- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.081
bol bol yogurt süt vs tut evde acıktıgını hissettiğinde onlardan yersin yada salatalık gibi seyler olsun zaten ders calışırken sıkılınca bişeyler yemek istiyo insan acıktıgına değil yanihafif yemekler planladım bu hafta için bugün akşm derslerim başlıyorumarım boğazımı tutabilirim ders çalışırken
spor takımları onlar canım kendi aramızda yarışıyoruz motive amaclıGünaydınlar mor takm pembe takım ne nasıl oluyor acaba
AY BENİM KARNIM KAZINIYOR DİNLERKEN HOCADAN DA İLK DEFA ALACAM DERS NASIL ANLTIYOR ONU BİLMİYORUM STRES YAPARSAM KÖTÜ ... EVDE BULUNUYOR GENELDE YOĞURT SÜT TÜRÜ ŞEYLER VAR KESMİYOR ONLAR SUY VURURUM RTIKbol bol yogurt süt vs tut evde acıktıgını hissettiğinde onlardan yersin yada salatalık gibi seyler olsun zaten ders calışırken sıkılınca bişeyler yemek istiyo insan acıktıgına değil yani
Her spor oluyorsa bende katılmak isterim bugün leslie baslicam club dansın yanındaspor takımları onlar canım kendi aramızda yarışıyoruz motive amaclı
Ne güzel :) bnm cuma 69.6 bugün 70.0 moralim bozmayacak bu durum 15 kilo var ve 4 5 ayda gidecek o kilolar ben size keptin bana söz verdiGunaydin kizlar
Cuma kilom: 53.6
Guncel kilom: 53.3
-400
Gunaydin kizlar
-400
Eksi 300 oluyo amaGunaydin kizlar
-400
Kiskandik galibaEksi 300 oluyo ama
Şimdilik hedefin 10 galiba :)merhaba kızlar bende bu takıma dahil oldum umarım tez zamanda kurtulurum kilolarımdan 10 kilo vermeliyim şu anda boyum 163 kilom 80
evet canım şimdilik 10 kilo hedefimŞimdilik hedefin 10 galiba :)
Teyzemgildi biz hala deriz iki yas var halamla aradiki size gelelim musaitseniz bi cig koftenizi yesek dedi buyurun efemmm dedik geldiler bide amxamin kizi gil geldi gayinbabasigilnen acele ettimki gemen cig kofte ikram edelim diee gayinbabasi hic bir yerde bisey yemezmis amcamin kizida üstelik emzikli sinir olduk gidecegiz gidecegiz diye diye iki ayagimi bir pabuca soktu lar eee gudecen madem niye geldiniz bi emanet vardi almaya gelmusler ayyy hala adama sinir oldumm allah allah dun acayip pestilim ciktiydi çocukları yika evi temuzle camasir ser hamur yogur malzemeler icin alisverise git sirtimdan terler bosaldi bitti şükür. .çig köfteden cok yemdiysen cook güze olmuş menün kuzum
ne misafiri vardı yine
Ayy pardon kafa gittiEksi 300 oluyo ama
SÜPERSİN ... TEBRİK EDERİM
Güncel kilom 53.2 -400 üm yani yanlışlıkla 53.3 yazmisimEksi 300 oluyo ama
Supersin canim menune dikkat edemedim kalori azmi aliyordun sen nasil veriyon yaaaGünaydın iyi haftalar -300 ile başladım haftaya akşam üstü sarma yemeseydim daha cok - de olurdum sanırım ... yine de - 300 ile başlamak cok güzel
Sen nasil verdin tatlim odeminmi gittiGüncel kilom 53.2 -400 üm yani yanlışlıkla 53.3 yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?