Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yana yakıla chia aradım keten tohumu aldıktan sonra buldum alayım dedim hayal ettiğim gibi lezzetli değilmiş tadı çok üzüldüm nasıl yiyorsunuz onu

Iciyim bari dun tursu kavurmasi yemistim o mu yapti acep yaaa gecen hafta 71.2 idim 69 u goresim vardi bu hafta anlamadim aksamlari yedigim brokoli karnibahar vb hasladim yogurtla yedim hep ama ters tepti
turşu vücutta su tutuyor canım kavurması bile olsa özü turşu olduğu için su tutmuştur vucudun

Kadının isteyip de yapamadığı hiçbirşey yok bu hayatta yeter ki iste :))

Canimm cok üzüldüm Rabbim sifa versin arkadaşına cok gecmis olsun

kızlar yana yakıla chia aradım keten tohumu aldıktan sonra buldum alayım dedim hayal ettiğim gibi lezzetli değilmiş tadı çok üzüldüm nasıl yiyorsunuz onu
Tühh kiz begenmedin mi ilk yedigimde bana da hoş gelmedi ama simdi seviyorum belki zamanla seversin

Tühh kiz begenmedin mi ilk yedigimde bana da hoş gelmedi ama simdi seviyorum belki zamanla seversin
inşallah ... sütle kaynatmayı düşünüyorum belki mistik chia var doğuşun çaylarından onun lezzetine yakın olursa hoşuma gider ... sen başka nasıl kullanıyordun

cok sevindim kuzum valla süper karar vermişsin bence başarırsın okul işini ama saç işi aceleye gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…