- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.121
HARİKASIN TEBRİK EDERİM
Teşekkür ederim kızlar..inşallah canım daha da gidecek hepimizden yeterki gayret edelim..Maşallah bize de nasip etsin rabbim
KÜR NASIL BİRŞEY PEKİYokkk su içiyorsun alıyor hemen kokuyu insana göre değişir mı bilmem tabi de tokluk hissi veriyor canım
seni davet eden bendim zaten kızkurallarıu bilmediğim için oraya ilk yazdım ama sonra takımlara dağıtılan yere yazınca buraya gelmemi sölediler, yapimmi oraya açıklama gene, yaoptım yazdım orya burdayım diye:)
hoşbulduk umarım iyi sonuçlar alırız hepimiz
hafta sonu kacamak mı yaptık yoosaammmKizlar ben sabit basladim haftaya ama bu haftayi cok sıkı tutucam
aa niye içirmiyo kievde kahvede içemiyorum eşim içirmiyornestle ile idare ederim yada smoothie
bn cok doyurucu bi öğle yemeği yedimbizde yemek yok yine ne yicez bilmiyorumçokta acıktım
listeye girmene son 3,900 kaldıSelam kızlar çoookkk mutluyum..
Cuma: 81.4
Bugün: 79.9
Giden: 1.5 kilo..
Regl bitti onun etkisi hem de hiç kaçamak yapmadım.
bebiş uyanmadan yapsan kahvaltını daha iyi olmaz mıHalen yapmadım :/ bebisle ilgilenmekten
yemek saati rahatsız edilmekten hiç hoşlanmamSAAT KAÇ OLDU YEMEK YİCEZ DAHA AINI BİLE KOYMADIK YEMEĞİN ... ADAMIN BİRİ GELDİ 11,30 DAN ÖNCE HALEN DIRDIR EDİYOR BURDA
MEYVE DOYURMUYOR Kİ SABAH ARA ÖĞÜN YPTIM MEYVE İLE TANTUNİ YİCEZ ARTIK BU SAATE BİR O VARbn cok doyurucu bi öğle yemeği yedimmeyveyle mi geçiştirsen acaba cok acıkır mısın akşama kadar
Onda da bende uykuya vuruyorum kendimibebiş uyanmadan yapsan kahvaltını daha iyi olmaz mı
HALEN BURDA BİZLE YİCİK BEY AMCAyemek saati rahatsız edilmekten hiç hoşlanmamkovun bence
Heee tartildim bende sen gbim arti fazla ciktim cumartesinin acisi bu cumaya kadar siki tutmam kazim vc ye amannn iste yuruyuse cikacam sindi kardesim beni zorla yuriyese goturcek :))) he o sudan yurusten gelince iciyim anam durmadan vc isibn tartıldım ve +500 çıktım sende tartıl bananegece 2 kere wc ye kalktım uyku uyuyamadım resmen
ama bugün yine devam şişe getirdim iş yerine ondan içiyorum
ay kapıda mı kaldınMEYVE DOYURMUYOR Kİ SABAH ARA ÖĞÜN YPTIM MEYVE İLE TANTUNİ YİCEZ ARTIK BU SAATE BİR O VARANAHTRIM YOK EVE GİTMEK İÇİN EŞİMİ BEKLEMEM GEREK 1 2 SAAT YÜRÜRÜM ARTIK
ayy uykusuzlukkkkOnda da bende uykuya vuruyorum kendimihem çok uyuyan bir bebişim de yok
HALEN BURDA BİZLE YİCİK BEY AMCASUSMUYORDA KAFAM ŞİŞTİ ALLAHTAN YAN ODADA
keşke benide zorla cıkaran birilerii olsaaa ne güzel kıymeytini bil kaldır totonu yürüHeee tartildim bende sen gbim arti fazla ciktim cumartesinin acisi bu cumaya kadar siki tutmam kazim vc ye amannn iste yuruyuse cikacam sindi kardesim beni zorla yuriyese goturcek :))) he o sudan yurusten gelince iciyim anam durmadan vc isi
BİZİMLE YEMEK YEDİçay söyleyin çay içsin aralarda mola vermek zorunda kalır öyle
İKİ ANAHTARI ALMIŞ EŞİM YANINA 8DE ANCAK GELİR BENDE DOLANIRIM ARTIKay kapıda mı kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?