Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anestezi bebeğe zarar vermiyor değil mi ... rabbim ağrılarını dindirsin canım ya çok üzüldüm

ya bende b tane limon fidanı var aslında netten aldım.. ilk aldıgım sene cicek açtı bi daha da açmadı bütün kış salonda tuttum üşümesin diye yeni cıkardım dışarı bakalım nasıl olcak
balkonda kalsın sera gibi yapçok soğuk olursa poşet ile ört bakalım benim filizlenecek mi babam turunç olur o dedi limon olmaz aşı ister dedi turunç olursa aşı yaparız

Açma kete yap patatesli salata yapti baklava yaptim, gabak cicek dolması vardi onu pisirdim
Ayy cuma gunu gelcekler ya acma kete yapiyim yine patitiz salatası tembel tatli yanina bide havuclu tarcinli kekmi yapsam ne
kaç kişi gelmişlerdi sana .... havuçlu tarçınlı kek güzel olur .... lahmacun yapalım dedik bizde yanına börek patates salatası tavuk göğsü lokum cezerye ama az geldi bana kalabalık olur artsında az gelmesin

balkonda kalsın sera gibi yapçok soğuk olursa poşet ile ört bakalım benim filizlenecek mi babam turunç olur o dedi limon olmaz aşı ister dedi turunç olursa aşı yaparız
turunc ne ola ki aşı nasıl oluyo ay cok cahilim

Kiz az degil bence yeterli iyi olur al evine rahmet bereket huxur olur kuzu ins rabbim kabul etsin. Cocoklarla 20 ne olduydu bu gelceklerinde cocuklar varsa 20yi gecerr

anestezi bebeğe zarar vermiyor değil mi ... rabbim ağrılarını dindirsin canım ya çok üzüldüm
Aslinda sezeryanda oldugu gibi belden igne vurulcakti bacaklari uyuscakti ama igne girmemis sanirim cok entrsan oyuzden tamamen uyutulmus demkki zarari yok insallah olmaz . Amin cnm ya insallah

Aslinda sezeryanda oldugu gibi belden igne vurulcakti bacaklari uyuscakti ama igne girmemis sanirim cok entrsan oyuzden tamamen uyutulmus demkki zarari yok insallah olmaz . Amin cnm ya insallah
çok üzüldüm ya içime oturdu resmen kısa zamanda toparlanır inşllah

Kiz az degil bence yeterli iyi olur al evine rahmet bereket huxur olur kuzu ins rabbim kabul etsin. Cocoklarla 20 ne olduydu bu gelceklerinde cocuklar varsa 20yi gecerr
bende 50 olur gibi eşim tarafı benim taraf çocuk istemiyorum nasıl yapacam bilmiyorum okunurken ses gürültü olmaması lazım ... sen havuçlu tarçınlı kekte yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…