Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya öyle böyle değil yazmaya çekindikleri börek mı yemedim dün pizza mı yemedim durduramıyor um kendimi yaa dün misafir aldım yemicem dedim homini gırtlak yedim o yüzden yazmak istemedim

Ya öyle böyle değil yazmaya çekindikleri börek mı yemedim dün pizza mı yemedim durduramıyor um kendimi yaa dün misafir aldım yemicem dedim homini gırtlak yedim o yüzden yazmak istemedim
O zaman bugünden itibaren ne yersen ye menülerini düzenli görelim ve kendini durdurmaya çalış çünkü yedikce yiyesi geliyo insanin ve bunun sonu yok

O zaman bugünden itibaren ne yersen ye menülerini düzenli görelim ve kendini durdurmaya çalış çünkü yedikce yiyesi geliyo insanin ve bunun sonu yok
Aynen canım yaaa sporunu yapiyorsum onuda bıraktım deli gibi sarımsak kuru hazırladım onu da tuketicem artık inşallah daha iyi olur

KiLar bende 73.30 oldum nasıl olduysa artık bilemiyorum ekmek yemeyi arttırdım iki gündür kuruyemiş yedim birde yeşil mercimek çorbası keramet hangisinde acaba

Ay en sevdigim

Nişanlımdan mi bahsediyorsun aç derken evet bnm kadar olma sada o da actir
bende severim
yok kiz evlenince ikijizde calisiyorsunuz ya eve geldiginde yemek yoksa karniniz ac olacak dolayisiyla annene gitmeye bayilacaksin. Valla hazir yemek gibisi yok.

Tırnak makasiyla dene dicem ama yapamazsan bana kizarsin sonra kuzum boşver
Ben makasla yapamiyom tirnak makasiyla nasil yapim kiz etimi keserim kesin

KiLar bende 73.30 oldum nasıl olduysa artık bilemiyorum ekmek yemeyi arttırdım iki gündür kuruyemiş yedim birde yeşil mercimek çorbası keramet hangisinde acaba
Keramet yiyor olmanda tatlimmmyiyeceksin ki yakasinnn

Tuzlu kurabiyelerimi de yaptim ohhh mis gibi pisiyprlar simdiiii bugun cok hamaratim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…