- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.501
Tamm iste vc cikcanda ondanda agri bi ciksan sonrasi ishal olcan kiz o tohumu kullanan lar cok feci ishal ediy diyorlar ki kaca aldnsağol kuzuuumm cumaya kadar geçmezse alayım eczaneden. acı çehre tohumu aldım ona başladımcok korkarak geldim işe ama hiç bi faydasını göremedim aksine şu an kuyruk sokumunda bi ağrı var cok kötü
Hos geldin canim ins kuzenin bir an once toparlanir...Bu hafta boyle oldu canikimm valla hayat napalim oluyor biseyler. Kendimi yorgun hissediyorum. Artk dahil olmaya devamm bibim
bugün öğle de köfteli nohut yemegi vardıBİRDE NOHUT
aktarcıgım hediye verdiTamm iste vc cikcanda ondanda agri bi ciksan sonrasi ishal olcan kiz o tohumu kullanan lar cok feci ishal ediy diyorlar ki kaca aldn
Neyse disini sık sabret bende senin gibi düşünürdüm cocuk olmasa biraz diye ve hala seytan aklima getirmiyor degil :)) cocuk sayesinde rahmet cokmus canim, heleki kuran okurken cocuklar gelip duruyor ya anne su bu die ses etmeleri çocuk kavgalari cok oluyor orda vesvese veriyor iblis onun icin sabirla ogunu atlat canimm inşbende 50 olur gibi eşim tarafı benim taraf çocuk istemiyorum nasıl yapacam bilmiyorum okunurken ses gürültü olmaması lazım ... sen havuçlu tarçınlı kekte yap bence
Allah seni iyimis :)))aktarcıgım hediye verdiher zman gittiğim aktar o yüzden bi dene işe yararsa gelir alırsın didi
sen napıyosun kuzm ne zaman geliyo misafirlerAllah seni iyimis :)))
İyyim ben bebikim bende pek gelemiyom bu hafta esim gunduzleri evdeEe napiyosunuz kizlar bu hafta cok uzak kaldimmmm ne degisiklikler varr bakalim.
AY İKİ TANESİ VAR KARDEŞİMDEN KORKUYORLAR İKİSİ KARDEŞ ÇIĞLIKLARINDN OTURULMUYOR YEMİNLE KUZENİM OLMASA ÇAĞIRMAYACAM AMA ÇOK AYIP OLUR ... AY BEN ÇOK TEPKİ VERİYORUM SESSİZ KALAMAM KİNeyse disini sık sabret bende senin gibi düşünürdüm cocuk olmasa biraz diye ve hala seytan aklima getirmiyor degil :)) cocuk sayesinde rahmet cokmus canim, heleki kuran okurken cocuklar gelip duruyor ya anne su bu die ses etmeleri çocuk kavgalari cok oluyor orda vesvese veriyor iblis onun icin sabirla ogunu atlat canimm inş
AY KÖTÜ OLMUŞ NEYSE YAZ GELİYOR DOMATES SALATALIK MEVSİMİbugün öğle de köfteli nohut yemegi vardı: köfteleri yedim sadece
yaz gelsiiinnn bugün hava cok güzeldi doyamadım dısarda durmaya güneş ısıtıyo falan özledik resmennAY KÖTÜ OLMUŞ NEYSE YAZ GELİYOR DOMATES SALATALIK MEVSİMİ
Ben nerde olsam hep bana derlerdi çocuklar la ilgilen diye ben de gözlerimle konuşurdum :))) anammm simdininki bebeleri cin gibi anaları yokken tepki ver gözlerimle konuşs :))) sindi bu çocukların olunca sesim çıkmiyor şeytan kulağına kurşun iyiler çok çileden çıkarsam gözlerim devreye girerek ben sana gösteririm gibim bakım yeter :))) ayy güldüm yaaaAY İKİ TANESİ VAR KARDEŞİMDEN KORKUYORLAR İKİSİ KARDEŞ ÇIĞLIKLARINDN OTURULMUYOR YEMİNLE KUZENİM OLMASA ÇAĞIRMAYACAM AMA ÇOK AYIP OLUR ... AY BEN ÇOK TEPKİ VERİYORUM SESSİZ KALAMAM Kİ
BİRAZ DAHA BEKLEYEBİLİR ACELESİ YOK BİRA< DAHA KİLO GİTSİNyaz gelsiiinnn bugün hava cok güzeldi doyamadım dısarda durmaya güneş ısıtıyo falan özledik resmenn
BAZEN SİSTEMDEN KAYNAKLI OLABİLİYOR KUZUM YAYas bi türlü resim yukleyemedim nuffiuna chiali yogurtlu bisey(
YOK BEN DİREK SÖYLÜYORUM ÇOCUĞA DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ BİR ARA ARKADAŞLARIM GELDİ BİRİNİN 2 ÇOCUĞU VAR BİRİ 2 DİĞERİ 3 YAŞINDA .. LLAHIM KIRMADIKLARI ŞEY KALMADI EVİMDE HALIMI KİRLETTİ KOLTUĞUMU BÖREĞİ ELİYLE TELEVİZYONA SÜRDÜ GÖRMEN LAZIM AĞLAMALARI DURMADI ONDAN BERİDİR ÇOCUKLU MİSAFİRDEN KORKARIMBen nerde olsam hep bana derlerdi çocuklar la ilgilen diye ben de gözlerimle konuşurdum :))) anammm simdininki bebeleri cin gibi anaları yokken tepki ver gözlerimle konuşs :))) sindi bu çocukların olunca sesim çıkmiyor şeytan kulağına kurşun iyiler çok çileden çıkarsam gözlerim devreye girerek ben sana gösteririm gibim bakım yeter :))) ayy güldüm yaaa
AFİYET OLSUN GÜZELE BENZİYOR EVE GİDİNCE BENDE 1 KASE YİYEYİM İÇİNE KURUYEMİŞTE ATAYIM OLUR SANIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?