- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.521
TARÇIN TANSİYON DÜŞÜRÜYOR MU ? BENİMDE HEP DÜŞÜKTÜR ... YULAFI DA ALACAM EN SONUNDAHaag eşimin telden yükledim benim tel küçük ya beyni zorlanıyor
4-5yk yoğurt koydum bu çok oldu ama niysee iki yk yulaf bı yk chia bı avuç kuru üzüm iki yk pekmez koydum tadı çok şekerli değildi ama çok leziz sende böyle bişey yapabilirsin tarçın koyacaktır kan şekerini düşüyor tansiyon düşük olunca böyle yaptım istersen elma neym doğra mükemmel oluyy
Benimde eltimin çocuğu yaptı msj çektimdi abovvv gayinbaba görümcesi vayy sen nasıl msj çeken hepsi cephe aldılar ben kötü bişey değil yazmadım güzel üslupla uyardimdi herkese yaydı işte eltilik yaptı birinci olmak için benim kendi öz çocuk yokya masinmezler beni niysee sende seslenme boş ver kötü sen olun baciYOK BEN DİREK SÖYLÜYORUM ÇOCUĞA DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ BİR ARA ARKADAŞLARIM GELDİ BİRİNİN 2 ÇOCUĞU VAR BİRİ 2 DİĞERİ 3 YAŞINDA .. LLAHIM KIRMADIKLARI ŞEY KALMADI EVİMDE HALIMI KİRLETTİ KOLTUĞUMU BÖREĞİ ELİYLE TELEVİZYONA SÜRDÜ GÖRMEN LAZIM AĞLAMALARI DURMADI ONDAN BERİDİR ÇOCUKLU MİSAFİRDEN KORKARIM
Yok kız düşürmez zaten şekerli bişey yeniyim tarçını atarsamm kan şekerim düşürüyor elim ayağım titreme ye başlıyor kaç denedim ne zaman yesem öyle olummmm alışınca belli bı sure sonra yapmıyorum tarcinTARÇIN TANSİYON DÜŞÜRÜYOR MU ? BENİMDE HEP DÜŞÜKTÜR ... YULAFI DA ALACAM EN SONUNDABUGÜN YULFSIZ DENEYİM NE VARSA KOYAYIM ÇOKTA ACIKTIM EVE GİDİNCE RTIK YERİM
ahahaha hiç öyle düşünmemiştim ben bakBİRAZ DAHA BEKLEYEBİLİR ACELESİ YOK BİRA< DAHA KİLO GİTSİN
ne güzel duruyooooo
Valla doğru diyorsun yapıştırırlar hemen çocuğu olmuyor ya çekemez diyeBenimde eltimin çocuğu yaptı msj çektimdi abovvv gayinbaba görümcesi vayy sen nasıl msj çeken hepsi cephe aldılar ben kötü bişey değil yazmadım güzel üslupla uyardimdi herkese yaydı işte eltilik yaptı birinci olmak için benim kendi öz çocuk yokya masinmezler beni niysee sende seslenme boş ver kötü sen olun baci
Kayinbaba da mi laf etti diğerlerini boşver de kb laf etmesi de olmaz be... benim gorumcemin de kızı var valla ona da söylenirim ama cokta severimBenimde eltimin çocuğu yaptı msj çektimdi abovvv gayinbaba görümcesi vayy sen nasıl msj çeken hepsi cephe aldılar ben kötü bişey değil yazmadım güzel üslupla uyardimdi herkese yaydı işte eltilik yaptı birinci olmak için benim kendi öz çocuk yokya masinmezler beni niysee sende seslenme boş ver kötü sen olun baci
Cuma gunu gelcekler tanisacagiz ve yarin hazirlik yapacagim benim istegim disi olduğundan canim sıkıldı...sen napıyosun kuzm ne zaman geliyo misafirler
Eltiligi o yapmis asıl o ne öyle herkese yaymisBenimde eltimin çocuğu yaptı msj çektimdi abovvv gayinbaba görümcesi vayy sen nasıl msj çeken hepsi cephe aldılar ben kötü bişey değil yazmadım güzel üslupla uyardimdi herkese yaydı işte eltilik yaptı birinci olmak için benim kendi öz çocuk yokya masinmezler beni niysee sende seslenme boş ver kötü sen olun baci
Kuzum sen nerelerdesinn sinavlarin vardı dimiİki gündür baya yürüyorum kızlar beslenmemde çok ufak aksilikler dışında sıkıntı da yok ama şu an sadece -100 gr deyimolsun eksi eksidir diyorum ve devam ediyorum
Yorulursun tabi kolay mı o kadar insana hizmet etmek neyse son kalmis artık dayan Allah tan bizde bu kadar gelip gitme yokCuma gunu gelcekler tanisacagiz ve yarin hazirlik yapacagim benim istegim disi olduğundan canim sıkıldı...
Haftaya carsamba gunu de kuran dersini aldimdi bu çarşamba dersimiz 15 gunde bir oluyor hafiz hocadan kuran dersi alıyorum ozmanda hazirlik yapacaktim bu komsular bari perşembe gunu yani haftaya gelselerdi iki hazirliktan kurtulurdum yaa neyse sabir artik yoruldum valla bugun nedense sinirlerim tepemdee gerginim yanii
O da iyiymis yaaa guldurdun beniben pazar hangi gün kuruluyo onu tuttaramıyorum tuttrabilsem gitcem bende alırım
Gayinbabam eltim icin neler etti bi yildir kustuk esim kaza gecirdide oyle yalandan geldiler kardesleri yani bak ev aldik kayinpeder yok oglan sunnet oldu yoklar oglu kaza gecirdi yoklar taam tel actilar eltinin olsun afedersiniz biseyi kanasa geldiler böyle ayrımcılığı aklim almiyor dilde biz iyiyiz tutumluyuz falan filan icraatta yoklar o eltim icin iftirami atmadilar rabbim sorsun böyle yapiylar bende uzak oldummu bak bak gelmiyor diyorlar böyle yapmalarina rağmen bauramda dahil olsun gittim tatli birek çörek nen yine ben kötü pufff beeEltiligi o yapmis asıl o ne öyle herkese yaymis
Aynen kaptan sınavlar sunumlar hepsi çöktü kara bela gibi bir anda ama yarın düze çıkıyorum sonuncusu geldi artıkKuzum sen nerelerdesinn sinavlarin vardı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?