- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.381
Iciyim bari dun tursu kavurmasi yemistim o mu yapti acep yaaa gecen hafta 71.2 idim 69 u goresim vardi bu hafta anlamadim aksamlari yedigim brokoli karnibahar vb hasladim yogurtla yedim hep ama ters teptibelki ödemdir canım bekle bakalım su iç bol bol 1 2 güne iner belki
ben hiç kullanmadım canım bilmiyorum kikızlar yana yakıla chia aradım keten tohumu aldıktan sonra buldum alayım dedim hayal ettiğim gibi lezzetli değilmiş tadı çok üzüldüm nasıl yiyorsunuz onu
Uzgunum kuzum seninle 60 larda bulusmayi hayal ediyordum bu hafta tarti uzdu beninasılsın tatlıs
27 yaşındayım yaşlandık yawwwwZu
Zuzuzucum sen kac yasindasin beybi
turşu vücutta su tutuyor canım kavurması bile olsa özü turşu olduğu için su tutmuştur vucudunIciyim bari dun tursu kavurmasi yemistim o mu yapti acep yaaa gecen hafta 71.2 idim 69 u goresim vardi bu hafta anlamadim aksamlari yedigim brokoli karnibahar vb hasladim yogurtla yedim hep ama ters tepti
Kadının isteyip de yapamadığı hiçbirşey yok bu hayatta yeter ki iste :))Kızlar günaydın bugün sabah bir akılla uyandım zayıflayarak hayatımı değiştirilen yaa çok farklı bir karar daha aldım nasıl ki zayıflamak imkansız diyip adım adım basariyirsam şimdiki hedefim de LYS 5 e hazırlanmak :))) ve İngilizcem 0 YGS den de anlamam ama bnm yeni yetmelerden eksigim ne :))) saçım kulak hizasında onu da uzatmaya karar verdim rengini kırmızıya boyatucam büyük bir değişim düşünüyorum 1 sene için iki çocukla ya baticam ya yukselicem hadi bismillah
Canimm cok üzüldümBilmiyormmmmm yaaa sinir oldmmm yaaaa odemmim igne soksan patlicammm
Sagol sarrafimmmm kuzenimm can kardes gibii oyuzden baya etkilendim.
Aminnnnnnnnnn cnmmm coook zor cook agrisi var hamile diye bebek icin herseyi veremiyilaaar cok agrisi varr cok uzuluyirmmmm hemen yuruyemicekkk zatrn ayagi sorunluydu korkuyoruz yuruyemez diye of of rabbim sifa versin yaaaa
Nolduuuuu cnmmmmmm
sagolm cnmmm insallah
Tühh kiz begenmedin mi ilk yedigimde bana da hoş gelmedi ama simdi seviyorum belki zamanla seversinkızlar yana yakıla chia aradım keten tohumu aldıktan sonra buldum alayım dedim hayal ettiğim gibi lezzetli değilmiş tadı çok üzüldüm nasıl yiyorsunuz onu
ben sütün içine kattım dolaba koydum olmadı gibiben hiç kullanmadım canım bilmiyorum ki
GünaydınGunaydin kizlar
Arada karıştırmak lazim canim ustte toplaniyo o zaman bi 5 dkya bi 2 3 sefer karistirinca eşit bi sekilde kivam aliyo icine kuru meyve katsan seversin belkiben sütün içine kattım dolaba koydum olmadı gibi
inşallah ... sütle kaynatmayı düşünüyorum belki mistik chia var doğuşun çaylarından onun lezzetine yakın olursa hoşuma gider ... sen başka nasıl kullanıyordunTühh kiz begenmedin mi ilk yedigimde bana da hoş gelmedi ama simdi seviyorum belki zamanla seversin
cok sevindim kuzum valla süper karar vermişsin bence başarırsın okul işiniKızlar günaydın bugün sabah bir akılla uyandım zayıflayarak hayatımı değiştirilen yaa çok farklı bir karar daha aldım nasıl ki zayıflamak imkansız diyip adım adım basariyirsam şimdiki hedefim de LYS 5 e hazırlanmak :))) ve İngilizcem 0 YGS den de anlamam ama bnm yeni yetmelerden eksigim ne :))) saçım kulak hizasında onu da uzatmaya karar verdim rengini kırmızıya boyatucam büyük bir değişim düşünüyorum 1 sene için iki çocukla ya baticam ya yukselicem hadi bismillah
canım ben mantar alirim genelde kendim gittim mi kalorisi çok azPazara cikacam birazdan onerdiginiz birşeyler var mı şunu yesen daha iyi olur falan
ödem falandır belki üzülme kuzum bugün yarın daha hafif beslen dengelersinYa ben az once tartildim artidayim cok uzuldum ya hafta basindan beride ektra hafif besleniyorum
Him çok teşekkür ederim başka onereceginiz birşey var mıcanım ben mantar alirim genelde kendim gittim mi kalorisi çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?