- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.961
Ay hadi inşallahAynen öyleee...eşim erken geldi hadi dedim avm ye gidelim..kendime tayt tişört aldim sporda giymeye..
Güzel eksi gordüm bugün..cumaya kadar kaçamak olmazsa iyi kilo gidecek
Cok teşekkür ederim ilginiz için tek başıma olunca hiçbir birşey yiyemedim eşim görevi nedeni ile dün akşam yoktu bu akşam da yoktu misafir aldım gene kaçtı biraz uffff sabah tartildim 68.9 çıktım dün 600 gram daha fazla idi ama eminim şu an yetmişi gördüm kesinlikleMerhaba canım hoşgeldin takimimizaafiyet olsun ama hic olmamis bu menu aksam guzel bi yemek neden yemedin aksam sadece seker yuklemissin vucuda baska bisey almamissin kilolarimiz yagdan gitsin istiyosak guzel beslenmeliyiz bence oglen yemegin guzel olmus sabah yetistiremedin mi kahvaltiyi yoksa yapmiyo msn metabolizmanin çalısması icin kahvalti yapmani oneririm canim
Alayım dedim giyerim insallah..pilatesi rahat yaparım didim..Ay hadi inşallah
Oo Tayt giyiyoz demek
Alayım dedim giyerim insallah..pilatesi rahat yaparım didim..[/QUOTBend3 Bende sabahları platesimi yapıyorum ama ara verdim mazemem yok olmuyor lastiksiz falan
Sacmaliyosun. Kendine yazık etme biraz olaya adapte ol lütfen bak cocuklarinla daha güzel vakit geçirmek istemez misin fit bi anne olmak istemez misin ? Bırakmak yok ne yersen ye menu paylasicaksin ve yememeye calisicaksin.. biz burdayiz sana destek olcaz hadi menüsü görelimm
Neden oyle oldu canin mi birseye sıkkın. Yazik etme kendine cnm dikkat et
Kiz tohatliyom amma icimde el vermiiii sakaciktan tohatlimmm
Ayy zayiflama konularina girmeyelimm luffennnn
sağolun kızlar ne bileyim yaa biseyleri stres yaptığımda doğrudur hastalanmam.lazimdi dün.Hala.bekliyorum süt mı koruyor.onuda anlamadım.ama belim kasigim bacağım ağrıyor 3 gün önce kaza da oldu acaba 3. Çok düşük.de olsa 1 ihtimal gelirmiş derdi sonra.kocami.aksam.aksam arayan kız ve kocamın onla sessiz bir odada konuşması ve gülüşmeler daha önce de o kızın telefonunu açtığında seni özledim napiosun lafını.yakalamma ki ona göre arkadaşıymis ozLeyebilir mis sonra.ev iş derdi falan derken yemenin dibine vurdum.gene zaten zamanında da bunun yüzünden kilo almıştımolabilir bizde arada kaçamaklar yapıyoruz ama senin gibi diyet bitti gözüyle bakmıyoruz canım önemli olan da bu zaten bu gün bu günde kaldı yarın yenisi olucak o kacamak gecti gitti sadece bugunluk tu tekrari olmamasi senin elinde sen pes edersen olmaz ki bunu yapma kendine basarabilirsin neden olmasın sadece gerçekten istemelisin biz zaten sana elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz zamanla alisicaksin geldin kac gün oldu daha dur bi düzenin otursun 2 haftaya alisirsin kendine bunu yapma
Hani bakim menu Paylaş biCok teşekkür ederim ilginiz için tek başıma olunca hiçbir birşey yiyemedim eşim görevi nedeni ile dün akşam yoktu bu akşam da yoktu misafir aldım gene kaçtı biraz uffff sabah tartildim 68.9 çıktım dün 600 gram daha fazla idi ama eminim şu an yetmişi gördüm kesinlikle
Ben Çeyiz almaktan onlara para ayiramiyorum bakalım inşallah bende istiyorumAlayım dedim giyerim insallah..pilatesi rahat yaparım didim..
Sen ev kurcan canım kolay değil..hele ki çocuk olunca hiç firsat olmuyo öncelik onların..Ben Çeyiz almaktan onlara para ayiramiyorum bakalım inşallah bende istiyorumal tabi giy daha iyi olur
Çok üzüldüm bebeğim esinle konusmayi denedin mi ? Yiyerek bi yere varamazsin sinirinde geçmez kilo aldiginla kalirsin.sağolun kızlar ne bileyim yaa biseyleri stres yaptığımda doğrudur hastalanmam.lazimdi dün.Hala.bekliyorum süt mı koruyor.onuda anlamadım.ama belim kasigim bacağım ağrıyor 3 gün önce kaza da oldu acaba 3. Çok düşük.de olsa 1 ihtimal gelirmiş derdi sonra.kocami.aksam.aksam arayan kız ve kocamın onla sessiz bir odada konuşması ve gülüşmeler daha önce de o kızın telefonunu açtığında seni özledim napiosun lafını.yakalamma ki ona göre arkadaşıymis ozLeyebilir mis sonra.ev iş derdi falan derken yemenin dibine vurdum.gene zaten zamanında da bunun yüzünden kilo almıştım(?
Ben hiç kendimi öncelik tutmadim zaten simdiye kadar.. hem sevdiklerim mutlu olsun diye ugrastim ama ne kadar karsilik gördüm orası tartışılırSen ev kurcan canım kolay değil..hele ki çocuk olunca hiç firsat olmuyo öncelik onların..
Hiç sorma canım benim hormon lar düzensiz diye eşim korunmak.zorunda o kadın elime geçse zaten. Dediğinizi yapicam bende yani eşime diyorum biraz empati yap beyefendinin yüzü gülüyor ee malum 1 tarafta sirnasan bı kadın diğer tarafta kıskanan eşi kim olsa egosu yukselmez ki ona göre bnm içim kötüymüş kötüye yoeuuormusjm herşeyi ahh ahh gerçekten yapıyorsa bi hata bı yakalarsam yada ispatlarsam gorur gününü ama :/Çok üzüldüm bebeğim esinle konusmayi denedin mi ? Yiyerek bi yere varamazsin sinirinde geçmez kilo aldiginla kalirsin.
Bebek içinde korunma tavsiye ederim ne psikolojin ne bedenin kaldıramaz bu kadar erken ama Rabbim bilir tabi yine de. Evli erkeklerin kadın arkadaşlari olmasından nefret ediyorum hadi oldu diyelim mesafeli olmaliler ne demek seni özledim yirtarim ağzını ben o kadinin..
En kötüsünü düşünmek biz kadınların huyu malesef ki. Ama eşinin de anlayışlı olup konuşmamasi gerek ne demek eşinin yanından ayrılıp konuşmak oturup senin yanında konussun madem o kadar emin kendinden. Bnm nişanlım bi kere yaptı o hatayi bnm yanımda ne olduğu belirsiz bi kadınla konuştu yapmadigimi bırakmadım. Ama sen evlisin be çocukların var o yüzden güzellikle anlatman gerek. Onun egosu kadar senin de duygularin gururun var sonuctaHiç sorma canım benim hormon lar düzensiz diye eşim korunmak.zorunda o kadın elime geçse zaten. Dediğinizi yapicam bende yani eşime diyorum biraz empati yap beyefendinin yüzü gülüyor ee malum 1 tarafta sirnasan bı kadın diğer tarafta kıskanan eşi kim olsa egosu yukselmez ki ona göre bnm içim kötüymüş kötüye yoeuuormusjm herşeyi ahh ahh gerçekten yapıyorsa bi hata bı yakalarsam yada ispatlarsam gorur gününü ama :/
Ben 4 bolum birden basladim amaa caylak 1 den guzelmis hosuma gitti baya da yoruyoBende yapıyorum onu bacak için olan bölümü
Evet basit duruyo ama çok yoruyor ben bu sefer bitircem inşallah bakalım faydası olcak miBen 4 bolum birden basladim amaa caylak 1 den guzelmis hosuma gitti baya da yoruyo
Kuzu ne eksigin kaldi al al bitmiyo dimi evlen yine bitmiycek o yuzden zorlama kendiniBen Çeyiz almaktan onlara para ayiramiyorum bakalım inşallah bende istiyorumal tabi giy daha iyi olur
Ben kendimi de olcmedim ya neyse ben zaten mayis sonuna kadar yapmayi dusunuyorum duzenli zaten program istiraat de veriyo tam benlikEvet basit duruyo ama çok yoruyor ben bu sefer bitircem inşallah bakalım faydası olcak mi
Ekmeği lavaş büyüklüğü düşün açık etmekten biraz kalın ayrı iç hazirliyorsun ekmek pişince içini az yağla yada yağlama sarıyorsunonu da biliyimmm bizimkinden se ben kiymali severim
Ufak tefek şeylerim kaldi ya baharat takımı plastikler falan alıncak valla bitmiyoKuzu ne eksigin kaldi al al bitmiyo dimi evlen yine bitmiycek o yuzden zorlama kendini
Niye Mayıs sonu kuzu devamli yapmaya alış bence dinamik oluyosun yapınca enerji veriyoBen kendimi de olcmedim ya neyse ben zaten mayis sonuna kadar yapmayi dusunuyorum duzenli zaten program istiraat de veriyo tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?