Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hafif yemekler planladım bu hafta için bugün akşm derslerim başlıyor umarım boğazımı tutabilirim ders çalışırken
bol bol yogurt süt vs tut evde acıktıgını hissettiğinde onlardan yersin yada salatalık gibi seyler olsun zaten ders calışırken sıkılınca bişeyler yemek istiyo insan acıktıgına değil yani

bol bol yogurt süt vs tut evde acıktıgını hissettiğinde onlardan yersin yada salatalık gibi seyler olsun zaten ders calışırken sıkılınca bişeyler yemek istiyo insan acıktıgına değil yani
AY BENİM KARNIM KAZINIYOR DİNLERKEN HOCADAN DA İLK DEFA ALACAM DERS NASIL ANLTIYOR ONU BİLMİYORUM STRES YAPARSAM KÖTÜ ... EVDE BULUNUYOR GENELDE YOĞURT SÜT TÜRÜ ŞEYLER VAR KESMİYOR ONLAR SUY VURURUM RTIK

Gunaydin kizlar
Cuma kilom: 53.6
Guncel kilom: 53.3
-400
Ne güzel :) bnm cuma 69.6 bugün 70.0 moralim bozmayacak bu durum 15 kilo var ve 4 5 ayda gidecek o kilolar ben size keptin bana söz verdi hadi önce sabah sporu ( ev toparlama.) her dk ne yaptığımı yazicam

çig köfteden cok yemdiysen cook güze olmuş menün kuzum
ne misafiri vardı yine
Teyzemgildi biz hala deriz iki yas var halamla aradiki size gelelim musaitseniz bi cig koftenizi yesek dedi buyurun efemmm dedik geldiler bide amxamin kizi gil geldi gayinbabasigilnen acele ettimki gemen cig kofte ikram edelim diee gayinbabasi hic bir yerde bisey yemezmis amcamin kizida üstelik emzikli sinir olduk gidecegiz gidecegiz diye diye iki ayagimi bir pabuca soktu lar eee gudecen madem niye geldiniz bi emanet vardi almaya gelmusler ayyy hala adama sinir oldumm allah allah dun acayip pestilim ciktiydi çocukları yika evi temuzle camasir ser hamur yogur malzemeler icin alisverise git sirtimdan terler bosaldi bitti şükür. .
Evet canim ne yediğimi bile anlsmsdim yediğim kofte azdii yanliz misafirler gidince meyve yedim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…