Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

TARÇIN TANSİYON DÜŞÜRÜYOR MU ? BENİMDE HEP DÜŞÜKTÜR ... YULAFI DA ALACAM EN SONUNDA BUGÜN YULFSIZ DENEYİM NE VARSA KOYAYIM ÇOKTA ACIKTIM EVE GİDİNCE RTIK YERİM

Benimde eltimin çocuğu yaptı msj çektimdi abovvv gayinbaba görümcesi vayy sen nasıl msj çeken hepsi cephe aldılar ben kötü bişey değil yazmadım güzel üslupla uyardimdi herkese yaydı işte eltilik yaptı birinci olmak için benim kendi öz çocuk yokya masinmezler beni niysee sende seslenme boş ver kötü sen olun baci

TARÇIN TANSİYON DÜŞÜRÜYOR MU ? BENİMDE HEP DÜŞÜKTÜR ... YULAFI DA ALACAM EN SONUNDA BUGÜN YULFSIZ DENEYİM NE VARSA KOYAYIM ÇOKTA ACIKTIM EVE GİDİNCE RTIK YERİM
Yok kız düşürmez zaten şekerli bişey yeniyim tarçını atarsamm kan şekerim düşürüyor elim ayağım titreme ye başlıyor kaç denedim ne zaman yesem öyle olummmm alışınca belli bı sure sonra yapmıyorum tarcin

Valla doğru diyorsun yapıştırırlar hemen çocuğu olmuyor ya çekemez diye

Kayinbaba da mi laf etti diğerlerini boşver de kb laf etmesi de olmaz be... benim gorumcemin de kızı var valla ona da söylenirim ama cokta severim

sen napıyosun kuzm ne zaman geliyo misafirler
Cuma gunu gelcekler tanisacagiz ve yarin hazirlik yapacagim benim istegim disi olduğundan canim sıkıldı...
Haftaya carsamba gunu de kuran dersini aldimdi bu çarşamba dersimiz 15 gunde bir oluyor hafiz hocadan kuran dersi alıyorum ozmanda hazirlik yapacaktim bu komsular bari perşembe gunu yani haftaya gelselerdi iki hazirliktan kurtulurdum yaa neyse sabir artik yoruldum valla bugun nedense sinirlerim tepemdee gerginim yanii

Eltiligi o yapmis asıl o ne öyle herkese yaymis

İki gündür baya yürüyorum kızlar beslenmemde çok ufak aksilikler dışında sıkıntı da yok ama şu an sadece -100 gr deyim olsun eksi eksidir diyorum ve devam ediyorum
Kuzum sen nerelerdesinn sinavlarin vardı dimi

Yorulursun tabi kolay mı o kadar insana hizmet etmek neyse son kalmis artık dayan Allah tan bizde bu kadar gelip gitme yok

22 mart 2017 menum
Sabah
Yesil soganli omlet
6 zeytin
1 kk kendi yaptigim peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
4 tane tavuk koftesi
Yogurt
Aksam
Karnibahar.yemegi
Salata
Su 2.5 3 olur yataana kadar

Eltiligi o yapmis asıl o ne öyle herkese yaymis
Gayinbabam eltim icin neler etti bi yildir kustuk esim kaza gecirdide oyle yalandan geldiler kardesleri yani bak ev aldik kayinpeder yok oglan sunnet oldu yoklar oglu kaza gecirdi yoklar taam tel actilar eltinin olsun afedersiniz biseyi kanasa geldiler böyle ayrımcılığı aklim almiyor dilde biz iyiyiz tutumluyuz falan filan icraatta yoklar o eltim icin iftirami atmadilar rabbim sorsun böyle yapiylar bende uzak oldummu bak bak gelmiyor diyorlar böyle yapmalarina rağmen bauramda dahil olsun gittim tatli birek çörek nen yine ben kötü pufff bee

Gelmişken menümü de yazayım
Sabah: domates salatalık bir kk kaşar peynir bir dilim tambuğday ekmeği bir bardak kahve sütlü şekersiz
Öğlen : bi büyük salçalı sulu tavuk budu bir kase yoğurt
Akşam: bir bardak süt kakaolu 2 hurma yedim şimdilik gerisine bir şey gelirse yazarım tekrar

Merhaba kızlar bugün 350 kalori yakmistim ya sporla iki saat önce de kızlarla yürüyüşe çıktık bı saat de öyle yirudk bugün bayağı iş spor yaptım hep böyle olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…