- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.021
Eve ac dustun mu gorurum ben seniAy cagirmasin noluuurr :d
Ben kuaför e gitmiiim evde hallediyiim herseyimi
Sac kas biyik manikur kiz kadin olmaya gor yaptircak bisiler cikiyor
Ayrica dun temizlik yaptim ben 3 saatte yapmis olabilirim amma yaptimmm
Ben kuaför e gitmiiim evde hallediyiim herseyimi
Hiç paylasmasamHani bakim menu Paylaş bi
Ay en sevdigimDedikodu yapin koz zaman cabuk gecer
Nişanlımdan mi bahsediyorsun aç derken evet bnm kadar olma sada o da actirEve ac dustun mu gorurum ben seni
Tırnak makasiylaHadi biyik manikur tamam da kas i nasil aliyorsun kesmesi falan zor ben yapamim
Canim neler yediğini nasıl beslendiğini bilsek hepimiz yardımcı olcaz sana ama menulerini göremiyoruz kiMerhaba hanımlar ya ben yeme konusunda ni düzene giremedim bı yardımcı olsanız yaaa
Bence paylasmalisin hemde eksiksiz ne yediysen hepsiniHiç paylasmasamaslında ciddi anlamda cuvalladim
O zaman bugünden itibaren ne yersen ye menülerini düzenli görelim ve kendini durdurmaya çalış çünkü yedikce yiyesi geliyo insanin ve bunun sonu yokYa öyle böyle değil yazmaya çekindikleri börek mı yemedim dün pizza mı yemedim durduramıyor um kendimi yaa dün misafir aldım yemicem dedim homini gırtlak yedim o yüzden yazmak istemedim
Aynen canım yaaa sporunu yapiyorsum onuda bıraktım deli gibi sarımsak kuru hazırladım onu da tuketicem artık inşallah daha iyi olurO zaman bugünden itibaren ne yersen ye menülerini düzenli görelim ve kendini durdurmaya çalış çünkü yedikce yiyesi geliyo insanin ve bunun sonu yok
O nasıl bişeymis kiAynen canım yaaa sporunu yapiyorsum onuda bıraktım deli gibi sarımsak kuru hazırladım onu da tuketicem artık inşallah daha iyi olur
bende severimAy en sevdigim
Nişanlımdan mi bahsediyorsun aç derken evet bnm kadar olma sada o da actir
Tırnak makasiyladene dicem ama yapamazsan bana kizarsin sonra kuzum boşver
Keramet yiyor olmanda tatlimmmyiyeceksin ki yakasinnnKiLar bende 73.30 oldum nasıl olduysa artık bilemiyorum ekmek yemeyi arttırdım iki gündür kuruyemiş yedim birde yeşil mercimek çorbası keramet hangisinde acaba
Maşallah tatlım benimde canım istedi bende mi poğaça bişiyler yapsamTuzlu kurabiyelerimi de yaptim ohhh mis gibi pisiyprlar simdiiiibugun cok hamaratim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?