Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo sen baya ilgilisin kiz ben o ladar ugrasamim evde ciceklerim var iki tane onlari bile sulayamiyorum her gun

Sipit te baktım güzel birşey gibi... bence wc sorununa iyi gelecek bu kaçamak... birde şalgam suyu wcye iyi gelir bugün aklıma geldi şalgam markette adamın elinde gördüm

olabilir bizde arada kaçamaklar yapıyoruz ama senin gibi diyet bitti gözüyle bakmıyoruz canım önemli olan da bu zaten bu gün bu günde kaldı yarın yenisi olucak o kacamak gecti gitti sadece bugunluk tu tekrari olmamasi senin elinde sen pes edersen olmaz ki bunu yapma kendine basarabilirsin neden olmasın sadece gerçekten istemelisin biz zaten sana elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz zamanla alisicaksin geldin kac gün oldu daha dur bi düzenin otursun 2 haftaya alisirsin kendine bunu yapma

ohh afiyet olsun bende kızıma ekicem saksılara kocama da biber kendime de belki ceri domates bugün tohumları ekicem bakalım 15 20 güne çıkar sonra tee 2 aya anca meyve verir pek severim çiçek bahçe işlerini
Ay bende çok severim yaa balkona biber domates salatalik nane ekiyorum ugrasmasi çok güzel oluyo dimii

Sipit te baktım güzel birşey gibi... bence wc sorununa iyi gelecek bu kaçamak... birde şalgam suyu wcye iyi gelir bugün aklıma geldi şalgam markette adamın elinde gördüm
Kız şipit dediğim şey elde yufka açıp saçta pisirip içine yağ Salça sürüyosun peynir falan durum halinde yiyosun siz neye baktiniz

Ay bazen bende kiyamiyom
Sittin sene burdayız biz ben diyim

o kesinn
kiz ben ilk evlendigimde esimle film izler cips yerdik aburciburun dibine vururduk sen sakin oyle seyler yapma emii bak aklima geldi simdi guzel gunlerdi ama
tartiya cikinca kalp krizi gecirecehdim

Ayy nası yidinn hiç sevmem bizim çilek tarlamiz vardı okul zamanı yaylaya çıkardık 2 ay boyunca sabah 7 akşam 6 cilek topluyoduk
aaa gercekten mi cok zor tahintoplanmasi falan ben hazir onume gelince cok seviyorum bayiliyorum meyvelere cilegide cok severim kucuklugimden beriii bayilirimmm

Bebisin olunca ugrasirsin sende onunla beraber
Iwet onun icin yaparimmm ana olcammm ne de ossaa

Kız şipit dediğim şey elde yufka açıp saçta pisirip içine yağ Salça sürüyosun peynir falan durum halinde yiyosun siz neye baktiniz
Ben o anlattigini gordum manti gibi geldi hatta bana bir sarimsakli yogurdu eksikk

kız bide bulgur pilavlı etli sepit var ona şepitpilav derler onu gördüler zaar
biz kışlık yufka yaparken yeriz onu dışarda saç kuruluyken yaparlar yemek derdi olmasın diye annemin canı çekmiş baya hamur işi yani

Evet hatırlıyorum senn ilk zamanlarını minicik kaçamaklar yapiyodun aksamlari ben çilek sevmiim şimdi olaydı tarlamiz sana gonderirdim 1 kasa hormonsuz mis gibi ama çok şükür ki satıldı

Evet hatırlıyorum senn ilk zamanlarını minicik kaçamaklar yapiyodun aksamlari ben çilek sevmiim şimdi olaydı tarlamiz sana gonderirdim 1 kasa hormonsuz mis gibi ama çok şükür ki satıldı

Keskem satilmayaydiii hormonsuz hormonsuz yirdimmmmmm guzel olmaz diye az almisti esim 1 kg olsa 1 kg bile yerdim kiz cok guzeldi

Keşke fotosunu çekeydim size atarım
Bir daha cek unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…