Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok teşekkür ederim ilginiz için tek başıma olunca hiçbir birşey yiyemedim eşim görevi nedeni ile dün akşam yoktu bu akşam da yoktu misafir aldım gene kaçtı biraz uffff sabah tartildim 68.9 çıktım dün 600 gram daha fazla idi ama eminim şu an yetmişi gördüm kesinlikle

Neden oyle oldu canin mi birseye sıkkın. Yazik etme kendine cnm dikkat et

Kiz tohatliyom amma icimde el vermiiii sakaciktan tohatlimmm
Ayy zayiflama konularina girmeyelimm luffennnn

sağolun kızlar ne bileyim yaa biseyleri stres yaptığımda doğrudur hastalanmam.lazimdi dün.Hala.bekliyorum süt mı koruyor.onuda anlamadım.ama belim kasigim bacağım ağrıyor 3 gün önce kaza da oldu acaba 3. Çok düşük.de olsa 1 ihtimal gelirmiş derdi sonra.kocami.aksam.aksam arayan kız ve kocamın onla sessiz bir odada konuşması ve gülüşmeler daha önce de o kızın telefonunu açtığında seni özledim napiosun lafını.yakalamma ki ona göre arkadaşıymis ozLeyebilir mis sonra.ev iş derdi falan derken yemenin dibine vurdum.gene zaten zamanında da bunun yüzünden kilo almıştım (?

Hani bakim menu Paylaş bi

Çok üzüldüm bebeğim esinle konusmayi denedin mi ? Yiyerek bi yere varamazsin sinirinde geçmez kilo aldiginla kalirsin.
Bebek içinde korunma tavsiye ederim ne psikolojin ne bedenin kaldıramaz bu kadar erken ama Rabbim bilir tabi yine de. Evli erkeklerin kadın arkadaşlari olmasından nefret ediyorum hadi oldu diyelim mesafeli olmaliler ne demek seni özledim yirtarim ağzını ben o kadinin..

Hiç sorma canım benim hormon lar düzensiz diye eşim korunmak.zorunda o kadın elime geçse zaten. Dediğinizi yapicam bende yani eşime diyorum biraz empati yap beyefendinin yüzü gülüyor ee malum 1 tarafta sirnasan bı kadın diğer tarafta kıskanan eşi kim olsa egosu yukselmez ki ona göre bnm içim kötüymüş kötüye yoeuuormusjm herşeyi ahh ahh gerçekten yapıyorsa bi hata bı yakalarsam yada ispatlarsam gorur gününü ama :/

En kötüsünü düşünmek biz kadınların huyu malesef ki. Ama eşinin de anlayışlı olup konuşmamasi gerek ne demek eşinin yanından ayrılıp konuşmak oturup senin yanında konussun madem o kadar emin kendinden. Bnm nişanlım bi kere yaptı o hatayi bnm yanımda ne olduğu belirsiz bi kadınla konuştu yapmadigimi bırakmadım. Ama sen evlisin be çocukların var o yüzden güzellikle anlatman gerek. Onun egosu kadar senin de duygularin gururun var sonucta
Ayricaaa bu durum seni üzüyo olabilir ama sen yememelisin kararlı ol kesin olarak başla diyete taa ki kendini güzel ve alımlı biri olarak görene kadar esinde sni kiskandirmayi bırakıp seni kıskanmaya başlar

Kuzu ne eksigin kaldi al al bitmiyo dimi evlen yine bitmiycek o yuzden zorlama kendini
Ufak tefek şeylerim kaldi ya baharat takımı plastikler falan alıncak valla bitmiyo
Bide beyaz eşyalar işte onları ailem alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…