- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.201
Aynen canim ya .. eve zor dustumAyy canım hamileyken zor di mi çalışmak..eve gelince bol bol dinlen..artık kilo almaların yavaştan başlıyacak çok kafana takma önemli olan sağlıklı beslenip az kilo alabilmek..
CanimsinnnBende merak ettim seni gelmedin bugün .. ben - 300 ile başladım ama bugün kötüydü
Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, bir but biraz tavuk göğüs, yoğurt..
Köyden tavuk geldi canım teyzemden..organik olunca tadı bir başka oldu keşke her zaman ulaşabileceğimiz bişey olsa market tavuklarından böğğ geldi saman gibi..
Ben uvogun içiyorum yemek yemeden yarım saat önce tuketiyorum benim iştahını kesiyor ama bilemedim organik mı idi sirke acabaB
Bende yaptim bi faydasini gormedim ama yanlismi uyuladimki sen nasıl iciyorsun kac defa..
Evet canım 5 kilo almıştım sen işin bilincindesin farklı olursa bile hemen önlemini alırsın..Aynen canim ya .. eve zor dustumcok hantallasmasam iyidir sen 5 kg almistin yanlis hatirlamiyorsam ins benimde bebegim cok saglikli olur ve ben de azicik kilo alirim 10 kg ya kadar kendime hak veriyorum fazlasini istemiyorum zaten tombikim daha fazlasi beni top yapar Hep dua edin bana cok sagli beslenip saglikli hamis olimm
Canimsinnn
Gelemedim klas pazartesi sendromu-300 mu vuuuu iyi bir baslangic aman dikkat et bugun aksami guzel tamamla yarina hemen + ya donusmesin
Tmm canim eczane den aldiriyim benn onunmu daha iyi faydasi oluyor acaba diger kullandığım karbonat vucutta su toplarmi nasil ki mayali bişey vucutta su tutuyor yaa ayy ne bilim kg yuzunden vucuda yararli saglik veren seyleri deniyorum heppKuzum karbonatı biraz araştırdım ingiliz karbonatini öneriyorlar
Evet canim organik ev yapimi sirkeyle ysptim benim bir kg daha var onuda tuketsemmi uc ogun tukrtmedim ben gerci benim.iki aydir cok yogundum nefesim samirsak koktugu icin icmedim esim covuklar ssmisak kokuyor fiyince gelen giden olunca ara ara ictim simdi icebileremBen uvogun içiyorum yemek yemeden yarım saat önce tuketiyorum benim iştahını kesiyor ama bilemedim organik mı idi sirke acaba
Ahh esin yardimci olmuyormu yaa birine baksada sende digerine yeri gelcek ikisine baksada sende isini hallet sen ahhh ahhOynatmaya az kaldı birini elimle birini ayağımda sallıyorum mutfak dağ gibi bulaşık dolu uykum var dua edin bnm için Allah sabır versin
Odunun teki büyüğün psikolojisi.iyicw bozuldu sayesinde odaya gir çık.gir çık.uyutmadi diğerini bende sinirlendim kapıyı.kilitledim ara ara geldi.anne dedi gitti ne bileyim babasına gitti sandım demekmiş diğer odada içli içli ogliyormus kuzum benim moralim bozuldu bı daha aldım kucağıma sevdim ayağımda sallıyorum uyusun diye diğerini de beşikte ama oldum ikiside uyumuyorAhh esin yardimci olmuyormu yaa birine baksada sende digerine yeri gelcek ikisine baksada sende isini hallet sen ahhh ahh
Sen kac yasindasin kuzu esin kac yasinda kucukmu yasiniz merak ettimOdunun teki büyüğün psikolojisi.iyicw bozuldu sayesinde odaya gir çık.gir çık.uyutmadi diğerini bende sinirlendim kapıyı.kilitledim ara ara geldi.anne dedi gitti ne bileyim babasına gitti sandım demekmiş diğer odada içli içli ogliyormus kuzum benim moralim bozuldu bı daha aldım kucağıma sevdim ayağımda sallıyorum uyusun diye diğerini de beşikte ama oldum ikiside uyumuyor(
Yok ya ben 27 eşim 37 kocamaniz anlayacaginSen kac yasindasin kuzu esin kac yasinda kucukmu yasiniz merak ettim
Bugün annemdeyim tartılamayacağım çarşambaya artık yarın öğlen kalorili bir menü var malesef carsamba perşembe hafif geçecekAynen canim ya .. eve zor dustumcok hantallasmasam iyidir sen 5 kg almistin yanlis hatirlamiyorsam ins benimde bebegim cok saglikli olur ve ben de azicik kilo alirim 10 kg ya kadar kendime hak veriyorum fazlasini istemiyorum zaten tombikim daha fazlasi beni top yapar Hep dua edin bana cok sagli beslenip saglikli hamis olimm
Canimsinnn
Gelemedim klas pazartesi sendromu-300 mu vuuuu iyi bir baslangic aman dikkat et bugun aksami guzel tamamla yarina hemen + ya donusmesin
Link atamıyorum kemal miral mi neydi fb buldum onun yazısını okudum bende alacam yarın ayrıntılı yazıyı atarım sana kansere de iyi geliyormuş yanlış okumadıysamTmm canim eczane den aldiriyim benn onunmu daha iyi faydasi oluyor acaba diger kullandığım karbonat vucutta su toplarmi nasil ki mayali bişey vucutta su tutuyor yaa ayy ne bilim kg yuzunden vucuda yararli saglik veren seyleri deniyorum hepp(
Himm kiz esin buyukmus senden bayagi yokda anlayışlı olmasi lazimm bende kucukseniz daha cahallik yani gençliğin verdigi acemilik mi var dicektim esin buyukmus allah yardimcin olsunYok ya ben 27 eşim 37 kocamaniz anlayacagin
Tmm canim sen banada gonder ben okuyumLink atamıyorum kemal miral mi neydi fb buldum onun yazısını okudum bende alacam yarın ayrıntılı yazıyı atarım sana kansere de iyi geliyormuş yanlış okumadıysam
ins. Canim. Burada sayenizde daha da bilincleniyorum. Iyiki buradayim iyiki varsinizEvet canım 5 kilo almıştım sen işin bilincindesin farklı olursa bile hemen önlemini alırsın..
Oynatmaya az kaldı birini elimle birini ayağımda sallıyorum mutfak dağ gibi bulaşık dolu uykum var dua edin bnm için Allah sabır versin
canim cok uzuldum sana da yazik yavrularina da bu ise cozum bulmalisin esin destek olmali kocamanmis hem deOdunun teki büyüğün psikolojisi.iyicw bozuldu sayesinde odaya gir çık.gir çık.uyutmadi diğerini bende sinirlendim kapıyı.kilitledim ara ara geldi.anne dedi gitti ne bileyim babasına gitti sandım demekmiş diğer odada içli içli ogliyormus kuzum benim moralim bozuldu bı daha aldım kucağıma sevdim ayağımda sallıyorum uyusun diye diğerini de beşikte ama oldum ikiside uyumuyor(
Canim oglenleri cok takma aksami hafif atlat sporunudacdevam et cuma eksi olacaksindirBugün annemdeyim tartılamayacağım çarşambaya artık yarın öğlen kalorili bir menü var malesef carsamba perşembe hafif geçecek
Naber kuzuTmm canim sen banada gonder ben okuyum
29 oldum.canim 17 martdaMaşallah sen azimlisin verirsin deryacim sen kac yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?