- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.401
canimmmm su kabızlık sorununu halledersin insallahcok sevindim kuzum valla süper karar vermişsin bence başarırsın okul işiniama saç işi aceleye gelmesin
bulusuruk kuzum acelemiz yokUzgunum kuzum seninle 60 larda bulusmayi hayal ediyordum bu hafta tarti uzdu beni
1 kere karıştırdım evde yaban mersini olacak akşam yapayım .. hoşuma giderse akşam 10 gibi 1 bardak yerin ders çalışırken tokta tutuyormuş zatenArada karıştırmak lazim canim ustte toplaniyo o zaman bi 5 dkya bi 2 3 sefer karistirinca eşit bi sekilde kivam aliyo icine kuru meyve katsan seversin belki
baklaaHim çok teşekkür ederim başka onereceginiz birşey var mı
bu mevsimde çok seçenek yok karnabahar brokoli seviyorsan al yanına da havuç alabilirsin haşlandı mı güzel oluyor ... pırasa ıspanak pazı da olur sebze iyidirPazara cikacam birazdan onerdiginiz birşeyler var mı şunu yesen daha iyi olur falan
siz beni bide ramazanda görüncanimmmm su kabızlık sorununu halledersin insallahbi bak doktor ne önerecek kurtulusun inşallah ya
baklaa
Kırmızı bı an bana da acaba desirtti ama en kötü ihtimal Hürrem kırmızı yaparım oda çok mu haydi artık herkestecok sevindim kuzum valla süper karar vermişsin bence başarırsın okul işiniama saç işi aceleye gelmesin
şalgam suyu denedin mi ya da kefir akşam yatmadan 1 saat önce iç işe yarar gibime geliyor bende yarıyorsiz beni bide ramazanda görüninşallah kuzum bakalım
aminnn ins iyi olur. Rabbim yar ve yardimcisi olsun.Bilmiyormmmmm yaaa sinir oldmmm yaaaa odemmim igne soksan patlicammm
Sagol sarrafimmmm kuzenimm can kardes gibii oyuzden baya etkilendim.
Aminnnnnnnnnn cnmmm coook zor cook agrisi var hamile diye bebek icin herseyi veremiyilaaar cok agrisi varr cok uzuluyirmmmm hemen yuruyemicekkk zatrn ayagi sorunluydu korkuyoruz yuruyemez diye of of rabbim sifa versin yaaaa
Nolduuuuu cnmmmmmm
sagolm cnmmm insallah
Hiç bilmiyorum valla en son eczaneye gidicem doktor gaz için vermişti ilaç bi işe yaramamisti
Hmmm hadi bakalim simdiden kolay gelsin isin zor :)Anneme dedim kabul et dedi sen gelince kabul ediyim dedim gelmeleri uzyn surermis artik arkadasa dedim gelcek donmezse ,aman gelen misafirlerden elbet gencler olur yardim ederler kz rica ederim ben giriskenimm :))
Tatlim sinava hazirlanacakmissin neden olmasin olur. Yeterki istek olsun okumanin yasi yok. Tebrik ederim guzel karar vermissin.Kırmızı bı an bana da acaba desirtti ama en kötü ihtimal Hürrem kırmızı yaparım oda çok mu haydi artık herkeste
Bende yulaf ezmesini suyla pisirip sulu birakiyorum biraz içine chia atıp karıştırıyorum 10 dk ya kivam aliyo icine yogurt meyve ve ceviz atip yiyorum caniminşallah ... sütle kaynatmayı düşünüyorum belki mistik chia var doğuşun çaylarından onun lezzetine yakın olursa hoşuma gider ... sen başka nasıl kullanıyordun
Canimm cok üzüldümRabbim sifa versin arkadaşına cok gecmis olsun
Ben bazen bi yere gideceksem ve karnim açsa acelem de varsa 1 tatli kaşığı chia yutuyorum o bile tokluk veriyor canim eger hoslanmazsan hic bi sekilde yutarsin suyla o midede kivam alip tokluk veriyo zaten1 kere karıştırdım evde yaban mersini olacak akşam yapayım .. hoşuma giderse akşam 10 gibi 1 bardak yerin ders çalışırken tokta tutuyormuş zaten
Teşekkürler :))bu mevsimde çok seçenek yok karnabahar brokoli seviyorsan al yanına da havuç alabilirsin haşlandı mı güzel oluyor ... pırasa ıspanak pazı da olur sebze iyidir
gelişiminin normal devam edip etmediğini sorabilirsin bir arkadaşımın amniyon sıvısı azalmış onu sorabilirsin senin için erken sorular olabilir ... beslenme önerisini sor vitamin takviyesi grekli mi vitamin tahlili yapılabilir ilk 3 ay gelişim açısından çok önemlli çok bilgimde yok gerçi benim senden de tecrübe eder öğrenirim birşyler ve b12 yi unutmaKizlar sizden bir ricam var (SekerPancarii @ParteMoralll SchonerDuft @selcanmehmetcan kaptinn htc71 ve ismi aklima gelmedigi icin etiketleyemedigim diger arkadaslar )
Ben haftaya doktora gidecegim doktora neler sormaliyim akliniza gelen onemli olan daha once yasadiginiz veya duydugunuz seylerden bana fikir verirseniz sevinirim. Sikayetlerimi dile getirecegim de belki farkli fikirler olur diye danismak istedim.
Gecen misafirlikde yedim ben hic hoslanmadim kiz bakladanbaklaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?