Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Halaaa Regl olmadim okadar odem oldum ki atlatamam yuzuk bile bol geliyodu iz birakiyo. Kendimde hissediyorum zaten ellerimi acip kaparken sabah yere basarken neden oyle oldum blmiyormmmmmm gogslerm sisssss aciyoo pfff ne bicim bir haftaaaaaa
bende olamadım senin baya geçti ama niye böyle oldun ki

kuzum bakabildin mi sonuclara
YOK CANIM BAKAMADIM SİSTEMDEN ARKADAŞLARIMIN İYİ GEÇMİŞTİ ONLARIN OLMAMIŞ BENİM ÇOK ÇOK ZOR ... İNGİLİZ KARBONATINI ARAŞŞTIM KK DA JESSİCAJOY DİYE BİRİNİN KONUSU DENK GELDİ MAHF OLDUM EVE GİDİNCE EŞİME SARILIP AĞLICAM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM

Ne oldu kuzum ne okudun da kötü oldun kıyamam..moralini yüksek tut..

yaa niye ki nasıl bi konuydu

ne yemek yapıyosun
ben öğle k.fasulye pilav yedim akşam evde de k.fasulye pilav varmış bn kendime corba yapıcam
Ispanak yemeği, mercimek çorba, makarna..makarna yemem tabiki..
Hep öyle olmaz mı zaten ben de çalışırken akşamdan yemeğimi hazirlardım aynısını işte de yerdim

Ispanak yemeği, mercimek çorba, makarna..makarna yemem tabiki..
Hep öyle olmaz mı zaten ben de çalışırken akşamdan yemeğimi hazirlardım aynısını işte de yerdim
ayy baygınlık geldi bana bu yemeklerden perşembe pazara gidiyorum yetti artık evdekiler gitmiyo bn gidim bari sebze yicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…