Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy canım hamileyken zor di mi çalışmak..eve gelince bol bol dinlen..artık kilo almaların yavaştan başlıyacak çok kafana takma önemli olan sağlıklı beslenip az kilo alabilmek..
Aynen canim ya .. eve zor dustum cok hantallasmasam iyidir sen 5 kg almistin yanlis hatirlamiyorsam ins benimde bebegim cok saglikli olur ve ben de azicik kilo alirim 10 kg ya kadar kendime hak veriyorum fazlasini istemiyorum zaten tombikim daha fazlasi beni top yapar Hep dua edin bana cok sagli beslenip saglikli hamis olimm

Bende merak ettim seni gelmedin bugün .. ben - 300 ile başladım ama bugün kötüydü
Canimsinnn
Gelemedim klas pazartesi sendromu -300 mu vuuuu iyi bir baslangic aman dikkat et bugun aksami guzel tamamla yarina hemen + ya donusmesin

Kiz ben koy tavuuu bulamadim ki yiyeyimm
Benim icinde yeee
Menu de her zamanki gibi guzel

Evet canım 5 kilo almıştım sen işin bilincindesin farklı olursa bile hemen önlemini alırsın..

Kuzum karbonatı biraz araştırdım ingiliz karbonatini öneriyorlar
Tmm canim eczane den aldiriyim benn onunmu daha iyi faydasi oluyor acaba diger kullandığım karbonat vucutta su toplarmi nasil ki mayali bişey vucutta su tutuyor yaa ayy ne bilim kg yuzunden vucuda yararli saglik veren seyleri deniyorum hepp (

Oynatmaya az kaldı birini elimle birini ayağımda sallıyorum mutfak dağ gibi bulaşık dolu uykum var dua edin bnm için Allah sabır versin

Ben uvogun içiyorum yemek yemeden yarım saat önce tuketiyorum benim iştahını kesiyor ama bilemedim organik mı idi sirke acaba
Evet canim organik ev yapimi sirkeyle ysptim benim bir kg daha var onuda tuketsemmi uc ogun tukrtmedim ben gerci benim.iki aydir cok yogundum nefesim samirsak koktugu icin icmedim esim covuklar ssmisak kokuyor fiyince gelen giden olunca ara ara ictim simdi icebilerem

Ahh esin yardimci olmuyormu yaa birine baksada sende digerine yeri gelcek ikisine baksada sende isini hallet sen ahhh ahh
Odunun teki büyüğün psikolojisi.iyicw bozuldu sayesinde odaya gir çık.gir çık.uyutmadi diğerini bende sinirlendim kapıyı.kilitledim ara ara geldi.anne dedi gitti ne bileyim babasına gitti sandım demekmiş diğer odada içli içli ogliyormus kuzum benim moralim bozuldu bı daha aldım kucağıma sevdim ayağımda sallıyorum uyusun diye diğerini de beşikte ama oldum ikiside uyumuyor (

Sen kac yasindasin kuzu esin kac yasinda kucukmu yasiniz merak ettim

Evet menumu yazim
Ogle
Brokoli, yesil soğan, kırmızı turp,maydonoz marul,lor peynir el kadar lavas ve iki dilim cavdar ekmek bi tatli k.bal
Aksam
bir.porsiyon yesil fasulye, 3-4 yk eriste mecbur yedim cope dokemedim bi kase yogurt yaninda yine yesilkikler
3lt su olcak bitki caydan ictim bir saat de yuruyus yaptım

Bugün annemdeyim tartılamayacağım çarşambaya artık yarın öğlen kalorili bir menü var malesef carsamba perşembe hafif geçecek

Link atamıyorum kemal miral mi neydi fb buldum onun yazısını okudum bende alacam yarın ayrıntılı yazıyı atarım sana kansere de iyi geliyormuş yanlış okumadıysam

Evet canım 5 kilo almıştım sen işin bilincindesin farklı olursa bile hemen önlemini alırsın..
ins. Canim. Burada sayenizde daha da bilincleniyorum. Iyiki buradayim iyiki varsiniz

Oynatmaya az kaldı birini elimle birini ayağımda sallıyorum mutfak dağ gibi bulaşık dolu uykum var dua edin bnm için Allah sabır versin

canim cok uzuldum sana da yazik yavrularina da bu ise cozum bulmalisin esin destek olmali kocamanmis hem de

Bugün annemdeyim tartılamayacağım çarşambaya artık yarın öğlen kalorili bir menü var malesef carsamba perşembe hafif geçecek
Canim oglenleri cok takma aksami hafif atlat sporunudacdevam et cuma eksi olacaksindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…