- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.981
Canım bu olay tam tersi seni zayıflamak için hirslandirsin ... o kızın ağzını burnunu kırmak gerek sonra da eşinin kusura bakma ben iIn vermem böyle şeye büyükte konusmayim kızı taniyormusun kac yaşında kızHiç sorma canım benim hormon lar düzensiz diye eşim korunmak.zorunda o kadın elime geçse zaten. Dediğinizi yapicam bende yani eşime diyorum biraz empati yap beyefendinin yüzü gülüyor ee malum 1 tarafta sirnasan bı kadın diğer tarafta kıskanan eşi kim olsa egosu yukselmez ki ona göre bnm içim kötüymüş kötüye yoeuuormusjm herşeyi ahh ahh gerçekten yapıyorsa bi hata bı yakalarsam yada ispatlarsam gorur gününü ama :/
Evet 32 falandır iki defa gormuslugun vardır hiç de haz etmem sohbet okur bişey söylerim o dirk eşimle muhattap olurCanım bu olay tam tersi seni zayıflamak için hirslandirsin ... o kızın ağzını burnunu kırmak gerek sonra da eşinin kusura bakma ben iIn vermem böyle şeye büyükte konusmayim kızı taniyormusun kac yaşında kız
Kimin nesi bu kız var öylesi malesef aileden mi arkadaş mı bekar mi evli miEvet 32 falandır iki defa gormuslugun vardır hiç de haz etmem sohbet okur bişey söylerim o dirk eşimle muhattap olur
Diş ağrım başladı gene yaaa gece gece uyandım yatamadim
Ben alali baya oldu ama ucuzdu canim oyle hatırlıyorumIngiliz karbonati fiyati uygunmu canim..olmazsa bi eczaneden soruyum
Sporu aksatıyorum iki gündürSen dün naptin yattin mi
Ayy Masallah diyorummm kuzumaa yaaSen gel benimi kizin dolabinna bak ablasi dudagin ucuklar bi corap katlayisi var sok olun ve ben kendi halimden utanıyorum kizimin camasirlari kitap gibi kstliyor 5yasindan beri ayni duzenli cani sikilirsa yeniden dolabi doker hep katlar bana ginaa gelirr ve 8 yasinda şuan nn kuzummm yaa
Tatlim 1. 3 gun once kaza olmussa bence bebek ihtimali zor sonucta yumurtlama zamanina gelmiyor stres yapma bundan sonrada kaza olmamasi icin elinden geleni yap makine degilsin hele bir kendini toparla bebis yine dusunur istediginizde yaparsiniz.sağolun kızlar ne bileyim yaa biseyleri stres yaptığımda doğrudur hastalanmam.lazimdi dün.Hala.bekliyorum süt mı koruyor.onuda anlamadım.ama belim kasigim bacağım ağrıyor 3 gün önce kaza da oldu acaba 3. Çok düşük.de olsa 1 ihtimal gelirmiş derdi sonra.kocami.aksam.aksam arayan kız ve kocamın onla sessiz bir odada konuşması ve gülüşmeler daha önce de o kızın telefonunu açtığında seni özledim napiosun lafını.yakalamma ki ona göre arkadaşıymis ozLeyebilir mis sonra.ev iş derdi falan derken yemenin dibine vurdum.gene zaten zamanında da bunun yüzünden kilo almıştım(?
Gunaydinnnnnn tatlinnmmmmGunaydin kizlar mutlu pazarlar
Gunahdin cnm afiyet olsun. Guzel sporlar bemim icinde spor yapGünaydın herkese iyi pazarlar çok guzel bir kahvaltı yaptım bol kalorili birazdan da sahile inicem hava cok güzel burda bugün
Nasılsın tatlım... teşekkür ederim makinaya çamaşır attım bitsinde çıkıcam yaparım senin yerine de :)Gunahdin cnm afiyet olsun. Guzel sporlar bemim icinde spor yap
Gece gecehee kurabik yapiyim de kocama
O zaman yarın görüşürüz beybiSporu aksatıyorum iki gündüreşim izinli bugunde evde
he yaptim 1 2 de uyudugumdan 11 bana cok gec gelmiyiiiGece gece
Benm sabah +200 dü bugün hafif gecirirsem yarına gider ohe yaptim 1 2 de uyudugumdan 11 bana cok gec gelmiyiiibugün kendim de 1 tane yerim ara ogunde sütle birlikte daha da yimem tadımlık- 100 gr cigim var onuda kurabiklere harcatmaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?