- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.941
Yaz yaz 69 a düştüğünde yersin sende pek güzel oluyoAy sevdiğim şeyler burda da ona sıkma derler salça sürmeyiz ama ay canım istedi şimdi ödülüm olarak kenara yaZıyorum
Gerci burdan oraya hoşaf olurdu onlar ama bn önlem alirdim tabiisiii
Keskem satilmayaydiii hormonsuz hormonsuz yirdimmmmmmguzel olmaz diye az almisti esim 1 kg olsa 1 kg bile yerdim kiz cok guzeldi
Bir daha cek unutma
Ne yemistir o şimdi hafta ici spor yaptirsyim ben ona@ParteMoralll bugun borekleri lop lop goturdun demiii
Gerci burdan oraya hoşaf olurdu onlar ama bn önlem alirdim tabiisiii
Tamam aticam ama kahvaltida atayim ya ben 30 gun fit programi varya onu yapiyorum her tarafim agriyo yaaaGüzelmiş kuzu şu zeytin salatasinin fotosunu atsana bee noluuurr
Sabah gecdi cok da yiyince gecistirdim yarin kahvaltiya davetliyiz insallah kazasiz atlatirim yaaaafiyet olsun tatlim ogunlerin güzel ama öğlen bos gecmesin diye neskafenin yanında kuru yemiş falan yesen daha da güzel olurmuş
Ne yemistir o şimdi hafta ici spor yaptirsyim ben ona
Kiiiz bizim köyün yaylasi var havası o kadar temiz ki oilk gittiğinde carpiyo baş ağrısı yapıyo suyu falan da şahane bizim kaldığımız zamanlar elektrik yoktu gaz lambası yakiyoduk sabah 6 da kahvaltı yapıp tarlaya cikiyoduk ama çok fazla yiyodum hiç kilo almiyodum şimdi anca piknige gidiyoruz bide mantar toplamayaBen gelip alirdim
Bende yapıyorum onu bacak için olan bölümüTamam aticam ama kahvaltida atayim ya ben 30 gun fit programi varya onu yapiyorum her tarafim agriyo yaaa
Çünkü hafta sonu annelere tatillllMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık, dort ceviz, iki gün kurusu..
Akşam: iki tavuk but, menemen..
Bugün yemekler tembel isi :)
Ne varsa eskilerde var ne guzelmisnkiz zorluklar var ama her sey temiz saf harika.Kiiiz bizim köyün yaylasi var havası o kadar temiz ki oilk gittiğinde carpiyo baş ağrısı yapıyo suyu falan da şahane bizim kaldığımız zamanlar elektrik yoktu gaz lambası yakiyoduk sabah 6 da kahvaltı yapıp tarlaya cikiyoduk ama çok fazla yiyodum hiç kilo almiyodum şimdi anca piknige gidiyoruz bide mantar toplamayagelde gotureyim seni oraya halamin tarlasina dalariz delirtiriz onu
Hey gidi hey evde Çeşme bile yoktu dışarda buz gibi suda bulasik yıkardıkNe varsa eskilerde var ne guzelmisnkiz zorluklar var ama her sey temiz saf harika.
Gotur bejii yaylaya yayla kizi olalimmmm cilek yiyelimm cosalimm
Aynen öyleee...eşim erken geldi hadi dedim avm ye gidelim..kendime tayt tişört aldim sporda giymeye..Çünkü hafta sonu annelere tatillll
İyi geceler beybisiiiKizlar ben kactim sarjim bitiyor opuldunuz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?