Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kimin nesi bu kız var öylesi malesef aileden mi arkadaş mı bekar mi evli mi

tünaydın tünaydın tünaydın yada hayırlı akşamlar o kız benimle tanıştıktan ve ben onu reddettikten sonra karşılaştığı birimuhtemelen arkadaşı çağırmış tanıştırmak.icin daha kızla 1 kez görüşmüş ama adı normal arkadaş toplantısı sonra ben yine gündeme gelmişim görücü usulü bizimki sonrasında bizi yemeği cagiridkalr.gottik bı kez de onalr geldi o kadar ama artık umrumda değil artık kendimi toparladım haftasonu gelsin bı karşıma saçını başını yolarım öyle kolay değil kocama cilve yapmak . Artı hastalandım o yüzden de rahat içim

Dün 1 tabak sigara böreği 1 tabak helva yarım ekmek ile kahvaltı meyveler havada uçuştu

Bugün sabah 2 belediyenin 30 kuruşluk ekmeklerinden 1 tatlı kaşığı bal 1 TK tereyağ peynir zeytin 2 haşlanmış yumurta

Akşam 2 kaşık pilav iki baget tavuk 2 kaşık patates ve 1 kaşık domates fırındi ama kızarmış kadar yagliydi .

Yinede hiç bişey için geç değil sizden gelecek cezalara razıyım kaç mekik çekeyim sınav çekeyim yada başka bişey

Artı yarın ki kahvaltımı da siz belirleyen

Hadi kızlar cesaretlenmisken yaza kadar 55 en geç Ağustos

Sabah 70.1 dim akşam yemeğinden sonra 71.4 çıktım (-)cry:

Ben dediydim bebis olmaz diye. Bu da sana ders olsun artik onlemini al
Bayaaa cosmussun dunnn ammaa bugunden hemen toparlamasin yok oyle batti balik yan gider. Derhal sebze yemeklerine tambugdaylara kendini alistiriyorsun spor olarakta kizlar telefona program indiriyor sende oyle yapabilirsin veya leslie yapabilirsin cnm. Yilmak sıkilmak yok

Bugün sabah 2 belediyenin 30 kuruşluk ekmekleri sen 1 tatlı kaşığı bal 1 TK tereyağ peynir zeytin 2 haşlanmış yumurta

Akşam 2 kaşık pilav iki baget tavuk 2 kaşık patates ve 1 kaşık domates fırındi ama kızarmış kadar yagliydi bugün daha yemem ha 1 de karamel li bir tablet çikolata Ha bide çorba tavuk çorbası kremalı

Son düzenleme:
Tatlim sen emziriyorsun aksami erken yemissin ac kalma coban salata yap ekmeksiz ye yogurt ye sut ye hafif seyler cikolata vs bunlari yeme

Sabah
1 yumurta kızartma 1 dilim ekmeğe tahinli pekmez tulum peyniri biber çay
Ara
Elma badem
Öğlen
Yok
Akşam
Beyaz lahana sarma o kadar cok gördüm ki menülerde teyzecigim yapmış götür deyince yok diyemedim yanına yoğurt yemeği 16.30 gibi yedim zaten
Ara çay ve 1 avuç cekirdek menülerimde genelde olacak özellikle kabak çekirdeği faydasından dolayı
Birazdan 1 büyük bardak salgam suyu içerim kapatırım günü

2 saat yürüyüş... ve biraz zumba tarzı birseyler ile.leslie yapacam

Cok güzel manu l leslie ney

menum

sabah
1.5 yumurtadan peynirli omlet
yarım dilim ekmek
1 tatlı kasigi tahin

ara
1 çay bardagi sut
1 kurabiye

öğlen
4yk musli üstüne sut döktüm
12 antep fıstık 2 ceviz

akşam
4yk kabak yemegi 3 yk yoğurt
yarım kase çorba yarım but

su 2 ye tamamlarim
spor 40 dakika yürüyüş

Aksam olmamış ama erken Yemişsin sporla da yakmissindir bence yarın daha iyi oliciikk hepimizin menüleri

Oo yürüyüş yapilmiisss mikemmelll
Menü çok iyi bayıldım

Sabah: 2 dilim ekmek yumurta zeytin peynir
Ara öğle yok
Aksam: 4 gibi çok az hamur işi yedim

Suyu icicem daha hafta sonum kötü geçti menu olarak yarın tam gaz devam hiç bu kadar dagitmamistim utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…