- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.821
Ben pek iyi sayilmam cok hantalim zor ciktim yataktaniyidir kuzum senden naber susam nasıl
Cocuk diyecek nasil birkmistim nasil buldumay evet çocuğu önceden sarmalarla açma börek mantılarla karşılıyodum şimdi lahmacuna talim
Yok daha insaat pisliği camlarda falan hafif boya lekeleri5 kisi gidip temizlik yapcez zaten mutfak daha bıtmedı carsamba tezgah gelıyormus oraya hıc gıremıcez
hamama gitsem eve gelirken gene üşürümgene eski haline getirip taşıncez
Cocuk diyecek nasil birkmistim nasil buldum
Tatlim siz su an kirada misiniz o yuzden mi boyle yarim eve tasiniyorsunuz kiz ne yiyip ne icceniz
benim kuzenim saltalık yerdi sürekli rahatlatıyor diye midesini .... salatalık güzeli olmuştu geleceğinde kilo kilo alırdıkBen pek iyi sayilmam cok hantalim zor ciktim yataktan
Midem taslasmis gibi
Temizlik yapmam lazim yemek yapmam lazimm
Susam da iyidir ins buyudukce agrilarim artiyor aksam baya kotu oldum yemekte cok yiyince gece yarisina kadar kivrandim
anladim cnm sizde haklisiniz ins kolay gecer isleriniz . Pis ustalar.evet kiradayiz kirayi kiraya veriyodukk zaten kiracının cıktıgıda 1 ay olcak bosa kıra verıyoruz bu eve durumlarda biraz sıkısık tadilat yaptırıyoruz malum nişan olcak daha masraf olmasın diye artık tasınmamız gerekiyo ustaların azizliğine uğradık
Evet cnm bende kg kg yiyprum salatalik elma ama benim bunlar midemi rahatlatiyor sonra da deli gibi aciktiriyorbenim kuzenim saltalık yerdi sürekli rahatlatıyor diye midesini .... salatalık güzeli olmuştu geleceğinde kilo kilo alırdıksende böyle şeyler dene elma da iyi gelir belki .. yormadan kendini yap temizliği ya da yapma boşver yarın kocişinin eline süpürge bez ver yapsın
kalsın kalsın birşey olmazanladim cnm sizde haklisiniz ins kolay gecer isleriniz . Pis ustalar.
Evet cnm bende kg kg yiyprum salatalik elma ama benim bunlar midemi rahatlatiyor sonra da deli gibi aciktiriyor
Kac gundur elimi bir yere degdirmedim esim sag olsun kosturdu didim yazik ona da gunduz calis yorul gel aksam evde calis yorul ben yapim temizligi istedim ama yapamicam sanirim ona kalacak yine
kalsın kalsın birşey olmaz
AAy tam siteye giriyom biri arıyo bişey oluyo bi Günaydın diyemedim size
TM canım ben hallederim temizliğe başlıyorsunuz galiba dimi
evet canımmTM canım ben hallederim temizliğe başlıyorsunuz galiba dimi
Allah kolaylik versin beybi bizde sıfır inşaat eve taşındık çok zor oluyo o camlar falan zor temizleniyo sen daha bide kendi evini temizlicen gerçi erkek tarafı yapiyo ama yıne sana kalir temizlik işi onlar uzaktaymis baksanaevet canımm
Çayının yanina çerez olamKiz seni yesem disinin kovuguna yetmessin seni aparatif olarak yiyebilirimmm
niden boyle oluyom ya sizde olmadi mi bu mide kazinmasi2 kase cacik 1 tabak sarma yedim sonraa bilin mi
Boyle durumlarda hemen kalk yataktan hatallasmaya bi izin verirsen hamilelikde insanin yerinden kalkasi gelmiyo hele aylar ilerledikceGunaydin kizlar
1.5 saattir yataktayim kalkmak istemimkalkip yemek ve temizlik yapmam lazim useniyom hantal oldum ben ya
Kahvaltida yapmadim daha canim bisi cekmiyoo aksam ki sarmalar hala bogrumde taslasmis
Ayy ahahahhaOhh afiyet bal şeker olsun yarasın
Ev isimiz hala ustalar calısıyor bu aksam temızlık yapma dusuncesındeyız yarında aksam uzerı esyalar gıtcek yarın belki sözlümde gelir eşya taşımayaama belli değil belki de pazartesi gelir
Evde dayanamadım dogalgazın kilidini kırdım dun aksam actım kombıyı sonuna kadar bı guzel ısındım sıcacık dus aldım cezası ne bılmıyorum
Ayy bende ilk duydugumda evdeki karbonatla yaptim sonra araştırdım ingiliz karbonhidratiyla yapiliyomus o da ayni karbonat gibi ama icilmelik alkali su icin bi bak istersen kuzum@selcanmehmetcanSekerPancarii dün yazamadım siteden kaynaklı ben normal karbonat ile yapıyordım alkali suyu olumlam çalışmalarımda ... ingizliz karbonatını sekerpancarından duydum nasıl birşey o iyi birşeye benziyor bende alayım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?