- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.881
masallah kizima ne kadar duzenliSen gel benimi kizin dolabinna bak ablasi dudagin ucuklar bi corap katlayisi var sok olun ve ben kendi halimden utanıyorum kizimin camasirlari kitap gibi kstliyor 5yasindan beri ayni duzenli cani sikilirsa yeniden dolabi doker hep katlar bana ginaa gelirr ve 8 yasinda şuan nn kuzummm yaa
aynen canimEvett erinmedim.netten baktim ve buraya indirdirm bobregimizin ne cok gorevi varmış rabbim ne kadar kusursuz yaratmış ince ayrıntılı
Ne yapacaksin tatlim bende sabahtan beri dusunuyorum ne yapsam. Yiyecekleri dusundukce kotu oluyomSelam kızlar...
Spordan geldim biraz önce iyi döktürdük oryantalde bilmiyom ama :) şimdi yemek yapmam lazım ama üşeniyom offf..pratik bişeyler yapim bari..
Yormayaydin kendini kiiizzzBen de bitirdim simdi ama oldum cok yoruldum bisiler yiyom simcik
Ayy ben de hoc sevmimm o isiii mumkun oldugunca karistirmamaya calisiyom
Kız maşallahhhh bana ölüm geliyo toplamak annem bıktı bendenSen gel benimi kizin dolabinna bak ablasi dudagin ucuklar bi corap katlayisi var sok olun ve ben kendi halimden utanıyorum kizimin camasirlari kitap gibi kstliyor 5yasindan beri ayni duzenli cani sikilirsa yeniden dolabi doker hep katlar bana ginaa gelirr ve 8 yasinda şuan nn kuzummm yaa
Ödem oluyo bu herhalde suyu ihmal etmemek gerek
Gelin olcen sen daginiklikk yasak sanaYormayaydin kendini kiiizzz
Valla ne zor oluyo bide ben daginikim biraz
Hafta sonundan nefret ediyorum evdekilerle yemek yiyorumSelam kızlar...
Spordan geldim biraz önce iyi döktürdük oryantalde bilmiyom ama :) şimdi yemek yapmam lazım ama üşeniyom offf..pratik bişeyler yapim bari..
Şipit yaptiGelin olcen sen daginiklikk yasak sana
Aksama ne yiyeceksinn annen ne pisirmiss
Ne yidinnnn neeeHafta sonundan nefret ediyorum evdekilerle yemek yiyorumyine kaçamak yaptim
O ne olakiŞipit yapti
Zor ve kaloriliBaktim şipit guzelmis. Afiyet ossun ama ben yapamam onuu bana pratik bisi lazim annen neden zor seyler yapiii
Eşim geçen yaz çıkışı taş düşürdü o dönemde hep kabizdi.. böbrek şişiyor ya baskılı yor demişti dr o zamanBende normal karbonatla yapiyorum canim..dun halama dedim ara sira vc sorunum oluyor dedim Halamda boreklerine baktir böbreğin calismazsa kabizlik ondsn olurmus öyle mi acaba şaşırdım
Aa demek ki etkisi varmis ilk defa duydum.Eşim geçen yaz çıkışı taş düşürdü o dönemde hep kabizdi.. böbrek şişiyor ya baskılı yor demişti dr o zaman
Bizde drden duyduk o zamanlar .. maydonoz kaynatıp icmek iyi olur bebiş yoksa tabiAa demek ki etkisi varmis ilk defa duydum.
Hosgeldin cnmm. Ay cok sansli olmus senin icinBen geldim uyuyakaldım bugün işe çok geç gittim şansıma sistemde sorun vardıerkenden çıktım 50 dk yürüdüm ordan kv ye geçtim oturdum ordan anama yürüdüm şimdi de evdeyim fırına yemek atacam munter bakla yapabilirsin geçen pazardan aldım yoğurtlu az sarımsaklı sos ile harika oluyor
Oy beslenmeye bak ne güzel şeyler yiyiiiiiHosgeldin cnmm. Ay cok sansli olmus senin icinuykuyuda cekmissin oh sefan olsun
Oo baya yurumussun gittifin yerlerde bisiler yedin mi kacamak gibi seyler
Baklamm yok ki benimesim et durum alacak yiycezz
Ayy kiz heveslendin mii daha yeni sipit yimissinOy beslenmeye bak ne güzel şeyler yiyiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?