- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.921
Ooo sen baya ilgilisin kiz ben o ladar ugrasamim evde ciceklerim var iki tane onlari bile sulayamiyorum her gunayy ben bayılırım çıkar çıkar balkona onları izlerim güneşe koyarım rüzgar varsa kırılmasın diye balkon mermerinden yere alirim çiçeklerini inceler dururum alttan meyvesi gozukuyormu diyegörüncede pek mutlu olurum
Bir an kaybetmişim kendimi yürüyüş ile tamamladım zaten yarında yürürümBugün kaçamak günü galiba herkesler kaçamak yapmış
Sipit te baktım güzel birşey gibi... bence wc sorununa iyi gelecek bu kaçamak... birde şalgam suyu wcye iyi gelir bugün aklıma geldi şalgam markette adamın elinde gördümSabah: 2dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak 2 zeytin 1 kk peynir
Ara yok öğle yok saat 4 gibi akşam yemeği yedim kaçamakli
Aksam:2 küçük yufkadan şipit zeytin peynir çay
Su hiç icemedim şimdi 1 litrelik su alicam elime bitiricem gündüz yürüyüşe çıktım az öncede spor yaptım şimdi de dans edicem yarın güzel bi yemek yapicam inşallah sebzeci gecsin kapınin önünden onu bekliyorum
olabilir bizde arada kaçamaklar yapıyoruz ama senin gibi diyet bitti gözüyle bakmıyoruz canım önemli olan da bu zaten bu gün bu günde kaldı yarın yenisi olucak o kacamak gecti gitti sadece bugunluk tu tekrari olmamasi senin elinde sen pes edersen olmaz ki bunu yapma kendine basarabilirsin neden olmasın sadece gerçekten istemelisin biz zaten sana elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz zamanla alisicaksin geldin kac gün oldu daha dur bi düzenin otursun 2 haftaya alisirsin kendine bunu yapmaBugün diyet niyet kalmadı o yüzden menü yazmıyorum sigara börekleri mı yarım ekmek mı i tabak pilav mı desem hangisini söylesem moralim çok bozuk hedefe yaklaşmışken bıraktım galiba hem bırakmadan.hededi bulsam da bu şekilde bı daha yiycem sanırım ben pes ediyorum yaa((
Ay bazen bende kiyamiyomNeden oyle oldu canin mi birseye sıkkın. Yazik etme kendine cnm dikkat et
Kiz tohatliyom amma icimde el vermiiii sakaciktan tohatlimmm
Ayy zayiflama konularina girmeyelimm luffennnn
Ayy nası yidinn hiç sevmem bizim çilek tarlamiz vardı okul zamanı yaylaya çıkardık 2 ay boyunca sabah 7 akşam 6 cilek topluyoduk600 gr çilek yidim
Ay bende çok severim yaa balkona biber domates salatalik nane ekiyorum ugrasmasi çok güzel oluyo dimiiohh afiyet olsun bende kızıma ekicem saksılarakocama da biber kendime de belki ceri domates bugün tohumları ekicem bakalım 15 20 güne çıkar sonra tee 2 aya anca meyve verir pek severim çiçek bahçe işlerini
Bebisin olunca ugrasirsin sende onunla beraberEk ek bende cok seviyorum da pek ilgilenemim kuruyorlarmeyveleri toplamasi cok guzel cilek domatesler minnak minnak bal gibi cok severim. Aferin sana cici anne senii
Aynen yarın çok dikkat edicimmmsinde yapmisingeçen yine vardı sankim ama sporlarda gözümden kaçmadı yarin dikkat et haftaya artı baslamayalim da gerisi gelir
Kız şipit dediğim şey elde yufka açıp saçta pisirip içine yağ Salça sürüyosun peynir falan durum halinde yiyosun siz neye baktinizSipit te baktım güzel birşey gibi... bence wc sorununa iyi gelecek bu kaçamak... birde şalgam suyu wcye iyi gelir bugün aklıma geldi şalgam markette adamın elinde gördüm
kız bide bulgur pilavlı etli sepit var ona şepitpilav derler onu gördüler zaarKız şipit dediğim şey elde yufka açıp saçta pisirip içine yağ Salça sürüyosun peynir falan durum halinde yiyosun siz neye baktiniz
Ay bazen bende kiyamiyom
Sittin sene burdayız biz ben diyim
aaa gercekten mi cok zor tahintoplanmasi falan ben hazir onume gelince cok seviyorumAyy nası yidinn hiç sevmem bizim çilek tarlamiz vardı okul zamanı yaylaya çıkardık 2 ay boyunca sabah 7 akşam 6 cilek topluyoduk
Iwet onun icin yaparimmmBebisin olunca ugrasirsin sende onunla beraber
Ben o anlattigini gordum manti gibi geldi hatta bana bir sarimsakli yogurdu eksikkKız şipit dediğim şey elde yufka açıp saçta pisirip içine yağ Salça sürüyosun peynir falan durum halinde yiyosun siz neye baktiniz
Onu gormedim benkız bide bulgur pilavlı etli sepit var ona şepitpilav derler onu gördüler zaar
Ay sevdiğim şeyler burda da ona sıkma derler salça sürmeyiz ama ay canım istedi şimdi ödülüm olarak kenara yaZıyorumKız şipit dediğim şey elde yufka açıp saçta pisirip içine yağ Salça sürüyosun peynir falan durum halinde yiyosun siz neye baktiniz
onu da biliyimmm bizimkinden se ben kiymali severimAy sevdiğim şeyler burda da ona sıkma derler salça sürmeyiz ama ay canım istedi şimdi ödülüm olarak kenara yaZıyorum
kız bide bulgur pilavlı etli sepit var ona şepitpilav derler onu gördüler zaar
Evet hatırlıyorum senn ilk zamanlarını
o kesinn
kiz ben ilk evlendigimde esimle film izler cips yerdik aburciburun dibine vururduk sen sakin oyle seyler yapma emii bak aklima geldi simdi guzel gunlerdi ama
tartiya cikinca kalp krizi gecirecehdim
aaa gercekten mi cok zor tahintoplanmasi falan ben hazir onume gelince cok seviyorumbayiliyorum meyvelere cilegide cok severim kucuklugimden beriii bayilirimmm
Iwet onun icin yaparimmmana olcammm ne de ossaa
Keşke fotosunu çekeydim size atarımBen o anlattigini gordum manti gibi geldi hatta bana bir sarimsakli yogurdu eksikk
Evet hatırlıyorum senn ilk zamanlarınıminicik kaçamaklar yapiyodun aksamlari ben çilek sevmiim şimdi olaydı tarlamiz sana gonderirdim 1 kasa hormonsuz mis gibi ama çok şükür ki satıldı
Bir daha cek unutmaKeşke fotosunu çekeydim size atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?