- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.001
keske bende uyusam ama uykum gelmiyii sabah da 8.30 gibi uyaniyimBenm sabah +200 dü bugün hafif gecirirsem yarına gider o
Nasi dayaniyonuz siz o saate kadar yaa bnm 12 de gözlerim kapanıyor ki normal de 11 de uyurum
Yok yok yemem bende o yesin diye yapcamkeske bende uyusam ama uykum gelmiyii sabah da 8.30 gibi uyaniyimartı 200 ve sen pogaca pesindesin oldumu keptın bende yapicam bugün eşim pogaca istedi ama o yediğini yer gerisi buzluga bana yok belki yine küçük 1 tane o kadar
iyiyim cnm cok sukur.. yap yap spor mutlukuk veriyor baslayinca cok guzelll..Nasılsın tatlım... teşekkür ederim makinaya çamaşır attım bitsinde çıkıcam yaparım senin yerine de :)
Gunaydin cnm sarmalar pogacalar kiz sende beceriklisin dimiii annesi sipit yapiyor kizi da beceriklidir tabi. Ben de cook zamandir yapmak istiyorum ama yapamadimmm hir turlu. Pogacalarinin resmini isterimmm :)Günaydın kızlarrrbende kahvaltımı yaptım şimdi evdeki islerimi halledeyim sonra poğaça yapcam nişanlım gelcek galiba bugün kesin değil yesin de diyeti bozulsun onundabnm ki dün bozuldu
Yok yok yemem bende o yesin diye yapcambugün diyete devam dün bozuldu diye bugün bırakmam ceza olarak sporumuda yaparım fazladan ooh miiss sende kurabiye yersen spora hazırla kendini
Aslında kolay kuzum hamuru yogurmak mesele sonra şekil verip atiyosun fırına sende yapabilirsin bence hazır bugunde tatiliyiyim cnm cok sukur.. yap yap spor mutlukuk veriyor baslayinca cok guzelll..
Gunaydin cnm sarmalar pogacalar kiz sende beceriklisin dimiii annesi sipit yapiyor kizi da beceriklidir tabi. Ben de cook zamandir yapmak istiyorum ama yapamadimmm hir turlu. Pogacalarinin resmini isterimmm :)
Yürümeyi de pek seviyozyürüyüşe gidicem zati
eşim mesaiye gitti evde degil kuzucugu da şimdi uyuttum kardeşimi çağırdım o varken ben gidip gelicem yürüyüşe
Evet kolay ben de cok severim hamurisi kek borek ben cpk guzel botek yaparim kek yaparim salatalarda iyiyimdir corbalarda pilavda guzel yaparim bir de dolmaaa .. yalniz bu aralar hantalim yoksa ben her hafta yapatdim buzluga atip atip jaftaici alir yerdik misafir gelince hazir cikar ye cok guzrl bir de kurabiye yaparimm cok guzrllAslında kolay kuzum hamuru yogurmak mesele sonra şekil verip atiyosun fırına sende yapabilirsin bence hazır bugunde tatiltatlı yapamıyorum ben ama tuzlulari güzel yaparım bide sulu yemekleri ama kek tatlı yok allah bi yerden alıp bi yere vermiş yok mu senin de iyi olduğun yemekler
evettt pek severimYürümeyi de pek seviyozhava nasıl orda bizim burda kötü
ohhh maşallah kuzum ben kekleri kalipta pişirmeyi pek beceremiyorum artık fırından mi benden mi bilmem diğerlerini güzel yaparım bendeEvet kolay ben de cok severim hamurisi kek borek ben cpk guzel botek yaparim kek yaparim salatalarda iyiyimdir corbalarda pilavda guzel yaparim bir de dolmaaa .. yalniz bu aralar hantalim yoksa ben her hafta yapatdim buzluga atip atip jaftaici alir yerdik misafir gelince hazir cikar ye cok guzrl bir de kurabiye yaparimm cok guzrll
Oovv maşallahEvet kolay ben de cok severim hamurisi kek borek ben cpk guzel botek yaparim kek yaparim salatalarda iyiyimdir corbalarda pilavda guzel yaparim bir de dolmaaa .. yalniz bu aralar hantalim yoksa ben her hafta yapatdim buzluga atip atip jaftaici alir yerdik misafir gelince hazir cikar ye cok guzrl bir de kurabiye yaparimm cok guzrll
Hahayttt bana güzel teklifler yapiyosunevettt pek severimgel beraber yuruyelim fistik hava da soğuk biraz ama ben isitirim seni kocaman kollarimlan sarilirim saaa
Hanim evde temizlik yapmaz ama kuaföre hiç üsenmez maşallahhhhBen gidiyorum kuafore bakim yaptirayim acikk
bende tek yürüyorum ne güzel olurHahayttt bana güzel teklifler yapiyosunyürüyüş arkadaşım yok bnmde tek sevmiim ben yaa gel beraber yürüyek
kaliptan mi cikmiyor bak kaliptan cikmiyorsa tereyag ile kalibi yagla azicik unla o zaman cok kolay cikiyor cnm. Firin ile de ilgili olabilir benim firinimda yakiyor meselaohhh maşallah kuzum ben kekleri kalipta pişirmeyi pek beceremiyorum artık fırından mi benden mi bilmem diğerlerini güzel yaparım bende
Yapacagim ins. Tuzlu kurabiye yapasim var atarim agzima minik minikkk afiyetle yerimmm. Yemek haftasonu yapiyorum ama bir muddrt sonra yeni yapmak gerekiyor carsambadn sonra ne yapsam diye dusunuyom lara karaOovv maşallahbugün de yap kız disardan alcana ara öğün olarak onlari yersin yemekte hazırlayabilirsin hem çalışıp hem yemek işleri çok zor oluyyy
Evlenince napcam bilmem
Hanim evde temizlik yapmaz ama kuaföre hiç üsenmez maşallahhhhnapcan kuzu saç mi kestircen neler yaptircan
En olmadı ben seni ararım konuşa konuşa yürürüzerine hiç dert değilbende tek yürüyorum ne güzel olur
Ay cagirmasin noluuurr :dkaliptan mi cikmiyor bak kaliptan cikmiyorsa tereyag ile kalibi yagla azicik unla o zaman cok kolay cikiyor cnm. Firin ile de ilgili olabilir benim firinimda yakiyor meselabeyaz esya sans isi ya yoksa tas gibi yeni firin ama boreklerin uclarini hep yakar surekli cevirmen gerekir.
Yapacagim ins. Tuzlu kurabiye yapasim var atarim agzima minik minikkk afiyetle yerimmm. Yemek haftasonu yapiyorum ama bir muddrt sonra yeni yapmak gerekiyor carsambadn sonra ne yapsam diye dusunuyom lara kara
Senin anan sipitler yapar borekler mantilar cagirir seni kiz sen sansli olcennn
En olmadı ben seni ararım konuşa konuşa yürürüzerine hiç dert değil
Dedikodu yapin koz zaman cabuk gecerEn olmadı ben seni ararım konuşa konuşa yürürüzerine hiç dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?