- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.481
düşündüğümden iyi geldi sonuçlar tabi olmadı temmuz da bir değişiklik yapıp kazanırım umarım
Gecmisi cok okuyamadim atlayarak gectim sen naptin sinav sonucunu cnm
muhtemeldir beybiya bitkiden olmasın o ağrı
düşündüğümden iyi geldi sonuçlar tabi olmadı temmuz da bir değişiklik yapıp kazanırım umarım
evde urmuyordum ders çalışayım bu sefer 12 kişilik grubumuz var hepimiz uzaktan eğitime yazıldık sabah 5 te uyandıran bir çalar saatimizde var olacak olacak son 2 hakkım zaten dosyam yanmasınyavas yavas puan yükseltirsen bi kac denemeden sonra kazanrsın diye düşünüyorum bnce bu sefer cidden calış kuzum çalış ve al o sınavıııı
önce doktora mı gitseydin ... sürekli fasulye nohut yiyorsun oda sorun yaratıyor belki onu da sor doktoramuhtemeldir beybiaksamda içeyimde agrı devame derse bırakcam dooogru doktora
valla insan daha da stres olur son haklardaevde urmuyordum ders çalışayım bu sefer 12 kişilik grubumuz var hepimiz uzaktan eğitime yazıldık sabah 5 te uyandıran bir çalar saatimizde var olacak olacak son 2 hakkım zaten dosyam yanmasın
Idare ederr evde degildm ya disarda annemde hastanede derken evdeki duzen degl zaten sisim eksi beklemiormm malesfivittt bencede burda yokkene nasıl gitti diyet
kazanamadin yanii olsun ya kismet. Arkdslarimn icinde cok az var bikerede mali msvrlk kazanan :)düşündüğümden iyi geldi sonuçlar tabi olmadı temmuz da bir değişiklik yapıp kazanırım umarım
doktora gittim daha önce özele gidicm artık ama önce baska doktorlara gitmem lazımönce doktora mı gitseydin ... sürekli fasulye nohut yiyorsun oda sorun yaratıyor belki onu da sor doktora
eksi olmasın kuzum tekrar aynı kiloya cıkma yeter o kadr sevindik verdin diye baştan başlamayalım tekrarIdare ederr evde degildm ya disarda annemde hastanede derken evdeki duzen degl zaten sisim eksi beklemiormm malesf
kazanamadin yanii olsun ya kismet. Arkdslarimn icinde cok az var bikerede mali msvrlk kazanan :)
sen bari fasulye nohut diyeti falan arastir :)doktora gittim daha önce özele gidicm artık ama önce baska doktorlara gitmem lazımevlenmeden çürüdüm
Yok yaa sanmam cnmeksi olmasın kuzum tekrar aynı kiloya cıkma yeter o kadr sevindik verdin diye baştan başlamayalım tekrar
S
sen bari fasulye nohut diyeti falan arastir :)
hastane işleri o kadar zor ki insanın nevri dönüyo oraya gidince cok zor oluyoYok yaa sanmam cnmeve gece geldimm bi iki gune giderim yine eve cikinca ama donerm eve tekrar duzenim sasti
valla insan daha da stres olur son haklarda
alışmış kudurmuştan beterdirIdare ederr evde degildm ya disarda annemde hastanede derken evdeki duzen degl zaten sisim eksi beklemiormm malesf
kazanamadin yanii olsun ya kismet. Arkdslarimn icinde cok az var bikerede mali msvrlk kazanan :)
çok ağrın varsa içme .. günlük 2 lt suyu tamamlıyormusunmuhtemeldir beybiaksamda içeyimde agrı devame derse bırakcam dooogru doktora
eski bilgileri tazelemek sıfırdan öğrenmekten daha kolay bence bende muhasebe kursuna gidince anlamıştım bunu zaten biliyorum ben bunu diyosun anlatıldıkca biraz gayret etsen bence olur bu iş :)alışmış kudurmuştan beterdir
benim 2 arkadaşım tek giriş aldılar ama evdelerdi çalışmıyorlardı en önemlisi de bilgileri tazeydi ben kaç yıl ara verdikten sonra girmeye bşladım bilgi kalmadı
evet bu ara 2 ye yaklaşıyorum baya bazen geçiyorum spor desen yapıyorum beslenme de her zaman ki gibi devam ediyorum aynı şeyler yani stresten de olabilir belki bakalım ya göreceğiizz :)çok ağrın varsa içme .. günlük 2 lt suyu tamamlıyormusun
İNŞALLAH CANIM BENİM SORUNUM MALİYET MUHASEBESİ VE HUKUKLAR BU SEFER OLACAKeski bilgileri tazelemek sıfırdan öğrenmekten daha kolay bence bende muhasebe kursuna gidince anlamıştım bunu zaten biliyorum ben bunu diyosun anlatıldıkca biraz gayret etsen bence olur bu iş :)
SPOR YAPMA BİRAZ .. SUYU 2LT DEN FAZLA İÇ ... STRES ZATEN BAŞ DÜŞMANI .. BİRDE SEBZEYE DÖN BİRAZ BELKİ İYİ GELİRevet bu ara 2 ye yaklaşıyorum baya bazen geçiyorum spor desen yapıyorum beslenme de her zaman ki gibi devam ediyorum aynı şeyler yani stresten de olabilir belki bakalım ya göreceğiizz :)
bnm fasulyeler herkesin dikkatini cekmişİNŞALLAH CANIM BENİM SORUNUM MALİYET MUHASEBESİ VE HUKUKLAR BU SEFER OLACAK
SPOR YAPMA BİRAZ .. SUYU 2LT DEN FAZLA İÇ ... STRES ZATEN BAŞ DÜŞMANI .. BİRDE SEBZEYE DÖN BİRAZ BELKİ İYİ GELİR
BİRDE NOHUTbnm fasulyeler herkesin dikkatini cekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?