- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.261
günaydın hoş geldin nasılsınGunaydin kizlar
1.30 da uyusam beni kimse uyandıramaz sabahgece 1,30 gibi uyudum 8 gibi bomba gibi uyandımama çok acıktım annemde khvaltı yapamadım
geç mi uyudun
günaydın kuzuu nerdesin sennGunaydin kizlar
ben yapıorum ordan alısveriş canım cokta memnunum ama tabi düzgün bi satıcıdan alman gerek yorumlara göre al derimn11 den alışveriş yapan var mı kakao yağı almam gerek çikolata yapımı için
günaydın hoş geldin nasılsın
İyyim tatlislar eşim iki gün izinliydi gelemedim gezdik hepgünaydın kuzuu nerdesin senn
he tm o zamanİyyim tatlislar eşim iki gün izinliydi gelemedim gezdik hepama az yiyom merak etmeyin bu hafta nobet haftasi esimin o yuzden gunduzleri evde aksam ugrarim ben anca
Kiz bisi diyim mi ben spora ara verdim yapmiyom bu aralar ama günde 100 gr iniyom ben kilomu verip sonra spora devam edicem zaten 51 de falan durucamhe tm o zamanaz yee ben cok yemiyorum ama şişiyorum +1 kilo cıkmazsam iyi
ya spordan mı diyosun demek engelliyomuşKiz bisi diyim mi ben spora ara verdim yapmiyom bu aralar ama günde 100 gr iniyom ben kilomu verip sonra spora devam edicem zaten 51 de falan durucamtam 53.0 çıktım bugun
yapmadım canım bir lokma peynir attım ağzıma ...1.30 da uyusam beni kimse uyandıramaz sabahkahvaltı yapmadın mııı
yeşil güvenli yazısını görmeyince güvenemedim ordan alyım bende kapıdan ödeme imkanı var mıben yapıorum ordan alısveriş canım cokta memnunum ama tabi düzgün bi satıcıdan alman gerek yorumlara göre al derim
olmaz ki ama kahvaltısızzzyapmadım canım bir lokma peynir attım ağzıma ...
yok galiba kuzum kredi kartıyla diye biliyorumyeşil güvenli yazısını görmeyince güvenemedim ordan alyım bende kapıdan ödeme imkanı var mı
benim kilo gitmiyor ama görüntüde bel bölgem sırtımdaki yağlar ve bacağım inceldi o yüzden vermesemde çok mutluyum 5.resim fvorim oldu .. 1 de güzel ama çok kası sevmiyorumbu yaz biz
Benim de hedefim oyle ins. Tombik s4kilde etrafta yuvarlanmazsam sayethee güzel oluuyyysen alma şimdi izin kendini yatmaya alıştırma bn hamiş olursam doguma 10 gün kala izine ayrılcam cocgumla daha fazla vakit geçireyim diye
Ben yapiyorum canim givenli bir site ama saticisina ve yorumlara bak o onemlin11 den alışveriş yapan var mı kakao yağı almam gerek çikolata yapımı için
Aynen direndiysem de uyutamadim sipayikalkıcak ki senide rahatsız edicek dimi
cızlı şeylerden yedim öğlen ıspanak böreği var iç harcından kendimi ayıracam öyle vercemolmaz ki ama kahvaltısızzz
yok galiba kuzum kredi kartıyla diye biliyorum
vermiyo gibi duruyor ama yag oranı azalıp kas oranı artıyo o yzüden öyle duruyo yoksa güzel değişimler oluyo vücudumuzdabenim kilo gitmiyor ama görüntüde bel bölgem sırtımdaki yağlar ve bacağım inceldi o yüzden vermesemde çok mutluyum 5.resim fvorim oldu .. 1 de güzel ama çok kası sevmiyorum
nolcek yuvarlayarak götürürler seniBenim de hedefim oyle ins. Tombik s4kilde etrafta yuvarlanmazsam sayet
Ben yapiyorum canim givenli bir site ama saticisina ve yorumlara bak o onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?