- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.161
BENİMDE AMA ÇOK ACIKTIM YİNE YANIMDA BİRŞEYDE KAALMADI YİCEK SU İLE İDARE EDİYORUMaynenn bugün kızlar yok bnmde cok işim var
normalde 3 4 kezdi ama cok calışmaya basladı anca pazarLOGAN .. BİZDE GİDİCİKTİK BUGÜN DERSLERİM BAŞLIYOR GİDEMİYORUZ ANCAK HFTA SONU GÜNDÜZ ... HAFTADA KAÇ GÜN BULUŞUYORSUNUZ
yemek yemedi miydn sen sankiBENİMDE AMA ÇOK ACIKTIM YİNE YANIMDA BİRŞEYDE KAALMADI YİCEK SU İLE İDARE EDİYORUM
BANA NNEMİN PANTOLONLARI OLMAYA BAŞLADI ESKİDEN KAPANMAZDI NE KADAR MUTLU OLUYOR İNSAN ...2 senedir giymedigim pantolonlarim oluyo hep gomleklerim de bir de bol gelenler var tabi
annene de göster bunuBANA NNEMİN PANTOLONLARI OLMAYA BAŞLADI ESKİDEN KAPANMAZDI NE KADAR MUTLU OLUYOR İNSAN ...
ÜZÜLDÜM 3 4 E ALIŞINCA PAZR GÜNÜ UZAK GELİRnormalde 3 4 kezdi ama cok calışmaya basladı anca pazar
MİNNACIKTI Kİ O AYRAN İÇTİM 2 BRDAK YİNE DOYMADIM ... HİÇBİR ŞEY YOK YANIMDA TÜKETTİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANCAK STRESLİYİMyemek yemedi miydn sen sankimeyve yok mu hiç
BİR PANTOLONUNA EL KOYDUM BİLEannene de göster bunubnm anam benden kilolu ama etekleri oluyo ev içinde giydikleri
Evet bi 65 leri goreydim yapicam zaten mayis 15 de dugun var o zamana kadar inmem lazimbiraz daha gayret yaza daha da inceliceksin o zman gder alısveriş yaparsın
biz farklı sehirlerde de yasadık zmanında o yüzdek pek dert değil ama plan yapıp bozulunca sinir oluyorumÜZÜLDÜM 3 4 E ALIŞINCA PAZR GÜNÜ UZAK GELİR
aa bugün mü acıklanıyo hadi hayırlısı bu sefer istediğin gibi basarılı olursun inşallahhMİNNACIKTI Kİ O AYRAN İÇTİM 2 BRDAK YİNE DOYMADIM ... HİÇBİR ŞEY YOK YANIMDA TÜKETTİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANCAK STRESLİYİMHEMEN ACIKIYORUM SU İÇELİM
istediğin kiloya gelince alısveriş yapmak en mantıklısı hem kilo almamak içinde bahane olurBİR PANTOLONUNA EL KOYDUM BİLEBİR TANESİNE KIYAMAMIŞ VERMEYE BİRİNE SAKLAMIŞ ODA 2 KİLO VERİNCE OLUR GİBİ ... KİLO VERİRKEN KIYAFET ALMAYI SEVMİYORUM
ÖYLE DEDİLER KAZANMICAM AMA MERAKTAYIM BERABER ÇALIŞTIĞIM ARKADAŞLARIMI D MERAK EDİYORUM ....biz farklı sehirlerde de yasadık zmanında o yüzdek pek dert değil ama plan yapıp bozulunca sinir oluyorum
aa bugün mü acıklanıyo hadi hayırlısı bu sefer istediğin gibi basarılı olursun inşallahh
istediğin kiloya gelince alısveriş yapmak en mantıklısı hem kilo almamak içinde bahane olur
aslında o riske girmek lazım al benceÖYLE DEDİLER KAZANMICAM AMA MERAKTAYIM BERABER ÇALIŞTIĞIM ARKADAŞLARIMI D MERAK EDİYORUM ....
UZAKTAN İLİŞKİ YÜRÜTMEK ÇOK ZOR OLUYOR .. SİZ BAŞARMIŞSINIZ...
EVET GEÇEN 36 BEDEN PANTOLON ALIYORDUM ELİMDE PATLARSA DİYE ALMDIM
40 sanırım 38 olurda 36 çok iddalı geldiaslında o riske girmek lazım al benceşu an kaç beden giyiyosun ? bn 40 beden giyerken 36 beden bikini aldıydımdı
zaten bizde fazlasıyla iddalı değil miyiizzzz zayıflama konusunda40 sanırım 38 olurda 36 çok iddalı geldi
VALLA 3 GÜNDÜR DİYET HVASINDAN ÇIKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİzaten bizde fazlasıyla iddalı değil miyiizzzz zayıflama konusunda
hafta sonu bnmde öyle olduVALLA 3 GÜNDÜR DİYET HVASINDAN ÇIKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ
Elma sirkeli sarımsak turşusu hakiki elma sirkesi olacak canım bayağı faydasını görürsün ben konu da açtım ama kimse yazmamıştıKÜR NASIL BİRŞEY PEKİ
kaç haftdır sabitsin ... şalgam kefir iç .. birde karbonatı dene ama eczaneden al ingiliz karbonatı ... bende bugün kötü gidiyorum ama uyanık kaldığım saat artacağı için sorun etmiyorumhafta sonu bnmde öyle olduama bugün devam ediyorum tekrar bu hafta eksi görmezsem benim için hiç iyi olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?