- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.301
bende olamadımHalaaa Regl olmadim okadar odem oldum ki atlatamam yuzuk bile bol geliyodu iz birakiyo. Kendimde hissediyorum zaten ellerimi acip kaparken sabah yere basarken neden oyle oldum blmiyormmmmmmgogslerm sisssss aciyoo pfff ne bicim bir haftaaaaaa
Bir saat ona kalsa yarım saat de ben bı saat dedim çok zor oldu ikna etmek :))çok iyiymiş teşvik için güzel bir yöntem süre konusunda anlaştını mı
Aynen yoksa bırakacağı z valla iyice zor oldu ikna etmek ama çok dil döktüm :)aa cok güzel bi yönteeeem
cok zekice olmusAynen yoksa bırakacağı z valla iyice zor oldu ikna etmek ama çok dil döktüm :)
Cok teşekkürler sizde yapabilirsin keşke burda böyle bir olanak olsacok zekice olmusşahsen cebimden param gidicene kilolarım gitsin
ah kuzum sorsana paran var mı diyeCok teşekkürler sizde yapabilirsin keşke burda böyle bir olanak olsa
kuzum bakabildin mi sonuclarasessizleşmiş buralar yine .. sınav sonuçlarım açıklanmış ama bakamıyoruz sisteme yeni yüklüyorlar stres oldum
YOK CANIM BAKAMADIM SİSTEMDEN ARKADAŞLARIMIN İYİ GEÇMİŞTİ ONLARIN OLMAMIŞ BENİM ÇOK ÇOK ZOR ... İNGİLİZ KARBONATINI ARAŞŞTIM KK DA JESSİCAJOY DİYE BİRİNİN KONUSU DENK GELDİ MAHF OLDUM EVE GİDİNCE EŞİME SARILIP AĞLICAM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUMkuzum bakabildin mi sonuclara
Ne oldu kuzum ne okudun da kötü oldun kıyamam..moralini yüksek tut..YOK CANIM BAKAMADIM SİSTEMDEN ARKADAŞLARIMIN İYİ GEÇMİŞTİ ONLARIN OLMAMIŞ BENİM ÇOK ÇOK ZOR ... İNGİLİZ KARBONATINI ARAŞŞTIM KK DA JESSİCAJOY DİYE BİRİNİN KONUSU DENK GELDİ MAHF OLDUM EVE GİDİNCE EŞİME SARILIP AĞLICAM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM
yaa niye ki nasıl bi konuyduYOK CANIM BAKAMADIM SİSTEMDEN ARKADAŞLARIMIN İYİ GEÇMİŞTİ ONLARIN OLMAMIŞ BENİM ÇOK ÇOK ZOR ... İNGİLİZ KARBONATINI ARAŞŞTIM KK DA JESSİCAJOY DİYE BİRİNİN KONUSU DENK GELDİ MAHF OLDUM EVE GİDİNCE EŞİME SARILIP AĞLICAM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM
ne yemek yapıyosunSelam kızlar..sabah kahvaltıdan sonra spora gittim ordan anneme anca geldim eve şimdi yemek yapıyorum..
Ne oldu kuzum ne okudun da kötü oldun kıyamam..moralini yüksek tut..
yaa niye ki nasıl bi konuydu
Ispanak yemeği, mercimek çorba, makarna..makarna yemem tabiki..ne yemek yapıyosun
ben öğle k.fasulye pilav yedim akşam evde de k.fasulye pilav varmışbn kendime corba yapıcam
Ben o konuyu biliyorum canım ben de çok kötü olmuştum kızdaki aşk sevgi çok ayrı bişeydi..Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..
BENDE OKUMUŞTUM AMA HİÇ BAKMAMIŞTIM SONUNDA NE OLDU DİYE KIZDA GİRMYOR SANIRIM KK YA ARTIK .. HERKES BÖYLE SEVEMEZ ..Ben o konuyu biliyorum canım ben de çok kötü olmuştum kızdaki aşk sevgi çok ayrı bişeydi..Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..
sen yazmadan buldum aglıcam şimdi ne zor bişey Allahım rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
ayy baygınlık geldi bana bu yemeklerden perşembe pazara gidiyorum yetti artık evdekiler gitmiyo bn gidim bari sebze yicem benIspanak yemeği, mercimek çorba, makarna..makarna yemem tabiki..
Hep öyle olmaz mı zaten ben de çalışırken akşamdan yemeğimi hazirlardım aynısını işte de yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?