- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.061
Tahmin etmistimKarıştırms olmam mümkündür
Bende sevmem. Kolay gelsin cnmŞimdi yarın için hazirlanma sırası bendesaçimi yapıp ütü yapayım ayyy ütü de hiç sevmem
Masallah canim sen de hic kacamak yapmayanlardansin kurabiyecigi gormuyorum o kadar olur afiyet olsunmenum
sabah
1.5 yumurtadan peynirli omlet
yarım dilim ekmek
1 tatlı kasigi tahin
ara
1 çay bardagi sut
1 kurabiye
öğlen
4yk musli üstüne sut döktüm
12 antep fıstık 2 ceviz
akşam
4yk kabak yemegi 3 yk yoğurt
yarım kase çorba yarım but
su 2 ye tamamlarim
spor 40 dakika yürüyüş
Sacini yaptiginda sabaha bozulmuyormuŞimdi yarın için hazirlanma sırası bendesaçimi yapıp ütü yapayım ayyy ütü de hiç sevmem
Yok malsef sabah kahvaltısı yapamıyorum malsef istiyorum ama olmuyor tek yapamıyorum hiç bir şekildeSabah kahvaltısı yok mu
yok canım kıvırcık bnm saçım bozulmaz kolay kolay :)Sacini yaptiginda sabaha bozulmuyormu
ama olmaz öyle kendine güzel kahvaltılar hazırla eminim canın ister. kahvaltı en güzel öğüünnYok malsef sabah kahvaltısı yapamıyorum malsef istiyorum ama olmuyor tek yapamıyorum hiç bir şekilde
çig köfteden cok yemdiysen cook güze olmuş menün kuzumSlm kizlar bugun pestilim cikti misafirlerim vardi menumu yaziyim
Ogle sucuklu yumurta ev yapimi iki dilim cavdar ek
Aksam cig kofte ve marul ayrann
Ara seKersiz turk kahve ve kucuk lokum
2lt su, soda ,kaysi form cay,60dk hizli yuruyus
günaydın canım bence de cok güzel bi başlangıcGünaydın iyi haftalar -300 ile başladım haftaya akşam üstü sarma yemeseydim daha cok - de olurdum sanırım ... yine de - 300 ile başlamak cok güzel
evet güzel bir başlangıç inşallah dengeler değişmezde bu hafta böyle giderimgünaydın canım bence de cok güzel bi başlangıc
bence biraz sıkı tutarsan 1kg vermiş olursun cumayaevet güzel bir başlangıç inşallah dengeler değişmezde bu hafta böyle giderim
hafif yemekler planladım bu hafta için bugün akşm derslerim başlıyorbence biraz sıkı tutarsan 1kg vermiş olursun cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?