Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gecen misafirlikde yedim ben hic hoslanmadim kiz bakladan ama fasulye gibi yapmisti tane tane bisey hayal etmistim ben fasulye gibi
onu ince ince doğrayıp haşlıcaksın sonra salçalı soğanla pişireceksin üstrüne sarımsaklı yoğurt koyacan yicen lezzetini sarımsak veriyor hatta soğan kavururken sarımsakta eklesende süper oluyor

Bebegim
Valla ben devlet hastanesine gidiyodum ve saolsun doktorum hic ilgili degildu cocuk iyi kilosu şu boyu şu suyun iyi hadi görüşürüz bu kadar Bende arada ozel hastaneye gidip uzun uzun bakiyodum yavruma orda bek guzel ilgileniyolardi saolsunlar ama ozel bisey sormadim ben hic sankim cinsiyetini de sorsana belki bellidir

Kırmızı bı an bana da acaba desirtti ama en kötü ihtimal Hürrem kırmızı yaparım oda çok mu haydi artık herkeste
valla ben bakır karamel yapıyorum sacımı cokta güzel druyo güneşte parlıyo normalde cok belli olmuyo bi arastr istersen tenine uyarsa eger

onu ince ince doğrayıp haşlıcaksın sonra salçalı soğanla pişireceksin üstrüne sarımsaklı yoğurt koyacan yicen lezzetini sarımsak veriyor hatta soğan kavururken sarımsakta eklesende süper oluyor
Biraz diri geldi agzima ondan sevmedim sanirim dereotluydu ustune de sarımsakli yogurt vardi kendim yapsam daha cok severim belkim

ben bilmiiiim valla kuzum hiç dogurmadım daha önce ama beslenmenle ilgili aklına takılanları sorabilirsin cocuk için neler faydalı vs. sonucta internetteki bilgilerden se doktora sormak daha iyi

Gecen misafirlikde yedim ben hic hoslanmadim kiz bakladan ama fasulye gibi yapmisti tane tane bisey hayal etmistim ben fasulye gibi
bizde taze fasulye gibi yapılıyo o ay ben bayılırımmm normal fasulye bezelyedense baklayı tercih ederim sen kendinde denesene cok güzel oliiiiy belki onlar yapamamıştır

ben severim şalgamı ... kefir de aklında bulunsun bağırsklara özellikle fdaydası çok bağışıklığı da güçlendiriyor .... nasıl bir tarif
turp havuc ygurt karıştırıp yendiği zaman faydası oluyomuş denemiş kediside ben onu ramazan içinde kalımda olsun demiştim ama denieyim bi. kefirde sevmiyorum ya cocuk gibi onu sevmem bunu sevmem

çıkıyormuydu peki bende barbunya istiyorum geçen sene ektim ama çıkmadı mevsimi geçmişti
mevsimini tutturmak şart ekmedim bende zamanı geçince. kışlık soganlardan yeşillenmeye başlamış olanları ektim baya büyüdüler taze soganda olsun evde pek severim sarımsakta ekcem içi boşalanlardan

turp havuc ygurt karıştırıp yendiği zaman faydası oluyomuş denemiş kediside ben onu ramazan içinde kalımda olsun demiştim ama denieyim bi. kefirde sevmiyorum ya cocuk gibi onu sevmem bunu sevmem
bende sevniyorum ama olumlama çalışmaları şartı içinde olduğu için içmeye alıştım sevmesemde burnunu kapat iç karaüzümlü kayısılı ve orman meyveli güzel

sag ol canim. Amniyon sivisi bunu bir arastirayim ins bebisimiz iyidir.

kiz cok komiksin sag ol cnmmm benim. Cinsitetini soracagim aklimda

ben bilmiiiim valla kuzum hiç dogurmadım daha önce ama beslenmenle ilgili aklına takılanları sorabilirsin cocuk için neler faydalı vs. sonucta internetteki bilgilerden se doktora sormak daha iyi
Kiz dogurmadigini biliyom ablan 3 tane dogurduya masallah ondan dedimmm sorimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…