Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam makarna yerine corba yemeyi denesen hiç el uzatmasan makarnaya şahane bi menü olcakkkkk
yemekten sonra acıkırsan tarcınlı yada sade süt iç yogurtta olabilir

kaç haftdır sabitsin ... şalgam kefir iç .. birde karbonatı dene ama eczaneden al ingiliz karbonatı ... bende bugün kötü gidiyorum ama uyanık kaldığım saat artacağı için sorun etmiyorum
geçen hafta sabittim bu hafta +100 cıktım bugün +500 yani önceki cumaya göre +600 üm normal besleniyorum hafta sonu dengem bozuldu sadece inşallah toparlarım

kaç haftdır sabitsin ... şalgam kefir iç .. birde karbonatı dene ama eczaneden al ingiliz karbonatı ... bende bugün kötü gidiyorum ama uyanık kaldığım saat artacağı için sorun etmiyorum
senin dersler başlıyo dimi nasıl idare ediceksin ek vitamin mi alsan halsiz düşme sonra

senin dersler başlıyo dimi nasıl idare ediceksin ek vitamin mi alsan halsiz düşme sonra
vitaminden çok kilo aldım zaten kaç çeşit içtiğimi bende bilmiyorum son 1 ay kala alırım sabah dersleri de var çünkü günlük 5 saat uyku olacak

1 tablet cikolata olmamis bence canim

20 mart 2017 menum
Sabah
1 az yagda yumurta
6 yesil zeytin
3 top peynir
2 yk kahvaltilik sos
2 dilim tb ekmegi
Ara neskafe yarim sutlu
Aksam
Haslanmis brokoli yogurtlu
Cayin yanina da 2 kuru kayisi yiycem
Su 2.5 oldu
Hafta sonunu telafi icin bir kac gun hafif beslenicem arkadaslar

Selam kizlar bugun hic gelemedim maalesef tam bir sendromlu pazartesiydi. Pertim cikti cok yoruldum. Basim da agirdi midem deseniz ayni kusmali.
Sabah 72.3 ciktim 2 gunde baya sismisim hep dunku kurabiklerden
Gecmisi okuyamadim yemek yiyecegim simdi onemli bir sey varsa soylerseniz sevinirim. Sizler nasilsijiz eksili mi basladiniz bakimmmm

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, bir but biraz tavuk göğüs, yoğurt..
Köyden tavuk geldi canım teyzemden..organik olunca tadı bir başka oldu keşke her zaman ulaşabileceğimiz bişey olsa market tavuklarından böğğ geldi saman gibi..

Ayy canım hamileyken zor di mi çalışmak..eve gelince bol bol dinlen..artık kilo almaların yavaştan başlıyacak çok kafana takma önemli olan sağlıklı beslenip az kilo alabilmek..

Bende merak ettim seni gelmedin bugün .. ben - 300 ile başladım ama bugün kötüydü

Dayanabiliyorsan 2 gün u telafi edersin yanlız şu brokoliyi nasıl yiyorsunuz ya ben sevemedim hiç mecburen yiyorum

Afiyet olsun köy tavuğu bulmak cok zor benim halamda evin damında besler evlatları gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…