Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@nuffıun dun ben tup bebek foruma girdim orda bi konu basligi vardi ingiliz karbonati yimurtalikta kistler var ya onu eritiyormus o yuzden hamile kalan olmus hatta bir yumurtasi olsn bile hamile kalmis
Benim hastalik endometriozis ve erken menopoz ya öyle hastslihi olan bile kalmış yumirtasi bos çıkan bile olmuş sende al imggiliz karbonati suyunu oyle ic dr gidrceginde bile dene baci ne bilim içime bi umut oldu

Gunaydin kuzlarr ben kacarim yine cocuklarima kahvalti hazirlicam

Canım onu devamlı içeceksin üç öğün o yüzden belki faydasını goremedin bende de koku oluyor ama geçiyor karanfil falan cignese idin canım kokuyu alırdı ben fayda gireceğine inanıyorum gerçekten tokluk hissi veriyor bana gore

Allah esirgesin bebistemi var ya nolduki kazami nee apantis falanmi ayy yarin iyi haberlerinizi bekliyorum canim..
Canm sagol. Yok ayaginda sorun vardi dogustan caresini hic bulamadilar normal bizler gibi merdiven cikamiyodu yada hizli yruyemiyodu yavas yavasdi
hamile 5 bucuk aylik dun sabah ise giderken hatirlamiyo dusuyo bebege bisey olmasin diye o an ayagina veriyo agirligi bilegi donuyo yana
Tabi sokakta kiyamet kopms ayagim benden ayri sallaniyodu diyo. Cok korktuk ya merdivenden yuvarlansaydi
Ayagi alcida bugun ameliytla platin takilcak iki yerden kirilmis
Eger takilmazsa bidaha yuruyemicekmis
Zaten sorunu vardi ya biz hep aman şu kiz bir dogursa diye dua ediyoruz cunk riskteydi
insallah ilersi icin yurumeme gibi bisey olmaz cnku zaten hep bir risk vardi

kuzuuum inşallah kötü bişeyi yoktur, iyileşir en yakın zamanda

çok geçmiş olsun ...
tesekkurler kizlarrrr aminnnnnnn

Oynatmaya az kaldı birini elimle birini ayağımda sallıyorum mutfak dağ gibi bulaşık dolu uykum var dua edin bnm için Allah sabır versin
işin zor canım rabbim kolaylığını versin anne olmak çok büyük bir iş anne evi temizleyecegi çocuk bakacak vs en güzel en zor iş valla

ay çok sevindim bende birazdan alayım diyordum ... acaba senin wc sorunun endometriozis den kaynaklı olabilir bağıraklara da yapışıyormuş okudum ne olduğunu biraz valla bana da umut oldu

ay çok sevindim bende birazdan alayım diyordum ... acaba senin wc sorunun endometriozis den kaynaklı olabilir bağıraklara da yapışıyormuş okudum ne olduğunu biraz valla bana da umut oldu
Evet ondan canim ksbiz oluyum bagira bagira vc yapiyorum bicakla kesiyorlar ve bicak saplayip gibi durum oluyor ve kg vermemde ondan zorlasiyor yas ilerledikce hastslik ice yayildiysa her ameliyat her tüp bebek hastsligi vucuduma orgsnlarima bulastiriyor distan bulasici degil ama bicak ve igne gibi vs cikarkenn ic organlara ca sicriyormus caresi çocuk dogurmak kurtulmak

Geçmiş olsun

ayy canım olacak gerçekten inanıyorum biraz zorla kendini çok yüksek kalorili şeyler yeme en azından koru bir an evvel tedavin olsun bebişini göbişte büyüt herşey yoluna girsin çok amin ...

ya cok üzüldüüüüümm rabbim bebeğini ona onu bebegine ve ailesine bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…