- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.321
itekle itekleye heenolcek yuvarlayarak götürürler senibizim vardı iş yerinde biri öle son haftaya kadar durdu
Cok uzuldum ya. Rabbim bebegini onlara bagislasin ark da ayagi duzelsin ins cabucak ayaklansin bebisi ona destek olsun ins yasama sevinci olsun cok uzuldum yaCanm sagol. Yok ayaginda sorun vardi dogustan caresini hic bulamadilar normal bizler gibi merdiven cikamiyodu yada hizli yruyemiyodu yavas yavasdi
hamile 5 bucuk aylik dun sabah ise giderken hatirlamiyo dusuyo bebege bisey olmasin diye o an ayagina veriyo agirligi bilegi donuyo yana
Tabi sokakta kiyamet kopms ayagim benden ayri sallaniyodu diyo. Cok korktuk ya merdivenden yuvarlansaydi
Ayagi alcida bugun ameliytla platin takilcak iki yerden kirilmis
Eger takilmazsa bidaha yuruyemicekmis
Zaten sorunu vardi ya biz hep aman şu kiz bir dogursa diye dua ediyoruz cunk riskteydi
insallah ilersi icin yurumeme gibi bisey olmaz cnku zaten hep bir risk vardi
tesekkurler kizlarrrr aminnnnnnn
AMİNN ÇOK ETKİSİNDE KALDIM BENDEsen yazmadan buldum aglıcam şimdi ne zor bişey Allahım rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın
Yunurta baymadı mı... kuzum yürüyüşün çok iyi olmuş süpersinBen menumu yazimm
Sabah 7de maydonozlu yumurtali pulbiberli kucuk hamurdan yağsız tuzsuz borek el kadar esime dalginlikla yaptimdi yagsiz tuzsuz olunca mecbur yedimm..
Öğle 12de yulaf ezmeli maydonozlu yumurtali omlet cay
Ara uc sarma
Aksam; corba salata ayran veya yogurt olur
Su 2,5lt olur spor 8km yuruyus
Maşallah size tebrikler valla azim herşeyi başarıyorNirdunuz kizlar 8km yurudum bugun diyafrafimm sisti ter su icinde Ayyyyyy cokk açım yeni eve geldimm geçmişi aksam okurum artik
Oglen kuran dersimiz vardi neler yapmis ev sahibi yaa sadece uc tane yaprak sarma aldim gerisini biraktim ve suan cok acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
8 kmNirdunuz kizlar 8km yurudum bugun diyafrafimm sisti ter su icinde Ayyyyyy cokk açım yeni eve geldimm geçmişi aksam okurum artik
Oglen kuran dersimiz vardi neler yapmis ev sahibi yaa sadece uc tane yaprak sarma aldim gerisini biraktim ve suan cok acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mayonezli rus salatasi makarnali aglayan kek açma kete sarma yapmis ve hizli hizli yurudum daha yeni oturdum cok yoruldummm8 km
Masallah kuzummm cok iyi sporun. Ev sahibi hic salata yapmamismiydi ondan yiyeydin acliktan bayilzcaktin kiz
@nuffıun isminde i harfimi ı harfimi ismini yazarken ekrana cikiyor tikliyorum nuffiun oluyorr
Ins bide kg giderse sevinecegim :))Maşallah size tebrikler valla azim herşeyi başarıyor
Makarnali rus salatasi yeseydin sarma yerine daha iyi karnin doyrdi ogun olirdu. Sarma cok minnak ki disinin kovuguna gitmemistir 8 km nin yaninda 4 kasik rus salarasinin lafi mi olurduMayonezli rus salatasi makarnali aglayan kek açma kete sarma yapmis ve hizli hizli yurudum daha yeni oturdum cok yoruldummm
Kac kg oldun sen cnmIns bide kg giderse sevinecegim :))
Yaaa buyuk gecmis olsun uzuldumCanm sagol. Yok ayaginda sorun vardi dogustan caresini hic bulamadilar normal bizler gibi merdiven cikamiyodu yada hizli yruyemiyodu yavas yavasdi
hamile 5 bucuk aylik dun sabah ise giderken hatirlamiyo dusuyo bebege bisey olmasin diye o an ayagina veriyo agirligi bilegi donuyo yana
Tabi sokakta kiyamet kopms ayagim benden ayri sallaniyodu diyo. Cok korktuk ya merdivenden yuvarlansaydi
Ayagi alcida bugun ameliytla platin takilcak iki yerden kirilmis
Eger takilmazsa bidaha yuruyemicekmis
Zaten sorunu vardi ya biz hep aman şu kiz bir dogursa diye dua ediyoruz cunk riskteydi
insallah ilersi icin yurumeme gibi bisey olmaz cnku zaten hep bir risk vardi
tesekkurler kizlarrrr aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?