- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.841
Normal karbonatla yaptım allah tan tadına aliskinim da çok kötü gelmediAyy bende ilk duydugumda evdeki karbonatla yaptim sonra araştırdım ingiliz karbonhidratiyla yapiliyomus o da ayni karbonat gibi ama icilmelik alkali su icin bi bak istersen kuzum
ayyy evet oda bana kalıyooo olsun ama alsında ben temızlerım hıc usenmemAllah kolaylik versin beybi bizde sıfır inşaat eve taşındık çok zor oluyo o camlar falan zor temizleniyo sen daha bide kendi evini temizlicen gerçi erkek tarafı yapiyo ama yıne sana kalir temizlik işi onlar uzaktaymis baksanaAyy ne zor islerr
Ayy Allah kolaylik versin valla ben tasindigimda bu eve canim ciktiiiay evet çocuğu önceden sarmalarla açma börek mantılarla karşılıyodum şimdi lahmacuna talim
Yok daha insaat pisliği camlarda falan hafif boya lekeleri5 kisi gidip temizlik yapcez zaten mutfak daha bıtmedı carsamba tezgah gelıyormus oraya hıc gıremıcez
ay evet hemde cok sogukkAyy ahahahhabek iyi etmisin kiz bu aralar da havalar sogukkkkkk
Ayy bende temizlik arasinda baktimm valla isim yarim kaldiGecte olsa hepinize gunaydinlaarrr kizllaaarr kahvaltımi yaptım şimdi temizliğe baslicam sizler napiyosunuz herkesin farklı bi derdi var anladigim kadarıyla
Ayy Allah kolaylik versin valla ben tasindigimda bu eve canim ciktiiiesim bütün insaat pisligini temizledi tek başına bende evi gel git gel git temizledim kvdemlerin isi vardi o siralar ev miss olmus ben taşınmışım kvdem bir gun geliyim de evi temizleyelim diyo saolasin dedim ben cok yorgunum ev miss gibi oldu zaten didim
İnsan kendi evi için üşnmiyo bide sevdiginle oturcaksan ooooayyy evet oda bana kalıyooo olsun ama alsında ben temızlerım hıc usenmem
Valla ben dedim erkek tarafı yapıyo temizliği evdeklere söyle dedim tm didi kv temizlesin bende yardıma giderimAyy Allah kolaylik versin valla ben tasindigimda bu eve canim ciktiiiesim bütün insaat pisligini temizledi tek başına bende evi gel git gel git temizledim kvdemlerin isi vardi o siralar ev miss olmus ben taşınmışım kvdem bir gun geliyim de evi temizleyelim diyo saolasin dedim ben cok yorgunum ev miss gibi oldu zaten didim
Ben evdeyim bu hafta sonu da spor yapar yayılır yatarim siz gezinAyy bende temizlik arasinda baktimm valla isim yarim kaldikvdemlere gidicez aksam süslenecem temizlik bitsin
İnsan kendi evi için üşnmiyo bide sevdiginle oturcaksan oooo
Valla ben dedim erkek tarafı yapıyo temizliği evdeklere söyle dedim tm didi kv temizlesin bende yardıma giderim
O kadarda yapsinlar artık
Bizimde şimdi oturdugum eve yakın olcaa işin bende giderim büyük ihtimal zaten anahtar vermem kv lere temizliğe de nişanlimla gelir giderlerooo bal dök yala yaparım her hafta giderim
Bizimde şimdi oturdugum eve yakın olcaa işin bende giderim büyük ihtimal zaten anahtar vermem kv lere temizliğe de nişanlımla gelir giderler
Ay yine adını yazmisim yaaaanişanlını ifşa etmesene gıztuttunuz mu ev
tamam ama ben ogrendım artıkınAy yine adını yazmisim yaaaadur duzeltebilirsem düzeltim sende duzeltmeye çalış
Adına kurban olduğumtamam ama ben ogrendım artıkın
Adına kurban olduğum
Her yerlere yazarm da yakalanmaktan korkuyom
ol ol cerezimm benimÇayının yanina çerez olamhe giz bana da olurdu hep açim gibi hissederdim
gunaydin kuzu bende yavastan basladim temizlige kiyamadim kocisimeeGecte olsa hepinize gunaydinlaarrr kizllaaarr kahvaltımi yaptım şimdi temizliğe baslicam sizler napiyosunuz herkesin farklı bi derdi var anladigim kadarıyla
Ayy ayni beni anlatiyon uyaniyom kalkiyom dogruluyom hop geri yuvarlanim yataga yumuyom gozlerimiBoyle durumlarda hemen kalk yataktan hatallasmaya bi izin verirsen hamilelikde insanin yerinden kalkasi gelmiyo hele aylar ilerledikcebeni yuvarliyolardi artik ayyy kendim geldim aklima terlikle gezerdim deli gibi agahajahhah çünkülüm o kadar sisti ki bacaklarim ayaklarim anca terlik geliyodu
Bak doverim senibak aynı şehirdeyissss kork benden
Bak doverim seni
Ağır ağır Yap temizligini dinlene dinlene acelesi yok nasilsa ben öyle yapiyom şahsenol ol cerezimm benimciddi mi gecmeyecek mi bu mide kazinmalari
gunaydin kuzu bende yavastan basladim temizlige kiyamadim kocisimee
Ayy ayni beni anlatiyon uyaniyom kalkiyom dogruluyom hop geri yuvarlanim yataga yumuyom gozlerimi
Sen yaziyon ya ben hayal ediyom seni o dombik halini kiz cok komik
Kıyamam ben simdidövsene dövsene hadiiii hadiiiiii ne duruyorsuuuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?