- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.141
GMS ne ola ki kızBİZİMLE YEMEK YEDİ.... BEN ISMARLICAM DEDİ GMS SİNİ VERDİK .. KIZ ÇAY VERİRSEK HİÇ KALKMAZ
çarşı pazar gezmelerİKİ ANAHTARI ALMIŞ EŞİM YANINA 8DE ANCAK GELİR BENDE DOLANIRIM ARTIK
KİRA GELİRİ ELDE EDENLERİN VERDİĞİ BEYANAMEGMS ne ola ki kız
Kacamaklik oldu biraz kahvaltiya davetliydik ama sislik de var sanirim yuzuğum bile iz yapmishafta sonu kacamak mı yaptık yoosaammm
BEN GİTMİYORUM SENDE GİTMEçarşı pazar gezmelerbizde bugün sinemaya gitcektik işi geç biticekmiş nişanlımın üzüldüm
hepsini unutmuşum resmenKİRA GELİRİ ELDE EDENLERİN VERDİĞİ BEYANAME
hep bu yüzüklerden anlıyoz vallaKacamaklik oldu biraz kahvaltiya davetliydik ama sislik de var sanirim yuzuğum bile iz yapmis
mutant filmi vardı bi tane x man devamı galiba ona gitcektikBEN GİTMİYORUM SENDE GİTMEHANGİ FİLME PLAN VARDI
aynenn bugün kızlar yok bnmde cok işim varBUGÜN KİMSE YOK ÇOOKK SESSİZ @munter DAN DE SES ÇIKMADI BUGUN
Tebrik ederim canim masallahGüncel kilom 53.2 -400 üm yani yanlışlıkla 53.3 yazmisim
Nisan yuzugum olmuyordu tektasimi takiyordum sadece artik o oluyo ama o yuzden mutluyumhep bu yüzüklerden anlıyoz vallabnmkide bol geliyii
olmayan seyler olunca daha cok hevesleniyo insan hırs geliyoNisan yuzugum olmuyordu tektasimi takiyordum sadece artik o oluyo ama o yuzden mutluyum
Bir pantolon vardı yıllar önce aldığım ve dar gelen dedim bişey olmaz alayım iki kilo veririm ve sonuç hiç olmadı etiketi üzerinde hala giymemistim son günlerde düğmesini açmadan çıkarıyorum :)) onun verdiği mutluluk aklıma geldikçe daha çok veresim varolmayan seyler olunca daha cok hevesleniyo insan hırs geliyo
2 senedir giymedigim pantolonlarim oluyo hep gomleklerim de bir de bol gelenler var tabiolmayan seyler olunca daha cok hevesleniyo insan hırs geliyo
kız kıyamam ben onlaraaa bi derdi zoru mu var acaba niye ağlıyo o kadar gaz sorunu falan olmasın. rezene sana cok iyi gelir hem sütünden bebege de geçer onu da rahatlatırBir pantolon vardı yıllar önce aldığım ve dar gelen dedim bişey olmaz alayım iki kilo veririm ve sonuç hiç olmadı etiketi üzerinde hala giymemistim son günlerde düğmesini açmadan çıkarıyorum :)) onun verdiği mutluluk aklıma geldikçe daha çok veresim var
Bugün bittim ben ya sabah sadece 1 ml leslie sonra ne temizlik ne başka bişey bı ara ara bulup 2 yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin ve 1 rezene anca yiyebildjm benim bebiş resmen ağlamaktan çatladi iç geçiriyor şimdi uyudu halen sallıyorum ama bende bittim belim ağrıyor aglicam zavallim diğeri de TV ye dalmış anne ağlamasın bende aglicam diyor(((
LOGAN .. BİZDE GİDİCİKTİK BUGÜN DERSLERİM BAŞLIYOR GİDEMİYORUZ ANCAK HFTA SONU GÜNDÜZ ... HAFTADA KAÇ GÜN BULUŞUYORSUNUZmutant filmi vardı bi tane x man devamı galiba ona gitcektikay gidemiyoz zaten yaa bi nasip olmadı kac aydır şöle 2 saat birbirimize sarılıp film izlicez onu bile yapamıyozzzz
biraz daha gayret yaza daha da inceliceksin o zman gder alısveriş yaparsın2 senedir giymedigim pantolonlarim oluyo hep gomleklerim de bir de bol gelenler var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?