Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende ilk duydugumda evdeki karbonatla yaptim sonra araştırdım ingiliz karbonhidratiyla yapiliyomus o da ayni karbonat gibi ama icilmelik alkali su icin bi bak istersen kuzum
Normal karbonatla yaptım allah tan tadına aliskinim da çok kötü gelmedi

ayyy evet oda bana kalıyooo olsun ama alsında ben temızlerım hıc usenmem

Ayy Allah kolaylik versin valla ben tasindigimda bu eve canim ciktiii esim bütün insaat pisligini temizledi tek başına bende evi gel git gel git temizledim kvdemlerin isi vardi o siralar ev miss olmus ben taşınmışım kvdem bir gun geliyim de evi temizleyelim diyosaolasin dedim ben cok yorgunum ev miss gibi oldu zaten didim

Gecte olsa hepinize gunaydinlaarrr kizllaaarr kahvaltımi yaptım şimdi temizliğe baslicam sizler napiyosunuz herkesin farklı bi derdi var anladigim kadarıyla
Ayy bende temizlik arasinda baktimm valla isim yarim kaldi kvdemlere gidicez aksam süslenecem temizlik bitsin

ah su kvdeler olsun canım kendı evınız ne olsa

ayyy evet oda bana kalıyooo olsun ama alsında ben temızlerım hıc usenmem
İnsan kendi evi için üşnmiyo bide sevdiginle oturcaksan oooo
Valla ben dedim erkek tarafı yapıyo temizliği evdeklere söyle dedim tm didi kv temizlesin bende yardıma giderim
O kadarda yapsinlar artık

Çayının yanina çerez olam he giz bana da olurdu hep açim gibi hissederdim
ol ol cerezimm benim ciddi mi gecmeyecek mi bu mide kazinmalari

Gecte olsa hepinize gunaydinlaarrr kizllaaarr kahvaltımi yaptım şimdi temizliğe baslicam sizler napiyosunuz herkesin farklı bi derdi var anladigim kadarıyla
gunaydin kuzu bende yavastan basladim temizlige kiyamadim kocisimee

Ayy ayni beni anlatiyon uyaniyom kalkiyom dogruluyom hop geri yuvarlanim yataga yumuyom gozlerimi
Sen yaziyon ya ben hayal ediyom seni o dombik halini kiz cok komik

Ağır ağır Yap temizligini dinlene dinlene acelesi yok nasilsa ben öyle yapiyom şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…