunu sanmiyorum kesme baglama cezasi ne kadar olabilirki hastalanip hastanelerde ugrasmanizdan daha azdir bence
Sozlun diyecek ki nereye dustum boyle
Allah kolaylik versin zor ya bu yasinma isleri hele temizlik caniniz cikacak cam falan da sileceksiniz sonucta daha once kaba temizligi yapilmismiydi evin.
hamama gitseydinçaktırmadan taşının evden
iyidir kuzum senden naber susam nasılSchonerDuft naber cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?