- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.361
Odem olmusun regl bitsin bak odemin nasil gider bi hafadir yuksugum parmagimdan oynuyordu bugun elim ne kadar sistiyse rahatsiz etti parmagimi yuksugun alti derim incelmis suya deyince deri burus burus olurya oyle olmusBende hastalandım 72 yıl gördüm tartıda korktum ama dışarı çıkacakken ayağına ayakkabı zor olunca anladım ki siskinliktn
Ayy kiyamam yaa annen bilmiyormu kiz senin kabiz oldugunu ne var acikta sebze sulu yemek yapsin bilimm maddiyattanmi kuzu hic olnasa corba yap kabizligina care olsun yesillik al ye bol bol allahtan benim gibi tombilik degilsinde fazla kg almiyorsun sen 58 takilma spordanda olur iner bide regl olmadinya onun etkisi cok olur bi ilac var magnez.. Diye basliyan ilac toz halinde iciyorsun misal ama bi gun sonra faydasi oluyor istersen resmini cekim ilac tahminim 5t dir epeyy yaa der sana bende tup bebek iaclarda kabizlik cektigimden bundan aldim di bu sinemakinin yaninda melekkne yemek yapıyosun
ben öğle k.fasulye pilav yedim akşam evde de k.fasulye pilav varmışbn kendime corba yapıcam
Zuzuzucum sen kac yasindasin beybiMerhaba hanımlar menü yazayım sabah sirkeli su içtim sonra bi elma yedim öğlen ekmeksiz dört kaşık pilav yanın da et şimdi yedim akşam yemeğinde tarhana çorba bakla yemeği sarımsaklı yoğurtla ama azcik çikolata yedim eşim yerken dayanamadim
Heee tamam o zaman yaa ohhh yoksa dagiliriz sen olnazsanİzin derken yine burdayim kuzum sadece listede olmicam yoksa menulerimi falan hep paylasicam
Kayisidansa kuru erik daha cok ise yariyo canim siyah olanlar varya onu dene biHiç bilmiyorum valla en son eczaneye gidicem doktor gaz için vermişti ilaç bi işe yaramamisti
bilmiyorum bebeğim niye oluyo bakalım aktardan bişey aldım onu denicem olmazsa bakarım o ilacada sen bana fotosunu at sana zahmetteAyy kiyamam yaa annen bilmiyormu kiz senin kabiz oldugunu ne var acikta sebze sulu yemek yapsin bilimm maddiyattanmi kuzu hic olnasa corba yap kabizligina care olsun yesillik al ye bol bol allahtan benim gibi tombilik degilsinde fazla kg almiyorsun sen 58 takilma spordanda olur iner bide regl olmadinya onun etkisi cok olur bi ilac var magnez.. Diye basliyan ilac toz halinde iciyorsun misal ama bi gun sonra faydasi oluyor istersen resmini cekim ilac tahminim 5t dir epeyy yaa der sana bende tup bebek iaclarda kabizlik cektigimden bundan aldim di bu sinemakinin yaninda melekk
ben hep buralardaym bırakır mıyım sizi hiçHeee tamam o zaman yaa ohhh yoksa dagiliriz sen olnazsan
herseyleri deniciiimm sıraylaKayisidansa kuru erik daha cok ise yariyo canim siyah olanlar varya onu dene bi
günaydın bibikimmGünaydın kızlar
Harikasın tatlım kırmızı saça bayılırım tenin ne renk ... okumanın yaşı yok çok sevindim senin adına böyle güzel kararlar ile gune baslamanaKızlar günaydın bugün sabah bir akılla uyandım zayıflayarak hayatımı değiştirilen yaa çok farklı bir karar daha aldım nasıl ki zayıflamak imkansız diyip adım adım basariyirsam şimdiki hedefim de LYS 5 e hazırlanmak :))) ve İngilizcem 0 YGS den de anlamam ama bnm yeni yetmelerden eksigim ne :))) saçım kulak hizasında onu da uzatmaya karar verdim rengini kırmızıya boyatucam büyük bir değişim düşünüyorum 1 sene için iki çocukla ya baticam ya yukselicem hadi bismillah
Gunaydin bebegeeemmmmgunaydin kızlar
neden olmasın canım sen yeterki gerçekten ışte hepsini yaparsın bende evliyim ve dışardan üniv. okuyorum geçen sene sınavlara çalışmıştım hamileyken kizim 3 aylikti ygs ye girdiğim de şimdi 1. dönem bitti gayet te güzel di hepsini geçtim 2. başladı onlara calisicam artık zayiflama işini de başarısın sabırlı ol yeyer zamanla olucak hepsi inşallah ben artık hedefime çok yakınım bişey kalmadı 1.5 kilo var sadeceKızlar günaydın bugün sabah bir akılla uyandım zayıflayarak hayatımı değiştirilen yaa çok farklı bir karar daha aldım nasıl ki zayıflamak imkansız diyip adım adım basariyirsam şimdiki hedefim de LYS 5 e hazırlanmak :))) ve İngilizcem 0 YGS den de anlamam ama bnm yeni yetmelerden eksigim ne :))) saçım kulak hizasında onu da uzatmaya karar verdim rengini kırmızıya boyatucam büyük bir değişim düşünüyorum 1 sene için iki çocukla ya baticam ya yukselicem hadi bismillah
belki ödemdir canım bekle bakalım su iç bol bol 1 2 güne iner belkiYa ben az once tartildim artidayim cok uzuldum ya hafta basindan beride ektra hafif besleniyorum
Harikasın tatlım kırmızı saça bayılırım tenin ne renk ... okumanın yaşı yok çok sevindim senin adına böyle güzel kararlar ile gune baslamana
. Sayenizde boş hayal olmadığını anladım daha da hirslandim önümde koca 1 sene var bir yerden başlarım artık esimd n gizli çalışılan ama bilmesin hayalimi kırar ona sadece İngilizce öğrenilen diycem HTC canım kaç ayda hedefine vardın sende kilolu başlamıştım bayaneden olmasın canım sen yeterki gerçekten ışte hepsini yaparsın bende evliyim ve dışardan üniv. okuyorum geçen sene sınavlara çalışmıştım hamileyken kizim 3 aylikti ygs ye girdiğim de şimdi 1. dönem bitti gayet te güzel di hepsini geçtim 2. başladı onlara calisicam artık zayiflama işini de başarısın sabırlı ol yeyer zamanla olucak hepsi inşallah ben artık hedefime çok yakınım bişey kalmadı 1.5 kilo var sadece
6 ay oldu canım başlayalı ama 1 ayı izindeydim diyet yapmadım sabit geçti 5 ay da verdim yavaş yavaş. Sayenizde boş hayal olmadığını anladım daha da hirslandim önümde koca 1 sene var bir yerden başlarım artık esimd n gizli çalışılan ama bilmesin hayalimi kırar ona sadece İngilizce öğrenilen diycem HTC canım kaç ayda hedefine vardın sende kilolu başlamıştım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?