Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arada karıştırmak lazim canim ustte toplaniyo o zaman bi 5 dkya bi 2 3 sefer karistirinca eşit bi sekilde kivam aliyo icine kuru meyve katsan seversin belki
1 kere karıştırdım evde yaban mersini olacak akşam yapayım .. hoşuma giderse akşam 10 gibi 1 bardak yerin ders çalışırken tokta tutuyormuş zaten

aminnn ins iyi olur. Rabbim yar ve yardimcisi olsun.

Hiç bilmiyorum valla en son eczaneye gidicem doktor gaz için vermişti ilaç bi işe yaramamisti

Anneme dedim kabul et dedi sen gelince kabul ediyim dedim gelmeleri uzyn surermis artik arkadasa dedim gelcek donmezse ,aman gelen misafirlerden elbet gencler olur yardim ederler kz rica ederim ben giriskenimm :))
Hmmm hadi bakalim simdiden kolay gelsin isin zor :)

Kırmızı bı an bana da acaba desirtti ama en kötü ihtimal Hürrem kırmızı yaparım oda çok mu haydi artık herkeste
Tatlim sinava hazirlanacakmissin neden olmasin olur. Yeterki istek olsun okumanin yasi yok. Tebrik ederim guzel karar vermissin.
Sac konisina gelince aman dikkat derim

Kizlar sizden bir ricam var ( SekerPancarii @ParteMoralll SchonerDuft @selcanmehmetcan kaptinn htc71 ve ismi aklima gelmedigi icin etiketleyemedigim diger arkadaslar )
Ben haftaya doktora gidecegim doktora neler sormaliyim akliniza gelen onemli olan daha once yasadiginiz veya duydugunuz seylerden bana fikir verirseniz sevinirim. Sikayetlerimi dile getirecegim de belki farkli fikirler olur diye danismak istedim.

inşallah ... sütle kaynatmayı düşünüyorum belki mistik chia var doğuşun çaylarından onun lezzetine yakın olursa hoşuma gider ... sen başka nasıl kullanıyordun
Bende yulaf ezmesini suyla pisirip sulu birakiyorum biraz içine chia atıp karıştırıyorum 10 dk ya kivam aliyo icine yogurt meyve ve ceviz atip yiyorum canim

1 kere karıştırdım evde yaban mersini olacak akşam yapayım .. hoşuma giderse akşam 10 gibi 1 bardak yerin ders çalışırken tokta tutuyormuş zaten
Ben bazen bi yere gideceksem ve karnim açsa acelem de varsa 1 tatli kaşığı chia yutuyorum o bile tokluk veriyor canim eger hoslanmazsan hic bi sekilde yutarsin suyla o midede kivam alip tokluk veriyo zaten

gelişiminin normal devam edip etmediğini sorabilirsin bir arkadaşımın amniyon sıvısı azalmış onu sorabilirsin senin için erken sorular olabilir ... beslenme önerisini sor vitamin takviyesi grekli mi vitamin tahlili yapılabilir ilk 3 ay gelişim açısından çok önemlli çok bilgimde yok gerçi benim senden de tecrübe eder öğrenirim birşyler ve b12 yi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…