Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nolcek yuvarlayarak götürürler seni bizim vardı iş yerinde biri öle son haftaya kadar durdu
itekle itekleye hee
Son haftaya mi masallah zayif miydi

Cok uzuldum ya. Rabbim bebegini onlara bagislasin ark da ayagi duzelsin ins cabucak ayaklansin bebisi ona destek olsun ins yasama sevinci olsun cok uzuldum ya

Merhaba hanımlar menü yazayım sabah sirkeli su içtim sonra bi elma yedim öğlen ekmeksiz dört kaşık pilav yanın da et şimdi yedim akşam yemeğinde tarhana çorba bakla yemeği sarımsaklı yoğurtla ama azcik çikolata yedim eşim yerken dayanamadim

Nirdunuz kizlar 8km yurudum bugun diyafrafimm sisti ter su icinde Ayyyyyy cokk açım yeni eve geldimm geçmişi aksam okurum artik
Oglen kuran dersimiz vardi neler yapmis ev sahibi yaa sadece uc tane yaprak sarma aldim gerisini biraktim ve suan cok acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben menumu yazimm
Sabah 7de maydonozlu yumurtali pulbiberli kucuk hamurdan yağsız tuzsuz borek el kadar esime dalginlikla yaptimdi yagsiz tuzsuz olunca mecbur yedimm..
Öğle 12de yulaf ezmeli maydonozlu yumurtali omlet cay
Ara uc sarma
Aksam; corba salata ayran veya yogurt olur
Su 2,5lt olur spor 8km yuruyus

Yunurta baymadı mı... kuzum yürüyüşün çok iyi olmuş süpersin

Maşallah size tebrikler valla azim herşeyi başarıyor

8 km
Masallah kuzummm cok iyi sporun. Ev sahibi hic salata yapmamismiydi ondan yiyeydin acliktan bayilzcaktin kiz

Mayonezli rus salatasi makarnali aglayan kek açma kete sarma yapmis ve hizli hizli yurudum daha yeni oturdum cok yoruldummm
Makarnali rus salatasi yeseydin sarma yerine daha iyi karnin doyrdi ogun olirdu. Sarma cok minnak ki disinin kovuguna gitmemistir 8 km nin yaninda 4 kasik rus salarasinin lafi mi olurdu

21 mart 2017 menum
Sabah
Soganli yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
4 kasik tursu kavurmasi
Sekersiz cay
Aksam
Haslanmis karnibahar yogurtla yedim
Cayin yanina 1 kayisi 1 incir 2 ceviz yedim
Su 2.5 oldu
Spor 1.saat yuruyus

Yaaa buyuk gecmis olsun uzuldum ( ay platin ins tutar tehlikesini atlatsin ins hayirla kurtarsin saglikla kucagina alsin bebisini yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…