Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ÜZÜLDÜM 3 4 E ALIŞINCA PAZR GÜNÜ UZAK GELİR
biz farklı sehirlerde de yasadık zmanında o yüzdek pek dert değil ama plan yapıp bozulunca sinir oluyorum
MİNNACIKTI Kİ O AYRAN İÇTİM 2 BRDAK YİNE DOYMADIM ... HİÇBİR ŞEY YOK YANIMDA TÜKETTİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANCAK STRESLİYİM HEMEN ACIKIYORUM SU İÇELİM
aa bugün mü acıklanıyo hadi hayırlısı bu sefer istediğin gibi basarılı olursun inşallahh
BİR PANTOLONUNA EL KOYDUM BİLE BİR TANESİNE KIYAMAMIŞ VERMEYE BİRİNE SAKLAMIŞ ODA 2 KİLO VERİNCE OLUR GİBİ ... KİLO VERİRKEN KIYAFET ALMAYI SEVMİYORUM
istediğin kiloya gelince alısveriş yapmak en mantıklısı hem kilo almamak içinde bahane olur

ÖYLE DEDİLER KAZANMICAM AMA MERAKTAYIM BERABER ÇALIŞTIĞIM ARKADAŞLARIMI D MERAK EDİYORUM ....
UZAKTAN İLİŞKİ YÜRÜTMEK ÇOK ZOR OLUYOR .. SİZ BAŞARMIŞSINIZ...
EVET GEÇEN 36 BEDEN PANTOLON ALIYORDUM ELİMDE PATLARSA DİYE ALMDIM

aslında o riske girmek lazım al bence şu an kaç beden giyiyosun ? bn 40 beden giyerken 36 beden bikini aldıydımdı

Bende menü mı yazayım.aksam giremem değişiklik olursa yarın yazarım sabah 2 yumurta 2 ekmek 5 zeytin öğlen 1 tablet çikolata 1 kase kremalı tavuk çorbası 1 parçacık haşlanmış tavuk akşam makarna var ama ben yemicem 1 kase salata 2 kaşık makarna yerim sadece belki 1 kase de yoğurt bugünlük benden bu kadar :)

hafta sonu bnmde öyle oldu ama bugün devam ediyorum tekrar bu hafta eksi görmezsem benim için hiç iyi olmıcak
kaç haftdır sabitsin ... şalgam kefir iç .. birde karbonatı dene ama eczaneden al ingiliz karbonatı ... bende bugün kötü gidiyorum ama uyanık kaldığım saat artacağı için sorun etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…