Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SAAT KAÇ OLDU YEMEK YİCEZ DAHA AINI BİLE KOYMADIK YEMEĞİN ... ADAMIN BİRİ GELDİ 11,30 DAN ÖNCE HALEN DIRDIR EDİYOR BURDA

seni davet eden bendim zaten kız yazdıysan sorun yok şimdi mavi bozcuk dagıtmış gibi olma diye dedim

bn cok doyurucu bi öğle yemeği yedim meyveyle mi geçiştirsen acaba cok acıkır mısın akşama kadar
MEYVE DOYURMUYOR Kİ SABAH ARA ÖĞÜN YPTIM MEYVE İLE TANTUNİ YİCEZ ARTIK BU SAATE BİR O VAR ANAHTRIM YOK EVE GİTMEK İÇİN EŞİMİ BEKLEMEM GEREK 1 2 SAAT YÜRÜRÜM ARTIK

bn tartıldım ve +500 çıktım sende tartıl banane gece 2 kere wc ye kalktım uyku uyuyamadım resmen
ama bugün yine devam şişe getirdim iş yerine ondan içiyorum
Heee tartildim bende sen gbim arti fazla ciktim cumartesinin acisi bu cumaya kadar siki tutmam kazim vc ye amannn iste yuruyuse cikacam sindi kardesim beni zorla yuriyese goturcek :))) he o sudan yurusten gelince iciyim anam durmadan vc isi

Heee tartildim bende sen gbim arti fazla ciktim cumartesinin acisi bu cumaya kadar siki tutmam kazim vc ye amannn iste yuruyuse cikacam sindi kardesim beni zorla yuriyese goturcek :))) he o sudan yurusten gelince iciyim anam durmadan vc isi
keşke benide zorla cıkaran birilerii olsaaa ne güzel kıymeytini bil kaldır totonu yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…