- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.181
sabah kahvaltı yapsan cok daha kolay kilo vericeksinMerhaba kızları sabah Türk kahvesi içtim öğlen iyi bı yemek tır salata çorba akşam meyve yoğurtla geçerim
akşam makarna yerine corba yemeyi denesen hiç el uzatmasan makarnaya şahane bi menü olcakkkkkBende menü mı yazayım.aksam giremem değişiklik olursa yarın yazarım sabah 2 yumurta 2 ekmek 5 zeytin öğlen 1 tablet çikolata 1 kase kremalı tavuk çorbası 1 parçacık haşlanmış tavuk akşam makarna var ama ben yemicem 1 kase salata 2 kaşık makarna yerim sadece belki 1 kase de yoğurt bugünlük benden bu kadar :)
geçen hafta sabittim bu hafta +100 cıktım bugün +500 yani önceki cumaya göre +600 ümkaç haftdır sabitsin ... şalgam kefir iç .. birde karbonatı dene ama eczaneden al ingiliz karbonatı ... bende bugün kötü gidiyorum ama uyanık kaldığım saat artacağı için sorun etmiyorum
senin dersler başlıyo dimi nasıl idare ediceksin ek vitamin mi alsan halsiz düşme sonrakaç haftdır sabitsin ... şalgam kefir iç .. birde karbonatı dene ama eczaneden al ingiliz karbonatı ... bende bugün kötü gidiyorum ama uyanık kaldığım saat artacağı için sorun etmiyorum
detoks yapsan işe yarıyor mu sende ..geçen hafta sabittim bu hafta +100 cıktım bugün +500 yani önceki cumaya göre +600 ümnormal besleniyorum hafta sonu dengem bozuldu sadece inşallah toparlarım
vitaminden çok kilo aldım zaten kaç çeşit içtiğimi bende bilmiyorum son 1 ay kala alırım sabah dersleri de var çünkü günlük 5 saat uyku olacaksenin dersler başlıyo dimi nasıl idare ediceksin ek vitamin mi alsan halsiz düşme sonra
O konu da sıkıntı yok canım istersem durutumdaa ev toplantıları olunca o zaman sıkıntı bende yasabah kahvaltı yapsan cok daha kolay kilo vericeksinresmen tek öğün besleniyosun nasıl dayanıyosun
1 tablet cikolata olmamis bence canimBende menü mı yazayım.aksam giremem değişiklik olursa yarın yazarım sabah 2 yumurta 2 ekmek 5 zeytin öğlen 1 tablet çikolata 1 kase kremalı tavuk çorbası 1 parçacık haşlanmış tavuk akşam makarna var ama ben yemicem 1 kase salata 2 kaşık makarna yerim sadece belki 1 kase de yoğurt bugünlük benden bu kadar :)
Yurudum bi saat kiz hizli hizli nasil terledumm hasatimi cikaracakti kardasim allah tan isi ciktikeşke benide zorla cıkaran birilerii olsaaa ne güzel kıymeytini bil kaldır totonu yürü
Maşallah sen azimlisin verirsin deryacim sen kac yasindasinEvet bi 65 leri goreydim yapicam zaten mayis 15 de dugun var o zamana kadar inmem lazim
Bende yaptim bi faydasini gormedim ama yanlismi uyuladimki sen nasıl iciyorsun kac defa..Elma sirkeli sarımsak turşusu hakiki elma sirkesi olacak canım bayağı faydasını görürsün ben konu da açtım ama kimse yazmamıştı
Ayy canım hamileyken zor di mi çalışmak..eve gelince bol bol dinlen..artık kilo almaların yavaştan başlıyacak çok kafana takma önemli olan sağlıklı beslenip az kilo alabilmek..Selam kizlar bugun hic gelemedim maalesef tam bir sendromlu pazartesiydi. Pertim cikti cok yoruldum. Basim da agirdi midem deseniz ayni kusmali.
Sabah 72.3 ciktim 2 gunde baya sismisimhep dunku kurabiklerden
Gecmisi okuyamadim yemek yiyecegim simdi onemli bir sey varsa soylerseniz sevinirim. Sizler nasilsijiz eksili mi basladiniz bakimmmm
Bende merak ettim seni gelmedin bugün .. ben - 300 ile başladım ama bugün kötüydüSelam kizlar bugun hic gelemedim maalesef tam bir sendromlu pazartesiydi. Pertim cikti cok yoruldum. Basim da agirdi midem deseniz ayni kusmali.
Sabah 72.3 ciktim 2 gunde baya sismisimhep dunku kurabiklerden
Gecmisi okuyamadim yemek yiyecegim simdi onemli bir sey varsa soylerseniz sevinirim. Sizler nasilsijiz eksili mi basladiniz bakimmmm
Dayanabiliyorsan 2 gün u telafi edersin yanlız şu brokoliyi nasıl yiyorsunuz ya ben sevemedim hiç mecburen yiyorum20 mart 2017 menum
Sabah
1 az yagda yumurta
6 yesil zeytin
3 top peynir
2 yk kahvaltilik sos
2 dilim tb ekmegi
Ara neskafe yarim sutlu
Aksam
Haslanmis brokoli yogurtlu
Cayin yanina da 2 kuru kayisi yiycem
Su 2.5 oldu
Hafta sonunu telafi icin bir kac gun hafif beslenicem arkadaslar
Kuzum karbonatı biraz araştırdım ingiliz karbonatini öneriyorlarB
Bende yaptim bi faydasini gormedim ama yanlismi uyuladimki sen nasıl iciyorsun kac defa..
Afiyet olsun köy tavuğu bulmak cok zor benim halamda evin damında beslerMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, bir but biraz tavuk göğüs, yoğurt..
Köyden tavuk geldi canım teyzemden..organik olunca tadı bir başka oldu keşke her zaman ulaşabileceğimiz bişey olsa market tavuklarından böğğ geldi saman gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?