Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tadi kokusu yok en azindan sifa icin yemelisin beybim
o kadar aradım onun hatırına yerim artık üstüne meyve badem fındık eklerim şifa niyetine artk karboant aldım bugün ama tekli paketlerde bizim burda stajer var bugün ona aldırdım o da sormamış bilmediği için senin ki nasıl tek tek poşetlerdemiydi

mevsimini tutturmak şart ekmedim bende zamanı geçince. kışlık soganlardan yeşillenmeye başlamış olanları ektim baya büyüdüler taze soganda olsun evde pek severim sarımsakta ekcem içi boşalanlardan
bu sene bende merak sardım .. domates salatalık patlıcan biber barbunya ekecem sarımsakta içi boşalmış olanlar var onları ekeyim

sag ol canim. Amniyon sivisi bunu bir arastirayim ins bebisimiz iyidir.

kiz cok komiksin sag ol cnmmm benim. Cinsitetini soracagim aklimda

Kiz dogurmadigini biliyom ablan 3 tane dogurduya masallah ondan dedimmm sorimmm
çok şükür iyi bol bol su içiyor güzel yiyip uzanıyor

Canim benim suan aklima gelmiyor ama bebekleri olan arkadaslarimiz sana yardim olabilir hem bizde öğrenmiş oluruz

bende sevniyorum ama olumlama çalışmaları şartı içinde olduğu için içmeye alıştım sevmesemde burnunu kapat iç karaüzümlü kayısılı ve orman meyveli güzel
MEYVELİSİDE Mİ VARMş ben sade denemiştim
sag ol canim. Amniyon sivisi bunu bir arastirayim ins bebisimiz iyidir.

kiz cok komiksin sag ol cnmmm benim. Cinsitetini soracagim aklimda

Kiz dogurmadigini biliyom ablan 3 tane dogurduya masallah ondan dedimmm sorimmm

maşallah ona valla beybi ablam ilkte özel hastaneye gitti sonrakilerde devlete gitti aynı ilgilendiler dedi doktoruna baglı galiba. kan degerlerine vs bakıyolar zaten sen kendi rahtasızlıklarını söyle agrıyan yerlerini mide bulantını falan

Yok canim zaten 100gr bi avuc kadar tadi diger karbonota benziyor kiz regl oldumm dun asabiydim sinirliydim aksam siginamiyordum dedim allah allah bu karbonat nasil karnimi sisirmis suan kahvalti yapmadim iyi sislik odemm var ustummde balin gibiyimm valla @ParteMoralll kaptinn regl olmak ustiyorsaniz ya karbonat icin yada kiraz sapi mısır puskuly limon kaynatin icin aha erken hastalandimm..

bu sene bende merak sardım .. domates salatalık patlıcan biber barbunya ekecem sarımsakta içi boşalmış olanlar var onları ekeyim
taze sarımsak a bayılıyorum ben en sevdiğim. önceden cok küçükkn yaylaya giderdik halamın kendi yaptıgı tereyagını ekmeğe sürerdik bahceden taze sarımsak koparır ikisini yerdik bahceye oturup hep o günler geliyo aklıma aynı lezzet değil tabiki ama olsun :) hem kendin baktıgın zaman tadı bile farklı geliyo ben bu sene sırık domatesi alcam onlarda daha cok oluyomş arsız mıyım neyim

karbonat dün alcaktım unuttum ben yaa deniyeym bakim sağol bebikim

erken mi oldun benim de yaklaşıyor sabahın köründe çemkirmeye başladım eşime inşallah bende erken olurum 8 nisanda evde kuran okutcamhiç okutmamıştık .... hatta ikramlık ne hazırlamıştın sanki sende mi okutmuştun

munter kuzum kızlar yine benimde aklıma gelenlerden yazmışlar ama ben de yazayım topluca aklıma gelenleri mide bulantısı ni şöyle kötüyse ilaç verir bebisin gelisimi nasil diye sorarsin kasiginda ağıri vardı geçtiyse bile sen sor için rahat eder beslenmenle ilgili biseyler sorabilirsin artı bide çatlak kremi kullanmayi düşünüyorsan onu sor baska da aklıma gelmiyor

sen aşmışsın cinslere geçmişsin ... ah eskiler bende portakal ve limonu yeşilken yemeyi özledim dedem hergün sayardı limonu tek ağaçtı anlardı kopardığımı

sen aşmışsın cinslere geçmişsin ... ah eskiler bende portakal ve limonu yeşilken yemeyi özledim dedem hergün sayardı limonu tek ağaçtı anlardı kopardığımı
limon yeşilken cok güzel oluyo diyolar ayy dedeler yaa benimkide bi eğe taşı vardı hergün bıcak götürüyoduk dede al diye o da hevesimiz kırılmasın diye kesen bıçak eğeliyodu bize cevittiryodu

limon yeşilken cok güzel oluyo diyolar ayy dedeler yaa benimkide bi eğe taşı vardı hergün bıcak götürüyoduk dede al diye o da hevesimiz kırılmasın diye kesen bıçak eğeliyodu bize cevittiryodu
bak ben ne yaptım limon çekirdeğini soydum ağzıma değirmedim ama ğza değerse filiz vermez derler .... bir peçetenin içine sardım sürekli ıslattım peçeteyi 3 taneden 2 tanesi filiz verdi iş yerinde ektim suluyorum hergün eğer ağaç olursa sende ek yeşilken ye ... bizim burda yeşilde satılıyor ama olgun oluyor

arkdaşının amelyatı nasıl geçti cnım çok geçmiş olsun
kuzenim cnmm dun oldu ameliyat platin takildi ama yinede alçi alinmis.
Cok agrisi vardi dun hala oyleymis.
Hafif agri kesici veriyolar ama kesmiyoooor. Cok agrisii var hamile olmasi tabii ilaclari etkiliyor herseyi veremiyolarr falan filan dua ediyorum surekli rabbim hamile acilarini dindirsinn. Cook sagolasinnn allah razi olsun

ya bende b tane limon fidanı var aslında netten aldım.. ilk aldıgım sene cicek açtı bi daha da açmadı bütün kış salonda tuttum üşümesin diye yeni cıkardım dışarı bakalım nasıl olcak

Açma kete yap patatesli salata yapti baklava yaptim, gabak cicek dolması vardi onu pisirdim
Ayy cuma gunu gelcekler ya acma kete yapiyim yine patitiz salatası tembel tatli yanina bide havuclu tarcinli kekmi yapsam ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…