- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.341
Ayy cuma 77 dim pazartesi 77.5 ciktim cumaya kadar tartilmiyacagim canimm cumaya kadar bi kg gitsin istimm bide tammda cuma gunu regl gunumm ayy ogun regl olmam yaa binadan komsular bana hosgeldine hayirli olsuna gelecekmis ben ne yapacagim sasirdim annemde yok ankarada bacimda yokk puff cuma gunu17_18 kisi gelceklermiss hem kuran okuyalim demisler aralarinda konusmuslar artik kabul ettimKac kg oldun sen cnm
Teskrler:) dün uyumuşum mutfakta bulaşık kalmış soğanlı sarımsaklı yemekti sonuç kokan bir mutfak sabah giremedikişin zor canım rabbim kolaylığını versin anne olmak çok büyük bir iş anne evi temizleyecegi çocuk bakacak vs en güzel en zor iş valla
Bende hastalandım 72 yıl gördüm tartıda korktum ama dışarı çıkacakken ayağına ayakkabı zor olunca anladım ki siskinliktnAyy cuma 77 dim pazartesi 77.5 ciktim cumaya kadar tartilmiyacagim canimm cumaya kadar bi kg gitsin istimm bide tammda cuma gunu regl gunumm ayy ogun regl olmam yaa binadan komsular bana hosgeldine hayirli olsuna gelecekmis ben ne yapacagim sasirdim annemde yok ankarada bacimda yokk puff cuma gunu17_18 kisi gelceklermiss hem kuran okuyalim demisler aralarinda konusmuslar artik kabul ettim
Sen izindeyken buralar ne olucak kaptanKızlar ben bu hafta izine ayrilicam 2 hafta kadar. Çünkü bu sefer bu kabızlık beni yedi bitirdi az önce tartida 58.7 gördüm hersey normal ama kilo alıyorum son 2 gün bişeyler denicem olmazsa izine ayrilicam
Aldın mı ben bugün alacaktım kafam dalgın kac kere aşağıya da inmiştim üstelik eczane dolu her taraf
İzin derken yine burdayim kuzum sadece listede olmicam yoksa menulerimi falan hep paylasicamSen izindeyken buralar ne olucak kaptan
O konu nerde bacimmYOK CANIM BAKAMADIM SİSTEMDEN ARKADAŞLARIMIN İYİ GEÇMİŞTİ ONLARIN OLMAMIŞ BENİM ÇOK ÇOK ZOR ... İNGİLİZ KARBONATINI ARAŞŞTIM KK DA JESSİCAJOY DİYE BİRİNİN KONUSU DENK GELDİ MAHF OLDUM EVE GİDİNCE EŞİME SARILIP AĞLICAM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM
Ayyy uinenmi misafir kiz hasatin cikmadi mi senin sen agirladin ben yoruldummmmmAyy cuma 77 dim pazartesi 77.5 ciktim cumaya kadar tartilmiyacagim canimm cumaya kadar bi kg gitsin istimm bide tammda cuma gunu regl gunumm ayy ogun regl olmam yaa binadan komsular bana hosgeldine hayirli olsuna gelecekmis ben ne yapacagim sasirdim annemde yok ankarada bacimda yokk puff cuma gunu17_18 kisi gelceklermiss hem kuran okuyalim demisler aralarinda konusmuslar artik kabul ettim
Tmm asagiya yazmisinn bakarim birazdannNe oldu kuzum ne okudun da kötü oldun kıyamam..moralini yüksek tut..
Ayril cnm 58.7 nasil oldunKızlar ben bu hafta izine ayrilicam 2 hafta kadar. Çünkü bu sefer bu kabızlık beni yedi bitirdi az önce tartida 58.7 gördüm hersey normal ama kilo alıyorum son 2 gün bişeyler denicem olmazsa izine ayrilicam
Evetttt yaa kuzu erteleyemedim millet kendi aralarinda anlasmslar kabul ediyimde kurtuluyum yaa hakkat usandimm ama yapacak birseyim yokkk yok bunda kararliyim bugun yemediysem bidahakinede oyle disimi sikacammAyyy uinenmi misafir kiz hasatin cikmadi mi senin sen agirladin ben yoruldummmmm
Erteleseydin ya nasil hazirlik yapacaksin 18 kisi az kisi degilons cumaya eksi cikarsin cnm. Bir birakmadilar kinkendi halinde diyet yapasin
Eşinin yardımcı olması çok hoş maşallahTeskrler:) dün uyumuşum mutfakta bulaşık kalmış soğanlı sarımsaklı yemekti sonuç kokan bir mutfak sabah giremedikbugün bı daha bırakmayı düşünüyordu sabahki kokuyu hatirlatinca sağolsun eşim yardımcı oldu
Oyle sey mi olur kendileri ayarlamislar diye yalnizsin uygun dille soyle annenler geldiginde gelirler o ladar kisiye yapayalniz nasil hizmet edeceksin hem de daha tanismiyorsunuz canin cikacak ben ertele diyorumEvetttt yaa kuzu erteleyemedim millet kendi aralarinda anlasmslar kabul ediyimde kurtuluyum yaa hakkat usandimm ama yapacak birseyim yokkk yok bunda kararliyim bugun yemediysem bidahakinede oyle disimi sikacamm( :)))))
Bilmiyormmmmm yaaa sinir oldmmm yaaaa odemmim igne soksan patlicammmbende olamadımsenin baya geçti ama niye böyle oldun ki
Sagol sarrafimmmm kuzenimm can kardes gibii oyuzden baya etkilendim.@ParteMoralll canım çok geçmiş olsun arkadaşına kolaylıkla atlatır inşallah..
Aminnnnnnnnnn cnmmm coook zor cook agrisi var hamile diye bebek icin herseyi veremiyilaaar cok agrisi varr cok uzuluyirmmmm hemen yuruyemicekkk zatrn ayagi sorunluydu korkuyoruz yuruyemez diye of of rabbim sifa versin yaaaaitekle itekleye hee
Son haftaya mi masallah zayif miydi
Cok uzuldum ya. Rabbim bebegini onlara bagislasin ark da ayagi duzelsin ins cabucak ayaklansin bebisi ona destek olsun ins yasama sevinci olsun cok uzuldum ya
Nolduuuuu cnmmmmmmMerhaba kizlar.. eve geldim cok fenayim. Iyi olursam gelecehim ilerleyen saatlerde opulduniz..
sagolm cnmmm insallahYaaa buyuk gecmis olsun uzuldum( ay platin ins tutar tehlikesini atlatsin ins hayirla kurtarsin saglikla kucagina alsin bebisini yaa
Hiç bilmiyorum valla en son eczaneye gidicem doktor gaz için vermişti ilaç bi işe yaramamistiAyril cnm 58.7 nasil oldun
Anneme dedim kabul et dedi sen gelince kabul ediyim dedim gelmeleri uzyn surermis artik arkadasa dedim gelcek donmezse ,aman gelen misafirlerden elbet gencler olur yardim ederler kz rica ederim ben giriskenimm :))Oyle sey mi olur kendileri ayarlamislar diye yalnizsin uygun dille soyle annenler geldiginde gelirler o ladar kisiye yapayalniz nasil hizmet edeceksin hem de daha tanismiyorsunuz canin cikacak ben ertele diyorumyemeye vaktin olmayacak zaten merak etme kolay mi hazirlik yap hizmet et
Yok canim normalde kahvalti 11:30 da yapiydim cocuklara yumurtali borek yaptim artanida kendime omlet ettim :)Yunurta baymadı mı... kuzum yürüyüşün çok iyi olmuş süpersin
Kz icinde mayonez vardi makarna karnitur vardi o acayip kaloridir ismini yanlism soyledim acep ama yaprak sarmasi muhtisti off yemedim hepsini on dene vardiMakarnali rus salatasi yeseydin sarma yerine daha iyi karnin doyrdi ogun olirdu. Sarma cok minnak ki disinin kovuguna gitmemistir 8 km nin yaninda 4 kasik rus salarasinin lafi mi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?