- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.101
su da iç iç bi yere kadarAY BENİM KARNIM KAZINIYOR DİNLERKEN HOCADAN DA İLK DEFA ALACAM DERS NASIL ANLTIYOR ONU BİLMİYORUM STRES YAPARSAM KÖTÜ ... EVDE BULUNUYOR GENELDE YOĞURT SÜT TÜRÜ ŞEYLER VAR KESMİYOR ONLAR SUY VURURUM RTIK
Gunaydin kizlar
Cuma kilom: 53.6
Guncel kilom: 53.3
-400
Her spor oluyorsa bende katılmak isterim bugün leslie baslicam club dansın yanında
Ne güzel :) bnm cuma 69.6 bugün 70.0 moralim bozmayacak bu durum 15 kilo var ve 4 5 ayda gidecek o kilolar ben size keptin bana söz verdihadi önce sabah sporu ( ev toparlama.) her dk ne yaptığımı yazicam
hoşgedin canımmerhaba kızlar bende bu takıma dahil oldum umarım tez zamanda kurtulurum kilolarımdan 10 kilo vermeliyim şu anda boyum 163 kilom 80
kurallarıu bilmediğim için oraya ilk yazdım ama sonra takımlara dağıtılan yere yazınca buraya gelmemi sölediler, yapimmi oraya açıklama gene, yaoptım yazdım orya burdayım diye:)hoşgedin canımbu takımda devam ediceksen 2. takıma bununla ilgili açıklama yapman gerek ilk önce oraya yazmışsın çünkü
kalorimi arttırdım canım kuruyemiş yiyorum çekirdek özellikle ... birde şalgam suyu içmeye başladım wc sorununu düzeltiyor çokt iyi gitmiyorum ama durksayıp birden gidiyor güzel yanı ve doyarak kalkıyordumSupersin canim menune dikkat edemedim kalori azmi aliyordun sen nasil veriyon yaaa
Harikasinn :))
evde kahvede içemiyorum eşim içirmiyorsu da iç iç bi yere kadar
ay hiç sevmiyorum öle gelip hemen kalkalım diyenleri geldiysen otur ayak uydur ortamdakilereTeyzemgildi biz hala deriz iki yas var halamla aradiki size gelelim musaitseniz bi cig koftenizi yesek dedi buyurun efemmm dedik geldiler bide amxamin kizi gil geldi gayinbabasigilnen acele ettimki gemen cig kofte ikram edelim diee gayinbabasi hic bir yerde bisey yemezmis amcamin kizida üstelik emzikli sinir olduk gidecegiz gidecegiz diye diye iki ayagimi bir pabuca soktu lar eee gudecen madem niye geldiniz bi emanet vardi almaya gelmusler ayyy hala adama sinir oldumm allah allah dun acayip pestilim ciktiydi çocukları yika evi temuzle camasir ser hamur yogur malzemeler icin alisverise git sirtimdan terler bosaldi bitti şükür. .
Evet canim ne yediğimi bile anlsmsdim yediğim kofte azdii yanliz misafirler gidince meyve yedim. .
bn tartıldım ve +500 çıktım sende tartıl bananeNaptin keptinn alkali su ictinmi sık sık gittinmi vc :))
Yaa tartilmaya cok korkuyorum cumamiz var bide pazartesi heyecanı yasatiyon keptinnn puffg karnima agrilar girdi
@ParteMoralll nerdesinn giiii bizi bosadinmi bebigimmm allamm allam ben olemm allamm :))(
İnsalh canım veirsin bende yeni başladım burayamerhaba kızlar bende bu takıma dahil oldum umarım tez zamanda kurtulurum kilolarımdan 10 kilo vermeliyim şu anda boyum 163 kilom 80
Halen yapmadım :/ bebisle ilgilenmekten
kuzum menülerin düzelsin diyete alıştır kendini listeye girdiğin hafta spor listesinede alayım seni
kahvaltı güzel yapılmıştır inşallahh
HARİKASIN TEBRİK EDERİMSelam kızlar çoookkk mutluyum..
Cuma: 81.4
Bugün: 79.9
Giden: 1.5 kilo..
Regl bitti onun etkisi hem de hiç kaçamak yapmadım.
Maşallah bize de nasip etsin rabbimSelam kızlar çoookkk mutluyum..
Cuma: 81.4
Bugün: 79.9
Giden: 1.5 kilo..
Regl bitti onun etkisi hem de hiç kaçamak yapmadım.
sarımsak kürü ne ilk kez dydum kokmuyor muBende destekleyici sarımsak kuru içiyorum tavsiye ederim
Yokkk su içiyorsun alıyor hemen kokuyu insana göre değişir mı bilmem tabi de tokluk hissi veriyor canımsarımsak kürü ne ilk kez dydum kokmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?