Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende hastalandım 72 yıl gördüm tartıda korktum ama dışarı çıkacakken ayağına ayakkabı zor olunca anladım ki siskinliktn
Odem olmusun regl bitsin bak odemin nasil gider bi hafadir yuksugum parmagimdan oynuyordu bugun elim ne kadar sistiyse rahatsiz etti parmagimi yuksugun alti derim incelmis suya deyince deri burus burus olurya oyle olmus

ne yemek yapıyosun
ben öğle k.fasulye pilav yedim akşam evde de k.fasulye pilav varmış bn kendime corba yapıcam
Ayy kiyamam yaa annen bilmiyormu kiz senin kabiz oldugunu ne var acikta sebze sulu yemek yapsin bilimm maddiyattanmi kuzu hic olnasa corba yap kabizligina care olsun yesillik al ye bol bol allahtan benim gibi tombilik degilsinde fazla kg almiyorsun sen 58 takilma spordanda olur iner bide regl olmadinya onun etkisi cok olur bi ilac var magnez.. Diye basliyan ilac toz halinde iciyorsun misal ama bi gun sonra faydasi oluyor istersen resmini cekim ilac tahminim 5t dir epeyy yaa der sana bende tup bebek iaclarda kabizlik cektigimden bundan aldim di bu sinemakinin yaninda melekk

Zu
Zuzuzucum sen kac yasindasin beybi

bilmiyorum bebeğim niye oluyo bakalım aktardan bişey aldım onu denicem olmazsa bakarım o ilacada sen bana fotosunu at sana zahmette

Kızlar günaydın bugün sabah bir akılla uyandım zayıflayarak hayatımı değiştirilen yaa çok farklı bir karar daha aldım nasıl ki zayıflamak imkansız diyip adım adım basariyirsam şimdiki hedefim de LYS 5 e hazırlanmak :))) ve İngilizcem 0 YGS den de anlamam ama bnm yeni yetmelerden eksigim ne :))) saçım kulak hizasında onu da uzatmaya karar verdim rengini kırmızıya boyatucam büyük bir değişim düşünüyorum 1 sene için iki çocukla ya baticam ya yukselicem hadi bismillah

Harikasın tatlım kırmızı saça bayılırım tenin ne renk ... okumanın yaşı yok çok sevindim senin adına böyle güzel kararlar ile gune baslamana

neden olmasın canım sen yeterki gerçekten ışte hepsini yaparsın bende evliyim ve dışardan üniv. okuyorum geçen sene sınavlara çalışmıştım hamileyken kizim 3 aylikti ygs ye girdiğim de şimdi 1. dönem bitti gayet te güzel di hepsini geçtim 2. başladı onlara calisicam artık zayiflama işini de başarısın sabırlı ol yeyer zamanla olucak hepsi inşallah ben artık hedefime çok yakınım bişey kalmadı 1.5 kilo var sadece

Harikasın tatlım kırmızı saça bayılırım tenin ne renk ... okumanın yaşı yok çok sevindim senin adına böyle güzel kararlar ile gune baslamana

. Sayenizde boş hayal olmadığını anladım daha da hirslandim önümde koca 1 sene var bir yerden başlarım artık esimd n gizli çalışılan ama bilmesin hayalimi kırar ona sadece İngilizce öğrenilen diycem HTC canım kaç ayda hedefine vardın sende kilolu başlamıştım baya

6 ay oldu canım başlayalı ama 1 ayı izindeydim diyet yapmadım sabit geçti 5 ay da verdim yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…