- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.281
sabahın köründe uyanan biri olarak tebrik ediyorum oglusunu seni uyutmamışAynen direndiysem de uyutamadim sipayi
cızlı şeylerden yedim öğlen ıspanak böreği var iç harcından kendimi ayıracam öyle vercem
evet leslie ye de düzenli devam edersem oldu bu iş sanırımvermiyo gibi duruyor ama yag oranı azalıp kas oranı artıyo o yzüden öyle duruyo yoksa güzel değişimler oluyo vücudumuzda
Canım onu devamlı içeceksin üç öğün o yüzden belki faydasını goremedin bende de koku oluyor ama geçiyor karanfil falan cignese idin canım kokuyu alırdı ben fayda gireceğine inanıyorum gerçekten tokluk hissi veriyor bana goreEvet canim organik ev yapimi sirkeyle ysptim benim bir kg daha var onuda tuketsemmi uc ogun tukrtmedim ben gerci benim.iki aydir cok yogundum nefesim samirsak koktugu icin icmedim esim covuklar ssmisak kokuyor fiyince gelen giden olunca ara ara ictim simdi icebilerem
Canm sagol. Yok ayaginda sorun vardi dogustan caresini hic bulamadilar normal bizler gibi merdiven cikamiyodu yada hizli yruyemiyodu yavas yavasdiAllah esirgesin bebistemi var ya nolduki kazami nee apantis falanmi ayy yarin iyi haberlerinizi bekliyorum canim..
kuzuuum inşallah kötü bişeyi yoktur, iyileşir en yakın zamanda
evet cnm ya denk gelemiyoruzzaman hizli geciyor ben bile inanamiyorum 3 ayi doldurdugumuza
canim hesaplayip 3 lt ciktiysa 3 e yakin icin kiloya gore degisiyprya icmen gereken su miktari. Ben hamislikten once her gun min. 2.5 iciyordum. Fazlasi da zararli o yuzden bir kac sitede bak ortalamaya gore al sen de artik cok siisman degilsin 3 lt icmen gerekmeyebilir.
evde yaparsin tatlim leslie yeterki bir yerden baslaaksamlari cok onemli bence aksam ne kadar hafifse sabah o kadar eksii sansi
Aaa cok gecmis olsun ins onemli bir sey degildir. Uzuldum bir gun once gez toz eglen bir gun sonra hayat iste bebiside varmis Rabbim ailesine bagislasinn
Ben seni beklediydimgunduz kimse yoktu da o kadar kojusmayi kim yapmis geri donup bakamadim da
Gunaydin cnm ben de ayniyimmm
tesekkurler kizlarrrr aminnnnnnnçok geçmiş olsun ...
işin zor canım rabbim kolaylığını versin anne olmak çok büyük bir iş anne evi temizleyecegi çocuk bakacak vs en güzel en zor iş vallaOynatmaya az kaldı birini elimle birini ayağımda sallıyorum mutfak dağ gibi bulaşık dolu uykum var dua edin bnm için Allah sabır versin
ay çok sevindim bende birazdan alayım diyordum ... acaba senin wc sorunun endometriozis den kaynaklı olabilir bağıraklara da yapışıyormuş okudum ne olduğunu biraz valla bana da umut oldu@nuffıun dun ben tup bebek foruma girdim orda bi konu basligi vardi ingiliz karbonati yimurtalikta kistler var ya onu eritiyormus o yuzden hamile kalan olmus hatta bir yumurtasi olsn bile hamile kalmis
Benim hastalik endometriozis ve erken menopoz ya öyle hastslihi olan bile kalmış yumirtasi bos çıkan bile olmuş sende al imggiliz karbonati suyunu oyle ic dr gidrceginde bile dene baci ne bilim içime bi umut oldu
Gunaydin kuzlarr ben kacarim yine cocuklarima kahvalti hazirlicam
Evet ondan canim ksbiz oluyum bagira bagira vc yapiyorum bicakla kesiyorlar ve bicak saplayip gibi durum oluyor ve kg vermemde ondan zorlasiyor yas ilerledikce hastslik ice yayildiysa her ameliyat her tüp bebek hastsligi vucuduma orgsnlarima bulastiriyor distan bulasici degil ama bicak ve igne gibi vs cikarkenn ic organlara ca sicriyormus caresi çocuk dogurmak kurtulmakay çok sevindim bende birazdan alayım diyordum ... acaba senin wc sorunun endometriozis den kaynaklı olabilir bağıraklara da yapışıyormuş okudum ne olduğunu biraz valla bana da umut oldu
Geçmiş olsunEvet ondan canim ksbiz oluyum bagira bagira vc yapiyorum bicakla kesiyorlar ve bicak saplayip gibi durum oluyor ve kg vermemde ondan zorlasiyor yas ilerledikce hastslik ice yayildiysa her ameliyat her tüp bebek hastsligi vucuduma orgsnlarima bulastiriyor distan bulasici degil ama bicak ve igne gibi vs cikarkenn ic organlara ca sicriyormus caresi çocuk dogurmak kurtulmak
ayy canım olacak gerçekten inanıyorum biraz zorla kendini çok yüksek kalorili şeyler yeme en azından koru bir an evvel tedavin olsun bebişini göbişte büyüt herşey yoluna girsin çok amin ...Evet ondan canim ksbiz oluyum bagira bagira vc yapiyorum bicakla kesiyorlar ve bicak saplayip gibi durum oluyor ve kg vermemde ondan zorlasiyor yas ilerledikce hastslik ice yayildiysa her ameliyat her tüp bebek hastsligi vucuduma orgsnlarima bulastiriyor distan bulasici degil ama bicak ve igne gibi vs cikarkenn ic organlara ca sicriyormus caresi çocuk dogurmak kurtulmak
ya cok üzüldüüüüümmCanm sagol. Yok ayaginda sorun vardi dogustan caresini hic bulamadilar normal bizler gibi merdiven cikamiyodu yada hizli yruyemiyodu yavas yavasdi
hamile 5 bucuk aylik dun sabah ise giderken hatirlamiyo dusuyo bebege bisey olmasin diye o an ayagina veriyo agirligi bilegi donuyo yana
Tabi sokakta kiyamet kopms ayagim benden ayri sallaniyodu diyo. Cok korktuk ya merdivenden yuvarlansaydi
Ayagi alcida bugun ameliytla platin takilcak iki yerden kirilmis
Eger takilmazsa bidaha yuruyemicekmis
Zaten sorunu vardi ya biz hep aman şu kiz bir dogursa diye dua ediyoruz cunk riskteydi
insallah ilersi icin yurumeme gibi bisey olmaz cnku zaten hep bir risk vardi
tesekkurler kizlarrrr aminnnnnnn
günaydın canımGünaydınlar hanımlar
aa cok güzel bi yönteeeemBı arkadaş ile spora basliyoruz yapmayan üç lira verecek zorla da olsa ikna ettim :))) onun da çok kilosu var bakalım yapabilecek mıyız
çok iyiymiş teşvik için güzel bir yöntem süre konusunda anlaştını mıBı arkadaş ile spora basliyoruz yapmayan üç lira verecek zorla da olsa ikna ettim :))) onun da çok kilosu var bakalım yapabilecek mıyız
Aminnnnnnnnnnya cok üzüldüüüüümmrabbim bebeğini ona onu bebegine ve ailesine bagıslasın
sagol cnmmmmm amiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?