- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.421
yulaf ezmesini beğenmedim ama belki bir ara denerimBende yulaf ezmesini suyla pisirip sulu birakiyorum biraz içine chia atıp karıştırıyorum 10 dk ya kivam aliyo icine yogurt meyve ve ceviz atip yiyorum canim
arkdaşının amelyatı nasıl geçti cnım çok geçmiş olsun
onu ince ince doğrayıp haşlıcaksın sonra salçalı soğanla pişireceksin üstrüne sarımsaklı yoğurt koyacan yicen lezzetini sarımsak veriyor hatta soğan kavururken sarımsakta eklesende süper oluyorGecen misafirlikde yedim ben hic hoslanmadim kiz bakladanama fasulye gibi yapmisti tane tane bisey hayal etmistim ben fasulye gibi
aynen bende cok severimmm balkona ekmek istiyodum ama cok az cıkıyo diye ugrasmk istemedmbayılırım yoğurtlu sarımsaklı olcak miss
BebegimGunaydin kizlar
Valla ben devlet hastanesine gidiyodum ve saolsun doktorum hic ilgili degilduKizlar sizden bir ricam var (SekerPancarii @ParteMoralll SchonerDuft BitmeyenUmidim kaptinn @htc71 ve ismi aklima gelmedigi icin etiketleyemedigim diger arkadaslar )
Ben haftaya doktora gidecegim doktora neler sormaliyim akliniza gelen onemli olan daha once yasadiginiz veya duydugunuz seylerden bana fikir verirseniz sevinirim. Sikayetlerimi dile getirecegim de belki farkli fikirler olur diye danismak istedim.
ay anlamadım kuzum balkon ekmek ?aynen bende cok severimmm balkona ekmek istiyodum ama cok az cıkıyo diye ugrasmk istemedm
valla ben bakır karamel yapıyorum sacımı cokta güzel druyo güneşte parlıyo normalde cok belli olmuyo bi arastr istersen tenine uyarsa egerKırmızı bı an bana da acaba desirtti ama en kötü ihtimal Hürrem kırmızı yaparım oda çok mu haydi artık herkeste
Biraz diri geldi agzima ondan sevmedim sanirim dereotluydu ustune de sarımsakli yogurt vardi kendim yapsam daha cok severim belkimonu ince ince doğrayıp haşlıcaksın sonra salçalı soğanla pişireceksin üstrüne sarımsaklı yoğurt koyacan yicen lezzetini sarımsak veriyor hatta soğan kavururken sarımsakta eklesende süper oluyor
dere otu bozmuştur tadını sevmem pek dere otunu.. kimyon seversen kimyon atabilirsinBiraz diri geldi agzima ondan sevmedim sanirim dereotluydu ustune de sarımsakli yogurt vardi kendim yapsam daha cok severim belkim
şalgam evde var ama kokusunu bile sevmiyorum yaşalgam suyu denedin mi ya da kefir akşam yatmadan 1 saat önce iç işe yarar gibime geliyor bende yarıyor
ben bilmiiiim valla kuzum hiç dogurmadım daha önceKizlar sizden bir ricam var (SekerPancarii @ParteMoralll SchonerDuft BitmeyenUmidim kaptinn @htc71 ve ismi aklima gelmedigi icin etiketleyemedigim diger arkadaslar )
Ben haftaya doktora gidecegim doktora neler sormaliyim akliniza gelen onemli olan daha once yasadiginiz veya duydugunuz seylerden bana fikir verirseniz sevinirim. Sikayetlerimi dile getirecegim de belki farkli fikirler olur diye danismak istedim.
bizde taze fasulye gibi yapılıyo oGecen misafirlikde yedim ben hic hoslanmadim kiz bakladanama fasulye gibi yapmisti tane tane bisey hayal etmistim ben fasulye gibi
baklaay anlamadım kuzum balkon ekmek ?
ben severim şalgamı ... kefir de aklında bulunsun bağırsklara özellikle fdaydası çok bağışıklığı da güçlendiriyor .... nasıl bir tarifşalgam evde var ama kokusunu bile sevmiyorum yaarkadasım bi tarif vermişti onu denicem
baklabalkonda saksılarım varda onlara canım ne isterse onu ekiyorum ben
turp havuc ygurt karıştırıp yendiği zaman faydası oluyomuş denemiş kediside ben onu ramazan içinde kalımda olsun demiştim ama denieyim bi. kefirde sevmiyorum ya cocuk gibi onu sevmem bunu sevmemben severim şalgamı ... kefir de aklında bulunsun bağırsklara özellikle fdaydası çok bağışıklığı da güçlendiriyor .... nasıl bir tarif
Tadi kokusu yok en azindan sifa icin yemelisin beybimkızlar yana yakıla chia aradım keten tohumu aldıktan sonra buldum alayım dedim hayal ettiğim gibi lezzetli değilmiş tadı çok üzüldüm nasıl yiyorsunuz onu
mevsimini tutturmak şart ekmedim bende zamanı geçince. kışlık soganlardan yeşillenmeye başlamış olanları ektim baya büyüdüler taze soganda olsun evde pek severim sarımsakta ekcem içi boşalanlardançıkıyormuydu peki bende barbunya istiyorum geçen sene ektim ama çıkmadı mevsimi geçmişti
bende sevniyorum ama olumlama çalışmaları şartı içinde olduğu için içmeye alıştım sevmesemde burnunu kapat iç karaüzümlü kayısılı ve orman meyveli güzelturp havuc ygurt karıştırıp yendiği zaman faydası oluyomuş denemiş kediside ben onu ramazan içinde kalımda olsun demiştim ama denieyim bi. kefirde sevmiyorum ya cocuk gibi onu sevmem bunu sevmem
sag ol canim. Amniyon sivisi bunu bir arastirayim ins bebisimiz iyidir.gelişiminin normal devam edip etmediğini sorabilirsin bir arkadaşımın amniyon sıvısı azalmış onu sorabilirsin senin için erken sorular olabilir ... beslenme önerisini sor vitamin takviyesi grekli mi vitamin tahlili yapılabilir ilk 3 ay gelişim açısından çok önemlli çok bilgimde yok gerçi benim senden de tecrübe eder öğrenirim birşyler ve b12 yi unutma
kiz cok komiksinBebegim
Valla ben devlet hastanesine gidiyodum ve saolsun doktorum hic ilgili degilducocuk iyi kilosu şu boyu şu suyun iyi hadi görüşürüz bu kadar Bende arada ozel hastaneye gidip uzun uzun bakiyodum yavruma orda bek guzel ilgileniyolardi saolsunlar ama ozel bisey sormadim ben hic sankim cinsiyetini de sorsana belki bellidir
Kiz dogurmadigini biliyom ablan 3 tane dogurduya masallah ondan dedimmm sorimmmben bilmiiiim valla kuzum hiç dogurmadım daha önceama beslenmenle ilgili aklına takılanları sorabilirsin cocuk için neler faydalı vs. sonucta internetteki bilgilerden se doktora sormak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?