Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuzuuumm cumaya kadar geçmezse alayım eczaneden. acı çehre tohumu aldım ona başladım cok korkarak geldim işe ama hiç bi faydasını göremedim aksine şu an kuyruk sokumunda bi ağrı var cok kötü
Tamm iste vc cikcanda ondanda agri bi ciksan sonrasi ishal olcan kiz o tohumu kullanan lar cok feci ishal ediy diyorlar ki kaca aldn

bende 50 olur gibi eşim tarafı benim taraf çocuk istemiyorum nasıl yapacam bilmiyorum okunurken ses gürültü olmaması lazım ... sen havuçlu tarçınlı kekte yap bence
Neyse disini sık sabret bende senin gibi düşünürdüm cocuk olmasa biraz diye ve hala seytan aklima getirmiyor degil :)) cocuk sayesinde rahmet cokmus canim, heleki kuran okurken cocuklar gelip duruyor ya anne su bu die ses etmeleri çocuk kavgalari cok oluyor orda vesvese veriyor iblis onun icin sabirla ogunu atlat canimm inş

Ee napiyosunuz kizlar bu hafta cok uzak kaldimmmm ne degisiklikler varr bakalim.
İyyim ben bebikim bende pek gelemiyom bu hafta esim gunduzleri evde temizlik yaptim ufak çaplı bi dunya çamaşır duzledim en sevmedigim simdi yemek saati geldi corba yapcamiste boyle sen naptin ballişimm

AY İKİ TANESİ VAR KARDEŞİMDEN KORKUYORLAR İKİSİ KARDEŞ ÇIĞLIKLARINDN OTURULMUYOR YEMİNLE KUZENİM OLMASA ÇAĞIRMAYACAM AMA ÇOK AYIP OLUR ... AY BEN ÇOK TEPKİ VERİYORUM SESSİZ KALAMAM Kİ

AY İKİ TANESİ VAR KARDEŞİMDEN KORKUYORLAR İKİSİ KARDEŞ ÇIĞLIKLARINDN OTURULMUYOR YEMİNLE KUZENİM OLMASA ÇAĞIRMAYACAM AMA ÇOK AYIP OLUR ... AY BEN ÇOK TEPKİ VERİYORUM SESSİZ KALAMAM Kİ
Ben nerde olsam hep bana derlerdi çocuklar la ilgilen diye ben de gözlerimle konuşurdum :))) anammm simdininki bebeleri cin gibi anaları yokken tepki ver gözlerimle konuşs :))) sindi bu çocukların olunca sesim çıkmiyor şeytan kulağına kurşun iyiler çok çileden çıkarsam gözlerim devreye girerek ben sana gösteririm gibim bakım yeter :))) ayy güldüm yaaa

YOK BEN DİREK SÖYLÜYORUM ÇOCUĞA DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ BİR ARA ARKADAŞLARIM GELDİ BİRİNİN 2 ÇOCUĞU VAR BİRİ 2 DİĞERİ 3 YAŞINDA .. LLAHIM KIRMADIKLARI ŞEY KALMADI EVİMDE HALIMI KİRLETTİ KOLTUĞUMU BÖREĞİ ELİYLE TELEVİZYONA SÜRDÜ GÖRMEN LAZIM AĞLAMALARI DURMADI ONDAN BERİDİR ÇOCUKLU MİSAFİRDEN KORKARIM

Haag eşimin telden yükledim benim tel küçük ya beyni zorlanıyor
4-5yk yoğurt koydum bu çok oldu ama niysee iki yk yulaf bı yk chia bı avuç kuru üzüm iki yk pekmez koydum tadı çok şekerli değildi ama çok leziz sende böyle bişey yapabilirsin tarçın koyacaktır kan şekerini düşüyor tansiyon düşük olunca böyle yaptım istersen elma neym doğra mükemmel oluyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…