- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.861
Görüşürüz canım sen de geldiğinde zayiflamis olursan çok sevinirimmmmmKızlar ben çıkıyorumm bi süre yokum kendinize çokkk iyi bakın hepinizi öpüyorumm ve seviyorumgeldiğimde hepiniz zayıflamıs olun
İlk evimi kvdem temizlemisti ben elimi bile surmediydim ona saysin didi zaarİnsan kendi evi için üşnmiyo bide sevdiginle oturcaksan oooo
Valla ben dedim erkek tarafı yapıyo temizliği evdeklere söyle dedim tm didi kv temizlesin bende yardıma giderim
O kadarda yapsinlar artık
Ben dün spor yapmadimBen evdeyim bu hafta sonu da spor yapar yayılır yatarim siz gezin
Ay yine adını yazmisim yaaaadur duzeltebilirsem düzeltim sende duzeltmeye çalış
Dün 120 dakika yürüdüm keptin 60 ı normal zaten 60 ı cezaya olsunCeza olarak sporunuda yaptın dimi kız bak akşam girip bakamadim bi daha icimde kaldııı
Bende normal karbonatla yapiyorum canim..dun halama dedim ara sira vc sorunum oluyor dedim Halamda boreklerine baktir böbreğin calismazsa kabizlik ondsn olurmus öyle mi acaba şaşırdımBitmeyenUmidim SekerPancarii dün yazamadım siteden kaynaklı ben normal karbonat ile yapıyordım alkali suyu olumlam çalışmalarımda ... ingizliz karbonatını sekerpancarından duydum nasıl birşey o iyi birşeye benziyor bende alayım olmadı
Bizimde kahvalti fasli saat 1ceyrek kala bitti babamla kardesim vardi kahvaltida ailecek yaptik ben ne yedigimden bisey anlamadim firinda karnabahar ve kek yaptim ev yapimi sucuk ne pisirdim ve erkek kardesim mizmiz yine cok begenmedi aman kadanaliyim anam gelsinde bahsin ogluna babamda bugun ankaraya gidiyor ve erkek kardesim kaliy tek sanki biraz daha diyet yapicam yanliz kalincaGecte olsa hepinize gunaydinlaarrr kizllaaarr kahvaltımi yaptım şimdi temizliğe baslicam sizler napiyosunuz herkesin farklı bi derdi var anladigim kadarıyla
Ingiliz karbonati fiyati uygunmu canim..olmazsa bi eczaneden soruyumAyy bende ilk duydugumda evdeki karbonatla yaptim sonra araştırdım ingiliz karbonhidratiyla yapiliyomus o da ayni karbonat gibi ama icilmelik alkali su icin bi bak istersen kuzum
oyle yapimmm hizlisina halim yok zatiAğır ağır Yap temizligini dinlene dinlene acelesi yok nasilsa ben öyle yapiyom şahsen
Gorusuruz tatlim kolay gelsin dikkat et kendine.Kızlar ben çıkıyorumm bi süre yokum kendinize çokkk iyi bakın hepinizi öpüyorumm ve seviyorumgeldiğimde hepiniz zayıflamıs olun
Ben bobrekten kabizlik olur diye hic duymadim idrara cikamazsan onun alakasi var derim de kabizliga da etkisi olur mu bilmemBende normal karbonatla yapiyorum canim..dun halama dedim ara sira vc sorunum oluyor dedim Halamda boreklerine baktir böbreğin calismazsa kabizlik ondsn olurmus öyle mi acaba şaşırdım
Sen dün naptin yattin miBen dün spor yapmadimbugun yaparim squatlarimi sös
He evlendikten sonra kendi evine gecerkeeenn o zaman tm canım bahane uydurmasi normalİlk evimi kvdem temizlemisti ben elimi bile surmediydim ona saysin didi zaar
Yapma kacamak hiç yakistiramadim sanaaDün 120 dakika yürüdüm keptin 60 ı normal zaten 60 ı cezaya olsun
Bu erkeklerin yemek begenmemesiBizimde kahvalti fasli saat 1ceyrek kala bitti babamla kardesim vardi kahvaltida ailecek yaptik ben ne yedigimden bisey anlamadim firinda karnabahar ve kek yaptim ev yapimi sucuk ne pisirdim ve erkek kardesim mizmiz yine cok begenmedi aman kadanaliyim anam gelsinde bahsin ogluna babamda bugun ankaraya gidiyor ve erkek kardesim kaliy tek sanki biraz daha diyet yapicam yanliz kalinca
Ben bitirdim şimdi dolaplarimi toplicam asıl korkutan oydu nasıl yapcam bilmem çok karışıkoyle yapimmm hizlisina halim yok zatiboyle de bitmii kizzz daha silinmesi var
Gorusuruz tatlim kolay gelsin dikkat et kendine.
Ben bobrekten kabizlik olur diye hic duymadim idrara cikamazsan onun alakasi var derim de kabizliga da etkisi olur mu bilmem
Ben de bitirdim simdi ama oldum cok yoruldum bisiler yiyom simcikBen bitirdim şimdi dolaplarimi toplicam asıl korkutan oydu nasıl yapcam bilmem çok karışık
Sen gel benimi kizin dolabinna bak ablasi dudagin ucuklar bi corap katlayisi var sok olun ve ben kendi halimden utanıyorum kizimin camasirlari kitap gibi kstliyor 5yasindan beri ayni duzenli cani sikilirsa yeniden dolabi doker hep katlar bana ginaa gelirr ve 8 yasinda şuan nn kuzummm yaaBen bitirdim şimdi dolaplarimi toplicam asıl korkutan oydu nasıl yapcam bilmem çok karışık
Evett erinmedim.netten baktim ve buraya indirdirm bobregimizin ne cok gorevi varmış rabbim ne kadar kusursuz yaratmış ince ayrıntılıoyle yapimmm hizlisina halim yok zatiboyle de bitmii kizzz daha silinmesi var
Gorusuruz tatlim kolay gelsin dikkat et kendine.
Ben bobrekten kabizlik olur diye hic duymadim idrara cikamazsan onun alakasi var derim de kabizliga da etkisi olur mu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?