- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.901
kahve içtim minik halleyler oluyor ya ondan bir tane yedim o da kendimi unuttum 2 tanede minik kurabiye tereyağlı olanlar varya ama dalgınlığıma geldi annemde balık yapmış çipura yapmış yarısını yedim üstüne evde de balık var bugün çok doydum yediğim pek b,rşeyde yok ... ohh afiyet olsun susama ve annesineHosgeldin cnmm. Ay cok sansli olmus senin icinuykuyuda cekmissin oh sefan olsun
Oo baya yurumussun gittifin yerlerde bisiler yedin mi kacamak gibi seyler
Baklamm yok ki benimesim et durum alacak yiycezz
Ohh afiyet olsun. Bence cok degil zaten yuruyus yapmissin. Abartmamak kaydiyla tabi. Ben olsam halley yerine tereyagli nefis ev kurabiyesi yerdim :) balikta cipraya bayilirim afiyet olsun cnmm.kahve içtim minik halleyler oluyor ya ondan bir tane yedim o da kendimi unuttum 2 tanede minik kurabiye tereyağlı olanlar varya ama dalgınlığıma geldi annemde balık yapmış çipura yapmış yarısını yedim üstüne evde de balık var bugün çok doydum yediğim pek b,rşeyde yok ... ohh afiyet olsun susama ve annesine
kurabiye hazırdı ev yapımı değildi yürüdüğüm için evet değil ellerimde doluydu zaten kaç kilo taşıdığımı bilmiyorumOhh afiyet olsun. Bence cok degil zaten yuruyus yapmissin. Abartmamak kaydiyla tabi. Ben olsam halley yerine tereyagli nefis ev kurabiyesi yerdim :) balikta cipraya bayilirim afiyet olsun cnmm.
afiyet olsun tatlım .. bu ay sonu hedefine ulaşacaksın gibi geliyor18 mart 2017 menum
Ssabah
2 kucuk parca sucukla 1 yumurta
5 zeytin
1 tk zeytin salatasi
1 tk kahvaltilik sos
1 dilim tb ekmegi
Ara buyuk fincan neskafe
Aksam
Karadeniz somunu avuc ici kadar
Mantarli soganli
Salata
Ara sekersiz cay 2 kuru kayisi
Su 2.5 litre
Tohatla beniAyy kiz heveslendin mii daha yeni sipit yimissinbu tokat atma emojisine bayiliyom yaa
Güzelmiş kuzu şu zeytin salatasinin fotosunu atsana bee noluuurr18 mart 2017 menum
Ssabah
5 zeytin
1 tk zeytin salatasi
1 tk kahvaltilik sos
1 dilim tb ekmegi
Ara buyuk fincan neskafe
Aksam
Mantarli soganli
Salata
Su 2.5 litre
Bugün kaçamak günü galiba herkesler kaçamak yapmışsabah
1 tost / 1 domates / ekmek üstü bal ve reçel karıştırdım 1 ince dilim
ara
türk kahvesi / 3 kuru kayısı / yarım avuç içi kadar badem
öğlen
yok
ara
kahve çay minik halley 2 minik kurabiye yarım saat sonrasında yarım ızgara balık
akşam
fırın balık yarım / 1 elma
60 dk dan fazla ellerim doluyken yürüdüm kaçamaklardan birşey kalmadı
2 lt suyu tamamlayacam birazdan lesile de yapabilirim
Sacmaliyosun. Kendine yazık etme biraz olaya adapte ol lütfen bak cocuklarinla daha güzel vakit geçirmek istemez misin fit bi anne olmak istemez misin ? Bırakmak yok ne yersen ye menu paylasicaksin ve yememeye calisicaksin.. biz burdayiz sana destek olcaz hadi menüsü görelimmBugün diyet niyet kalmadı o yüzden menü yazmıyorum sigara börekleri mı yarım ekmek mı i tabak pilav mı desem hangisini söylesem moralim çok bozuk hedefe yaklaşmışken bıraktım galiba hem bırakmadan.hededi bulsam da bu şekilde bı daha yiycem sanırım ben pes ediyorum yaa((
Neden oyle oldu canin mi birseye sıkkın. Yazik etme kendine cnm dikkat etBugün diyet niyet kalmadı o yüzden menü yazmıyorum sigara börekleri mı yarım ekmek mı i tabak pilav mı desem hangisini söylesem moralim çok bozuk hedefe yaklaşmışken bıraktım galiba hem bırakmadan.hededi bulsam da bu şekilde bı daha yiycem sanırım ben pes ediyorum yaa((
Kiz tohatliyom amma icimde el vermiiii sakaciktan tohatlimmmTohatla beniAyy bende hamile kalayim görcen sen ozaman zayiflamaya calisiyo olcan bebisinle
ohh afiyet olsun bende kızıma ekicem saksılara600 gr çilek yidim
afiyet olsun tatlim ogunlerin güzel ama öğlen bos gecmesin diye neskafenin yanında kuru yemiş falan yesen daha da güzel olurmuş18 mart 2017 menum
Ssabah
5 zeytin
1 tk zeytin salatasi
1 tk kahvaltilik sos
1 dilim tb ekmegi
Ara buyuk fincan neskafe
Aksam
Mantarli soganli
Salata
Su 2.5 litre
Ek ek bende cok seviyorum da pek ilgilenemim kuruyorlarohh afiyet olsun bende kızıma ekicem saksılarakocama da biber kendime de belki ceri domates bugün tohumları ekicem bakalım 15 20 güne çıkar sonra tee 2 aya anca meyve verir pek severim çiçek bahçe işlerini
afiyet olsun tatlim biraz kacamak olmuş ama spor guzelsabah
1 tost / 1 domates / ekmek üstü bal ve reçel karıştırdım 1 ince dilim
ara
türk kahvesi / 3 kuru kayısı / yarım avuç içi kadar badem
öğlen
yok
ara
kahve çay minik halley 2 minik kurabiye yarım saat sonrasında yarım ızgara balık
akşam
fırın balık yarım / 1 elma
60 dk dan fazla ellerim doluyken yürüdüm kaçamaklardan birşey kalmadı
2 lt suyu tamamlayacam birazdan lesile de yapabilirim
ayy ben bayılırım çıkar çıkar balkona onları izlerim güneşe koyarım rüzgar varsa kırılmasın diye balkon mermerinden yere alirim çiçeklerini inceler dururum alttan meyvesi gozukuyormu diyeEk ek bende cok seviyorum da pek ilgilenemim kuruyorlarmeyveleri toplamasi cok guzel cilek domatesler minnak minnak bal gibi cok severim. Aferin sana cici anne senii
sinde yapmisinBugün kaçamak günü galiba herkesler kaçamak yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?