Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bu olay tam tersi seni zayıflamak için hirslandirsin ... o kızın ağzını burnunu kırmak gerek sonra da eşinin kusura bakma ben iIn vermem böyle şeye büyükte konusmayim kızı taniyormusun kac yaşında kız

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(220)Poncikbirgelincik:100+120
(90)Htc71:45 +45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(410)Sarraf: 150+80+180

MOR TAKİM
(160)Hedef52:30+30+80+20+30+40
(360)ParteMoralll:20+105+75+40+120
(220)Senad:100+120
(170)Selcanmehmetcan:45+20+45+30+30
(79)SekerPancari71:44+ 35

PEMBE TAKİM:1035
MOR TAKIM:989

Evet 32 falandır iki defa gormuslugun vardır hiç de haz etmem sohbet okur bişey söylerim o dirk eşimle muhattap olur

Diş ağrım başladı gene yaaa gece gece uyandım yatamadim

Ayy Masallah diyorummm kuzumaa yaa ne guzellll

Tatlim 1. 3 gun once kaza olmussa bence bebek ihtimali zor sonucta yumurtlama zamanina gelmiyor stres yapma bundan sonrada kaza olmamasi icin elinden geleni yap makine degilsin hele bir kendini toparla bebis yine dusunur istediginizde yaparsiniz.
2. Duruma gelince edinin egosunu yukseltme icten ice bu isin pesine dus kanitlar bulursan o zaman dusunursun ne yapip nasil davranacagini. Bana gore kiz sirnasik ana esin de mesafeli durmuyor valla seni erkek ark. Arayip ozledim dese kendinde oldugu gibi normal karsilayabilecek mi. Seni uzmek istemem ama eslerin herhangi biri birbirisinin yaninda rahat telde konusamiyorsa bir halt yiyordur. Takipte kal caktirmadan.
3. Olarakta baskalari yuzunden kendini uzme hele kendi bedenine bunu yapma. Seni uzenlere karsi ne kadar guclu olursan o kadar iyi olur. Yavas yavas zayiflayacaksin ve kendine guvenin artacak. Her ne kadar tombul da olsak seven insan her turlu esini sever sevmeli bence . Sen baskasi icin degil kendi sagligin icin zatiflayacaksin uzulmeyeceksin

Günaydın kızlarrr bende kahvaltımı yaptım şimdi evdeki islerimi halledeyim sonra poğaça yapcam nişanlım gelcek galiba bugün kesin değil yesin de diyeti bozulsun onundabnm ki dün bozuldu

he yaptim 1 2 de uyudugumdan 11 bana cok gec gelmiyiii bugün kendim de 1 tane yerim ara ogunde sütle birlikte daha da yimem tadımlık- 100 gr cigim var onuda kurabiklere harcatmaam
Benm sabah +200 dü bugün hafif gecirirsem yarına gider o
Nasi dayaniyonuz siz o saate kadar yaa bnm 12 de gözlerim kapanıyor ki normal de 11 de uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…