Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

masallah kizima ne kadar duzenli

Evett erinmedim.netten baktim ve buraya indirdirm bobregimizin ne cok gorevi varmış rabbim ne kadar kusursuz yaratmış ince ayrıntılı
aynen canim

Selam kızlar...
Spordan geldim biraz önce iyi döktürdük oryantalde bilmiyom ama :) şimdi yemek yapmam lazım ama üşeniyom offf..pratik bişeyler yapim bari..
Ne yapacaksin tatlim bende sabahtan beri dusunuyorum ne yapsam. Yiyecekleri dusundukce kotu oluyom

Kız maşallahhhh bana ölüm geliyo toplamak annem bıktı benden bize de ogretsin nasıl yapiyo

Baktim şipit guzelmis. Afiyet ossun ama ben yapamam onuu bana pratik bisi lazim annen neden zor seyler yapiii

Baktim şipit guzelmis. Afiyet ossun ama ben yapamam onuu bana pratik bisi lazim annen neden zor seyler yapiii
Zor ve kalorili valla yaptı ya canı çekmiş başka da yemek yapmadı ama küçük küçük yaptı bende 2 tane yedim şimdi yürüyüşe cikcam

Bende normal karbonatla yapiyorum canim..dun halama dedim ara sira vc sorunum oluyor dedim Halamda boreklerine baktir böbreğin calismazsa kabizlik ondsn olurmus öyle mi acaba şaşırdım
Eşim geçen yaz çıkışı taş düşürdü o dönemde hep kabizdi.. böbrek şişiyor ya baskılı yor demişti dr o zaman

Ben geldim uyuyakaldım bugün işe çok geç gittim şansıma sistemde sorun vardı erkenden çıktım 50 dk yürüdüm ordan kv ye geçtim oturdum ordan anama yürüdüm şimdi de evdeyim fırına yemek atacam munter bakla yapabilirsin geçen pazardan aldım yoğurtlu az sarımsaklı sos ile harika oluyor

Hosgeldin cnmm. Ay cok sansli olmus senin icin uykuyuda cekmissin oh sefan olsun
Oo baya yurumussun gittifin yerlerde bisiler yedin mi kacamak gibi seyler
Baklamm yok ki benim esim et durum alacak yiycezz

Hosgeldin cnmm. Ay cok sansli olmus senin icin uykuyuda cekmissin oh sefan olsun
Oo baya yurumussun gittifin yerlerde bisiler yedin mi kacamak gibi seyler
Baklamm yok ki benim esim et durum alacak yiycezz
Oy beslenmeye bak ne güzel şeyler yiyiiiii

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(220)Poncikbirgelincik:100+120
(90)Htc71:45 +45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(230)Sarraf: 150+80

MOR TAKİM
(160)Hedef52:30+30+80+20+30+40
(360)ParteMoralll:20+105+75+40+120
(220)Senad:100+120
(110)Selcanmehmetcan:45+20+45
(79)SekerPancari71:44+ 35

PEMBE TAKİM:855
MOR TAKIM:929

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…