Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel canim menun afiyet olsun

Afiyet olsun canim 2 dilim ekmek lavas eriste hepsi bi gunde fazla kilo verene kadar gunde sadece 1ini sec bence canim

Ben ilk basladigimda seninle konusmustum canim bana cok ilimli yaklasmistin ve senin kilona imrenmistim o zaman
Evet simde ben senin kg imrenimm sakin hedefe ulasana kadar ara neymm verme ben hic toparlanamadim bocalayip duruyom ne bilim simdi yuruyusede basladim belkim bi umit seytanin bacagini kirarimm artikk

internetim bitti bugün gelemedim kızlar yeni paket yaptım interneti daha fazla
-300gr dayim
menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
4 zeytin
1 tatlı kasigi tahin
az peynir

ara
1 meyveli soda
yarım yerli muz
1 ceviz

öğlen
1 kase sehriye çorbası
6yk kabak yemegi
1 kase yoğurt

ara
1 elma
yarım portakal

akşam
4 yk tavuk sote
2yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
yeşil mercimekli salata
hem salataya hem bulgura koydum yeşil mercimeği

su 2 litre
spor 15 dakika egzersiz

Kızlar suyu kaç litre içiyorsunuz bir yerde benim için 3lt yazıyordu özellikle sabah kalkınca ilk iş koca bir bardak su içmek olsun diyor bir diyetisyen .hani hep derlerya günlük 2 lt tüketilmesi gerek diye fikrinizi almak istedim

Araba tamirdeydi belediye ile gidip geliyordum şimdi eşim gelip alır çalışmadığı günler sporda sakata geldi iyi oluyordu

Y

Yogurtlu yiyebiliyorum ben sadece severek yiyorum hemde ben biraz sebzeciyim ya
Bende yerim sebze ama bu sene hic brokoli yemedim önceden salatasını yapıyordum içine havuç harşliyordum mısır kornişon bol nar ekşisi kara lahana süper oluyordu

tesekkurler kizlar merakiniz icin.

Hafta sonu kahvaltiya gitmistim sonra kartepe vs baya gezdim aksam gec dondum Ogun yazamadim

Pazartesi de pazar gunu eglendigimm canim kadar sevdigim kisiyle alakali kotu bir haber aldim moralim coook bozuktu onla ilgili hastane seyleri vardi bugunde oyle olucak ameliyat vs orda olucam cok ugrayamiyorm evde de degilm opuyorum sizi

Canim sen elinden geldigice suyu 3lt ic icebilirsen cunku yumurtalarin buyumesine cok katkisi var canim dr bol bol su ic die

Cok gecmis olsun canim allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…