- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.041
Canım bu olay tam tersi seni zayıflamak için hirslandirsin ... o kızın ağzını burnunu kırmak gerek sonra da eşinin kusura bakma ben iIn vermem böyle şeye büyükte konusmayim kızı taniyormusun kac yaşında kız
Kimin nesi bu kız var öylesi malesef aileden mi arkadaş mı bekar mi evli mi
tünaydın tünaydın tünaydın yada hayırlı akşamlarTatlim 1. 3 gun once kaza olmussa bence bebek ihtimali zor sonucta yumurtlama zamanina gelmiyor stres yapma bundan sonrada kaza olmamasi icin elinden geleni yap makine degilsin hele bir kendini toparla bebis yine dusunur istediginizde yaparsiniz.
2. Duruma gelince edinin egosunu yukseltme icten ice bu isin pesine dus kanitlar bulursan o zaman dusunursun ne yapip nasil davranacagini. Bana gore kiz sirnasik ana esin de mesafeli durmuyor valla seni erkek ark. Arayip ozledim dese kendinde oldugu gibi normal karsilayabilecek mi. Seni uzmek istemem ama eslerin herhangi biri birbirisinin yaninda rahat telde konusamiyorsa bir halt yiyordur. Takipte kal caktirmadan.
3. Olarakta baskalari yuzunden kendini uzme hele kendi bedenine bunu yapma. Seni uzenlere karsi ne kadar guclu olursan o kadar iyi olur. Yavas yavas zayiflayacaksin ve kendine guvenin artacak. Her ne kadar tombul da olsak seven insan her turlu esini sever sevmeli bence . Sen baskasi icin degil kendi sagligin icin zatiflayacaksin uzulmeyeceksin
Yap canim ara ogun yersin siviyagli yap varsa tambugdayli hafif olur.Maşallah tatlım benimde canım istedi bende mi poğaça bişiyler yapsam
Ben dediydim bebis olmaz diye. Bu da sana ders olsun artik onlemini altünaydın tünaydın tünaydın yada hayırlı akşamlaro kız benimle tanıştıktan ve ben onu reddettikten sonra karşılaştığı birimuhtemelen arkadaşı çağırmış tanıştırmak.icin daha kızla 1 kez görüşmüş ama adı normal arkadaş toplantısı sonra ben yine gündeme gelmişim görücü usulü bizimki sonrasında bizi yemeği cagiridkalr.gottik bı kez de onalr geldi o kadar ama ücretsiz umrumda değil artık kendimi toparladım haftasonu gelsin bı karşıma saçını başını yolarım öyle kolay değil kocama cilve yapmak . Artı hastalandım o yüzden de rahat içim
Dün 1 tabak sigara böreği 1 tabak helva yarım ekmek ile kahvaltı meyveler havada uçuştu
Bugün sabah 2 belediyenin 30 kuruşluk ekmekleri sen 1 tatlı kaşığı bal 1 TK tereyağ peynir zeytin 2 haşlanmış yumurta
Akşam 2 kaşık pilav iki baget tavuk 2 kaşık patates ve 1 kaşık domates fırındi ama kızarmış kadar yagliydi.
Yinede hiç bişey için geç değil sizden gelecek cezalara razıyım kaç mekik çekeyim sınav çekeyim yada başka bişey
Artı yarın ki kahvaltımı da siz belirleyen
Hadi kızlar cesaretlenmisken yaza kadar 55 en geç Ağustos
Sabah 70.1 dün akşam yemeğinden sonra 71.4 çıktım( -)cry:
Bugün sabah 2 belediyenin 30 kuruşluk ekmekleri sen 1 tatlı kaşığı bal 1 TK tereyağ peynir zeytin 2 haşlanmış yumurtaBen dediydim bebis olmaz diye. Bu da sana ders olsun artik onlemini al
Bayaaa cosmussun dunnnammaa bugunden hemen toparlamasin yok oyle batti balik yan gider. Derhal sebze yemeklerine tambugdaylara kendini alistiriyorsun spor olarakta kizlar telefona program indiriyor sende oyle yapabilirsin veya leslie yapabilirsin cnm. Yilmak sıkilmak yok
Tatlim sen emziriyorsun aksami erken yemissin ac kalma coban salata yap ekmeksiz ye yogurt ye sut ye hafif seyler cikolata vs bunlari yemeBugün sabah 2 belediyenin 30 kuruşluk ekmekleri sen 1 tatlı kaşığı bal 1 TK tereyağ peynir zeytin 2 haşlanmış yumurta
Akşam 2 kaşık pilav iki baget tavuk 2 kaşık patates ve 1 kaşık domates fırındi ama kızarmış kadar yagliydibugün daha yemem ha 1 de karamel li bir tablet çikolata
Olmazsa 9 gibi bir bardak süt içerim :) yada elmaTatlim sen emziriyorsun aksami erken yemissin ac kalma coban salata yap ekmeksiz ye yogurt ye sut ye hafif seyler cikolata vs bunlari yeme
Cok güzel manu l leslie neySabah
1 yumurta kızartma 1 dilim ekmeğe tahinli pekmez tulum peyniri biber çay
Ara
Elma badem
Öğlen
Yok
Akşam
Beyaz lahana sarma o kadar cok gördüm ki menülerde teyzecigim yapmış götür deyince yok diyemedim yanına yoğurt yemeği 16.30 gibi yedim zaten
Ara çay ve 1 avuç cekirdek menülerimde genelde olacak özellikle kabak çekirdeği faydasından dolayı
Birazdan 1 büyük bardak salgam suyu içerim kapatırım günü
2 saat yürüyüş... ve biraz zumba tarzı birseyler ile.leslie yapacam
Youtubeden bak spor videosu cok yormadan yapılabilir tavsiye ederimCok güzel manu l leslie ney
Sabah menün salatalık domates 2 yumurta zeytin peynir olsun bide ceviz fln ye tok tutar yarından itibaren kacamaksiz menülerle bekliyorum seni hadi bakaliiiimmmmYap canim ara ogun yersin siviyagli yap varsa tambugdayli hafif olur.
Aksam olmamış ama erken Yemişsin sporla da yakmissindir bence yarın daha iyi oliciikk hepimizin menüleriSabah
1 yumurta kızartma 1 dilim ekmeğe tahinli pekmez tulum peyniri biber çay
Ara
Elma badem
Öğlen
Yok
Akşam
Beyaz lahana sarma o kadar cok gördüm ki menülerde teyzecigim yapmış götür deyince yok diyemedim yanına yoğurt yemeği 16.30 gibi yedim zaten
Ara çay ve 1 avuç cekirdek menülerimde genelde olacak özellikle kabak çekirdeği faydasından dolayı
Birazdan 1 büyük bardak salgam suyu içerim kapatırım günü
2 saat yürüyüş... ve biraz zumba tarzı birseyler ile.leslie yapacam
Sabah kahvaltısı yok muSabah aç karnına Türk kahvesi içtim öğlen normal yemek yedim nohut çorba salata akşamda çorba içtim ve de yoğurt yedin
Oo yürüyüş yapilmiisss mikemmelllmenum
sabah
1.5 yumurtadan peynirli omlet
yarım dilim ekmek
1 tatlı kasigi tahin
ara
1 çay bardagi sut
1 kurabiye
öğlen
4yk musli üstüne sut döktüm
12 antep fıstık 2 ceviz
akşam
4yk kabak yemegi 3 yk yoğurt
yarım kase çorba yarım but
su 2 ye tamamlarim
spor 40 dakika yürüyüş
yağmur başladı ya değilse 1 saate tamamlamayı dusunuyordum kuzum olsun bakem oda yiter bu günlükOo yürüyüş yapilmiisss mikemmelll
Menü çok iyi bayıldım
Sabah menün salatalık domates 2 yumurta zeytin peynir olsun bide ceviz fln ye tok tutar yarından itibaren kacamaksiz menülerle bekliyorum seni hadi bakaliiiimmmm
Karıştırms olmam mümkündürBu yorum bana mi kuzu yoksa karistirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?