- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.221
Yogurtlu yiyebiliyorum ben sadece severek yiyorum hemde ben biraz sebzeciyim yaDayanabiliyorsan 2 gün u telafi edersin yanlız şu brokoliyi nasıl yiyorsunuz ya ben sevemedim hiç mecburen yiyorum
Bende iyiyim canim denk gelip konusamadik senle masallah zaman netez gecti bebisin buyuyor annesi ..Naber kuzu
Guzel canim menun afiyet olsunMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, bir but biraz tavuk göğüs, yoğurt..
Köyden tavuk geldi canım teyzemden..organik olunca tadı bir başka oldu keşke her zaman ulaşabileceğimiz bişey olsa market tavuklarından böğğ geldi saman gibi..
İyimis senden 4 yas buyugum ben :)) ben yazismalarina bakarak 25 yas tahmin ediyordum senii :))29 oldum.canim 17 martda
Ben ilk basladigimda seninle konusmustum canim bana cok ilimli yaklasmistin ve senin kilona imrenmistim o zamanİyimis senden 4 yas buyugum ben :)) ben yazismalarina bakarak 25 yas tahmin ediyordum senii :))
Allah yardimcin olsun canim gecicek bu gunler 2 aya rahatlarsin bebegin gaz sorunu biterseOynatmaya az kaldı birini elimle birini ayağımda sallıyorum mutfak dağ gibi bulaşık dolu uykum var dua edin bnm için Allah sabır versin
Afiyet olsun canim 2 dilim ekmek lavas eriste hepsi bi gunde fazla kilo verene kadar gunde sadece 1ini sec bence canimEvet menumu yazim
Ogle
Brokoli, yesil soğan, kırmızı turp,maydonoz marul,lor peynir el kadar lavas ve iki dilim cavdar ekmek bi tatli k.bal
Aksam
bir.porsiyon yesil fasulye, 3-4 yk eriste mecbur yedim cope dokemedim bi kase yogurt yaninda yine yesilkikler
3lt su olcak bitki caydan ictim bir saat de yuruyus yaptım
Evet aynen dedigin dogru bi turlu diyetim oturtamadimkiAfiyet olsun canim 2 dilim ekmek lavas eriste hepsi bi gunde fazla kilo verene kadar gunde sadece 1ini sec bence canim
Evet simde ben senin kg imrenimm sakin hedefe ulasana kadar ara neymm verme ben hic toparlanamadim bocalayip duruyom ne bilim simdi yuruyusede basladim belkim bi umit seytanin bacagini kirarimm artikkBen ilk basladigimda seninle konusmustum canim bana cok ilimli yaklasmistin ve senin kilona imrenmistim o zaman
Araba tamirdeydi belediye ile gidip geliyordum şimdi eşim gelip alır çalışmadığı günler sporda sakata geldi iyi oluyorduins. Canim. Burada sayenizde daha da bilincleniyorum. Iyiki buradayim iyiki varsiniz
canim cok uzuldum sana da yazik yavrularina da bu ise cozum bulmalisin esin destek olmali kocamanmis hem de
Canim oglenleri cok takma aksami hafif atlat sporunudacdevam et cuma eksi olacaksindir
Bende yerim sebze ama bu sene hic brokoli yemedim önceden salatasını yapıyordum içine havuç harşliyordum mısır kornişon bol nar ekşisi kara lahana süper oluyorduY
Yogurtlu yiyebiliyorum ben sadece severek yiyorum hemde ben biraz sebzeciyim ya
Naptin keptinn alkali su ictinmi sık sık gittinmi vc :))
Yaa tartilmaya cok korkuyorum cumamiz var bide pazartesi heyecanı yasatiyon keptinnn puffg karnima agrilar girdi
@ParteMoralll nerdesinn giiii bizi bosadinmi bebigimmm allamm allam ben olemm allamm :))(
tesekkurler kizlar merakiniz icin.
Canim sen elinden geldigice suyu 3lt ic icebilirsen cunku yumurtalarin buyumesine cok katkisi var canim dr bol bol su ic dieKızlar suyu kaç litre içiyorsunuz bir yerde benim için 3lt yazıyordu özellikle sabah kalkınca ilk iş koca bir bardak su içmek olsun diyor bir diyetisyen .hani hep derlerya günlük 2 lt tüketilmesi gerek diye fikrinizi almak istedim
Cok gecmis olsun canim allah sifa versintesekkurler kizlar merakiniz icin.
Hafta sonu kahvaltiya gitmistim sonra kartepe vs baya gezdim. Ogun yazamadim. Pazartesi sabahtan kotu bir haber aldim cok sevdigim biri ile ilgli moralim bozuktu onla ilgili hastane seyleri vardi bugunde oyle olucak ameliyt vs cok ugrayamiyorm evde de degilm opuyorum sizi
Allah esirgesin bebistemi var ya nolduki kazami nee apantis falanmi ayy yarin iyi haberlerinizi bekliyorum canim..BitmeyenUmidim cok sukur bebisde var karninda iyi yarinda ameliyt sonrasi insallah rahatlicam tesekkr ederm cnmm
Insallah canim hepimiz hedefimize ulasiris yaza kadarEvet simde ben senin kg imrenimm sakin hedefe ulasana kadar ara neymm verme ben hic toparlanamadim bocalayip duruyom ne bilim simdi yuruyusede basladim belkim bi umit seytanin bacagini kirarimm artikk
Oyle denemedim hic canim hem kalorisu az hemde yogurtla tikiyo beni o yuzden cok tercih ederimBende yerim sebze ama bu sene hic brokoli yemedim önceden salatasını yapıyordum içine havuç harşliyordum mısır kornişon bol nar ekşisi kara lahana süper oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?