- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.241
gündüz kimse olmayınca gece de ben girmedim
kuzuuum inşallah kötü bişeyi yoktur, iyileşir en yakın zamandatesekkurler kizlar merakiniz icin.
Hafta sonu kahvaltiya gitmistim sonra kartepe vs baya gezdim aksam gec dondum Ogun yazamadim
Pazartesi de pazar gunu eglendigimm canim kadar sevdigim kisiyle alakali kotu bir haber aldim moralim coook bozuktuonla ilgili hastane seyleri vardi bugunde oyle olucak ameliyat vs orda olucam cok ugrayamiyorm evde de degilm opuyorum sizi
evet cnm ya denk gelemiyoruzBende iyiyim canim denk gelip konusamadik senle masallah zaman netez gecti bebisin buyuyor annesi ..
canim hesaplayip 3 lt ciktiysa 3 e yakin icin kiloya gore degisiyprya icmen gereken su miktari. Ben hamislikten once her gun min. 2.5 iciyordum. Fazlasi da zararli o yuzden bir kac sitede bak ortalamaya gore al sen de artik cok siisman degilsin 3 lt icmen gerekmeyebilir.Kızlar suyu kaç litre içiyorsunuz bir yerde benim için 3lt yazıyordu özellikle sabah kalkınca ilk iş koca bir bardak su içmek olsun diyor bir diyetisyen .hani hep derlerya günlük 2 lt tüketilmesi gerek diye fikrinizi almak istedim
evde yaparsin tatlim leslie yeterki bir yerden baslaAraba tamirdeydi belediye ile gidip geliyordum şimdi eşim gelip alır çalışmadığı günler sporda sakata geldi iyi oluyordu
Aaa cok gecmis olsun ins onemli bir sey degildir. Uzuldum bir gun once gez toz eglen bir gun sonra hayat iste bebiside varmis Rabbim ailesine bagislasinntesekkurler kizlar merakiniz icin.
Hafta sonu kahvaltiya gitmistim sonra kartepe vs baya gezdim aksam gec dondum Ogun yazamadim
Pazartesi de pazar gunu eglendigimm canim kadar sevdigim kisiyle alakali kotu bir haber aldim moralim coook bozuktuonla ilgili hastane seyleri vardi bugunde oyle olucak ameliyat vs orda olucam cok ugrayamiyorm evde de degilm opuyorum sizi
Ben seni beklediydimgündüz kimse olmayınca gece de ben girmediminternetim yok hala telde
Gunaydin cnm ben de ayniyimmmgünaydın kuzucuklaaarrrr
evet cnm ya denk gelemiyoruzBende iyiyim canim denk gelip konusamadik senle masallah zaman netez gecti bebisin buyuyor annesi ..
canim hesaplayip 3 lt ciktiysa 3 e yakin icin kiloya gore degisiyprya icmen gereken su miktari. Ben hamislikten once her gun min. 2.5 iciyordum. Fazlasi da zararli o yuzden bir kac sitede bak ortalamaya gore al sen de artik cok siisman degilsin 3 lt icmen gerekmeyebilir.Kızlar suyu kaç litre içiyorsunuz bir yerde benim için 3lt yazıyordu özellikle sabah kalkınca ilk iş koca bir bardak su içmek olsun diyor bir diyetisyen .hani hep derlerya günlük 2 lt tüketilmesi gerek diye fikrinizi almak istedim
evde yaparsin tatlim leslie yeterki bir yerden baslaAraba tamirdeydi belediye ile gidip geliyordum şimdi eşim gelip alır çalışmadığı günler sporda sakata geldi iyi oluyordu
Aaa cok gecmis olsun ins onemli bir sey degildir. Uzuldum bir gun once gez toz eglen bir gun sonra hayat iste bebiside varmis Rabbim ailesine bagislasinntesekkurler kizlar merakiniz icin.
Ben seni beklediydimgündüz kimse olmayınca gece de ben girmediminternetim yok hala telde
Gunaydin cnm ben de ayniyimmmgünaydın kuzucuklaaarrrr
bizevet cnm ya denk gelemiyoruzzaman hizli geciyor ben bile inanamiyorum 3 ayi doldurdugumuza
canim hesaplayip 3 lt ciktiysa 3 e yakin icin kiloya gore degisiyprya icmen gereken su miktari. Ben hamislikten once her gun min. 2.5 iciyordum. Fazlasi da zararli o yuzden bir kac sitede bak ortalamaya gore al sen de artik cok siisman degilsin 3 lt icmen gerekmeyebilir.
evde yaparsin tatlim leslie yeterki bir yerden baslaaksamlari cok onemli bence aksam ne kadar hafifse sabah o kadar eksii sansi
Aaa cok gecmis olsun ins onemli bir sey degildir. Uzuldum bir gun once gez toz eglen bir gun sonra hayat iste bebiside varmis Rabbim ailesine bagislasinn
Ben seni beklediydimgunduz kimse yoktu da o kadar kojusmayi kim yapmis geri donup bakamadim da
Gunaydin cnm ben de ayniyimmm
Ayy gercek mi demek o yuzden uyanamadimkızlar bugün dünya uyku günüymüşgünümüz kutlu olsun
Bak nasil bildim
valla bende bi tuhafım bugün uyuyayasım varAyy gercek mi demek o yuzden uyanamadim
sen gel seninlede konusurumBak nasil bildim
çok geçmiş olsun ...@selcanmehmetcan cok sukur bebisde var karninda iyi yarinda ameliyt sonrasi insallah rahatlicam tesekkr ederm cnmm
ayy benimde izin alasim var.ama alamimm hamisim daha agir olurumm ilerde diye saklimmvalla bende bi tuhafım bugün uyuyayasım varizinde alamıyorum haftaya doktora gitcem bu hafta ful gelmem lazım
Hain seviyok demi kizsen gel seninlede konusurumbana yeter ki konusmak de hele seninle tohatlaya tohatlaya konusruz
Afiyet olsun canim herzamanki gibi dengeliinternetim bitti bugün gelemedim kızlar yeni paket yaptım interneti daha fazla
-300gr dayim
menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
4 zeytin
1 tatlı kasigi tahin
az peynir
ara
1 meyveli soda
yarım yerli muz
1 ceviz
öğlen
1 kase sehriye çorbası
6yk kabak yemegi
1 kase yoğurt
ara
1 elma
yarım portakal
akşam
4 yk tavuk sote
2yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
yeşil mercimekli salata
hem salataya hem bulgura koydum yeşil mercimeği
su 2 litre
spor 15 dakika egzersiz
Cocugum da bunu bilseydide sabahin korunde kalkmayaydikızlar bugün dünya uyku günüymüşgünümüz kutlu olsun
hee güzel oluuyyyayy benimde izin alasim var.ama alamimm hamisim daha agir olurumm ilerde diye saklimm
Hain seviyok demi kiz
günaydın beybiii uykulu ve bol enerjiligünaydın kızlar nasılsınız
kalkıcak ki senide rahatsız edicek dimiCocugum da bunu bilseydide sabahin korunde kalkmayaydi
gece 1,30 gibi uyudum 8 gibi bomba gibi uyandımgünaydın beybiii uykulu ve bol enerjilisen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?