Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnsan kendi evi için üşnmiyo bide sevdiginle oturcaksan oooo

Valla ben dedim erkek tarafı yapıyo temizliği evdeklere söyle dedim tm didi kv temizlesin bende yardıma giderim
O kadarda yapsinlar artık
İlk evimi kvdem temizlemisti ben elimi bile surmediydim ona saysin didi zaar

Bende normal karbonatla yapiyorum canim..dun halama dedim ara sira vc sorunum oluyor dedim Halamda boreklerine baktir böbreğin calismazsa kabizlik ondsn olurmus öyle mi acaba şaşırdım

Gecte olsa hepinize gunaydinlaarrr kizllaaarr kahvaltımi yaptım şimdi temizliğe baslicam sizler napiyosunuz herkesin farklı bi derdi var anladigim kadarıyla
Bizimde kahvalti fasli saat 1ceyrek kala bitti babamla kardesim vardi kahvaltida ailecek yaptik ben ne yedigimden bisey anlamadim firinda karnabahar ve kek yaptim ev yapimi sucuk ne pisirdim ve erkek kardesim mizmiz yine cok begenmedi aman kadanaliyim anam gelsinde bahsin ogluna babamda bugun ankaraya gidiyor ve erkek kardesim kaliy tek sanki biraz daha diyet yapicam yanliz kalinca

Ağır ağır Yap temizligini dinlene dinlene acelesi yok nasilsa ben öyle yapiyom şahsen
oyle yapimmm hizlisina halim yok zati boyle de bitmii kizzz daha silinmesi var

Kızlar ben çıkıyorumm bi süre yokum kendinize çokkk iyi bakın hepinizi öpüyorumm ve seviyorum geldiğimde hepiniz zayıflamıs olun
Gorusuruz tatlim kolay gelsin dikkat et kendine.

Bende normal karbonatla yapiyorum canim..dun halama dedim ara sira vc sorunum oluyor dedim Halamda boreklerine baktir böbreğin calismazsa kabizlik ondsn olurmus öyle mi acaba şaşırdım
Ben bobrekten kabizlik olur diye hic duymadim idrara cikamazsan onun alakasi var derim de kabizliga da etkisi olur mu bilmem

Bu erkeklerin yemek begenmemesi
Seni yalnız biraksinlar artik

Ben bitirdim şimdi dolaplarimi toplicam asıl korkutan oydu nasıl yapcam bilmem çok karışık

Ben bitirdim şimdi dolaplarimi toplicam asıl korkutan oydu nasıl yapcam bilmem çok karışık
Ben de bitirdim simdi ama oldum cok yoruldum bisiler yiyom simcik

Ayy ben de hoc sevmimm o isiii mumkun oldugunca karistirmamaya calisiyom

Sen gel benimi kizin dolabinna bak ablasi dudagin ucuklar bi corap katlayisi var sok olun ve ben kendi halimden utanıyorum kizimin camasirlari kitap gibi kstliyor 5yasindan beri ayni duzenli cani sikilirsa yeniden dolabi doker hep katlar bana ginaa gelirr ve 8 yasinda şuan nn kuzummm yaa

Evett erinmedim.netten baktim ve buraya indirdirm bobregimizin ne cok gorevi varmış rabbim ne kadar kusursuz yaratmış ince ayrıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…