- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.441
o kadar aradım onun hatırına yerim artık üstüne meyve badem fındık eklerim şifa niyetine artkTadi kokusu yok en azindan sifa icin yemelisin beybim
bu sene bende merak sardım .. domates salatalık patlıcan biber barbunya ekecem sarımsakta içi boşalmış olanlar var onları ekeyimmevsimini tutturmak şart ekmedim bende zamanı geçince. kışlık soganlardan yeşillenmeye başlamış olanları ektim baya büyüdüler taze soganda olsun evde pek severim sarımsakta ekcem içi boşalanlardan
çok şükür iyi bol bol su içiyor güzel yiyip uzanıyorsag ol canim. Amniyon sivisi bunu bir arastirayim ins bebisimiz iyidir.
kiz cok komiksinsag ol cnmmm benim. Cinsitetini soracagim aklimda
Kiz dogurmadigini biliyom ablan 3 tane dogurduya masallah ondan dedimmm sorimmm
Canim benim suan aklima gelmiyor ama bebekleri olan arkadaslarimiz sana yardim olabilir hem bizde öğrenmiş oluruzKizlar sizden bir ricam var (@SekerPancarii @ParteMoralllSchonerDuft BitmeyenUmidim kaptinn htc71 ve ismi aklima gelmedigi icin etiketleyemedigim diger arkadaslar )
Ben haftaya doktora gidecegim doktora neler sormaliyim akliniza gelen onemli olan daha once yasadiginiz veya duydugunuz seylerden bana fikir verirseniz sevinirim. Sikayetlerimi dile getirecegim de belki farkli fikirler olur diye danismak istedim.
MEYVELİSİDE Mİ VARMş ben sade denemiştimbende sevniyorum ama olumlama çalışmaları şartı içinde olduğu için içmeye alıştım sevmesemde burnunu kapat iç karaüzümlü kayısılı ve orman meyveli güzel
sag ol canim. Amniyon sivisi bunu bir arastirayim ins bebisimiz iyidir.
kiz cok komiksinsag ol cnmmm benim. Cinsitetini soracagim aklimda
Kiz dogurmadigini biliyom ablan 3 tane dogurduya masallah ondan dedimmm sorimmm
Yok canim zaten 100gr bi avuc kadar tadi diger karbonota benziyor kiz regl oldumm dun asabiydim sinirliydim aksam siginamiyordum dedim allah allah bu karbonat nasil karnimi sisirmis suan kahvalti yapmadim iyi sislik odemm var ustummde balin gibiyimm valla @ParteMoralllo kadar aradım onun hatırına yerim artık üstüne meyve badem fındık eklerim şifa niyetine artkkarboant aldım bugün ama tekli paketlerde bizim burda stajer var bugün ona aldırdım o da sormamış bilmediği için senin ki nasıl tek tek poşetlerdemiydi
taze sarımsak a bayılıyorum ben en sevdiğim. önceden cok küçükkn yaylaya giderdik halamın kendi yaptıgı tereyagını ekmeğe sürerdik bahceden taze sarımsak koparır ikisini yerdik bahceye oturup hep o günler geliyo aklıma aynı lezzet değil tabiki ama olsun :) hem kendin baktıgın zaman tadı bile farklı geliyo ben bu sene sırık domatesi alcam onlarda daha cok oluyomşbu sene bende merak sardım .. domates salatalık patlıcan biber barbunya ekecem sarımsakta içi boşalmış olanlar var onları ekeyim
karbonat dün alcaktım unuttum ben yaa deniyeym bakim sağol bebikimYok canim zaten 100gr bi avuc kadar tadi diger karbonota benziyor kiz regl oldumm dun asabiydim sinirliydim aksam siginamiyordum dedim allah allah bu karbonat nasil karnimi sisirmis suan kahvalti yapmadim iyi sislik odemm var ustummde balin gibiyimm valla @ParteMoralllkaptinn regl olmak ustiyorsaniz ya karbonat icin yada kiraz sapi mısır puskuly limon kaynatin icin aha erken hastalandimm..
erken mi oldun benim de yaklaşıyor sabahın köründe çemkirmeye başladım eşimeYok canim zaten 100gr bi avuc kadar tadi diger karbonota benziyor kiz regl oldumm dun asabiydim sinirliydim aksam siginamiyordum dedim allah allah bu karbonat nasil karnimi sisirmis suan kahvalti yapmadim iyi sislik odemm var ustummde balin gibiyimm valla @ParteMoralllkaptinn regl olmak ustiyorsaniz ya karbonat icin yada kiraz sapi mısır puskuly limon kaynatin icin aha erken hastalandimm..
sen aşmışsın cinslere geçmişsintaze sarımsak a bayılıyorum ben en sevdiğim. önceden cok küçükkn yaylaya giderdik halamın kendi yaptıgı tereyagını ekmeğe sürerdik bahceden taze sarımsak koparır ikisini yerdik bahceye oturup hep o günler geliyo aklıma aynı lezzet değil tabiki ama olsun :) hem kendin baktıgın zaman tadı bile farklı geliyo ben bu sene sırık domatesi alcam onlarda daha cok oluyomşarsız mıyım neyim
limon yeşilken cok güzel oluyo diyolarsen aşmışsın cinslere geçmişsin... ah eskiler bende portakal ve limonu yeşilken yemeyi özledim dedem hergün sayardı limonu tek ağaçtı anlardı kopardığımı
bak ben ne yaptım limon çekirdeğini soydum ağzıma değirmedim ama ğza değerse filiz vermez derler .... bir peçetenin içine sardım sürekli ıslattım peçeteyi 3 taneden 2 tanesi filiz verdi iş yerinde ektim suluyorum hergün eğer ağaç olursa sende ek yeşilken ye ... bizim burda yeşilde satılıyor ama olgun oluyorlimon yeşilken cok güzel oluyo diyolarayy dedeler yaa benimkide bi eğe taşı vardı hergün bıcak götürüyoduk dede al diye o da hevesimiz kırılmasın diye kesen bıçak eğeliyodu bize cevittiryodu
Canimm
kuzenim cnmm dun oldu ameliyat platin takildi ama yinede alçi alinmis.arkdaşının amelyatı nasıl geçti cnım çok geçmiş olsun
Daha hafif beslenirsem vucudum sinyal verir artik suyu arttiricam biraz daha ona karar verdim.ödem falandır belki üzülme kuzum bugün yarın daha hafif beslen dengelersin
Baklayi bende severim dun aldim hatta ilerleyen gunlerde menulerimde goruceksinizbizde taze fasulye gibi yapılıyo oay ben bayılırımmm normal fasulye bezelyedense baklayı tercih ederim sen kendinde denesene cok güzel oliiiiy belki onlar yapamamıştır
ya bende b tane limon fidanı var aslında netten aldım.. ilk aldıgım sene cicek açtı bi daha da açmadı bütün kış salonda tuttum üşümesin diye yeni cıkardım dışarı bakalım nasıl olcakbak ben ne yaptım limon çekirdeğini soydum ağzıma değirmedim ama ğza değerse filiz vermez derler .... bir peçetenin içine sardım sürekli ıslattım peçeteyi 3 taneden 2 tanesi filiz verdi iş yerinde ektim suluyorum hergün eğer ağaç olursa sende ek yeşilken ye ... bizim burda yeşilde satılıyor ama olgun oluyor
ödem atıcı cay dicemde emziriyosun diyemiyorum onu daDaha hafif beslenirsem vucudum sinyal verir artik suyu arttiricam biraz daha ona karar verdim.
ben pazar hangi gün kuruluyo onu tuttaramıyorum tuttrabilsem gitcem bende alırımBaklayi bende severim dun aldim hatta ilerleyen gunlerde menulerimde goruceksiniz
Açma kete yap patatesli salata yapti baklava yaptim, gabak cicek dolması vardi onu pisirdimerken mi oldun benim de yaklaşıyor sabahın köründe çemkirmeye başladım eşimeinşallah bende erken olurum 8 nisanda evde kuran okutcamhiç okutmamıştık .... hatta ikramlık ne hazırlamıştın sanki sende mi okutmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?