- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.541
evet oyle ama hepsi iste calisiyolardi geceleride ders olmadi.alışmış kudurmuştan beterdir
benim 2 arkadaşım tek giriş aldılar ama evdelerdi çalışmıyorlardı en önemlisi de bilgileri tazeydi ben kaç yıl ara verdikten sonra girmeye bşladım bilgi kalmadı
Sagol bebim hhaberlesiyorum evdeyim yaHos geldin canim ins kuzenin bir an once toparlanir...
oh eline saglk bebimm bende evdeym bugun cok yorulmsm sabah zor kalktmm dinleniyorm bugun evde.İyyim ben bebikim bende pek gelemiyom bu hafta esim gunduzleri evdetemizlik yaptim ufak çaplı bi dunya çamaşır duzledim en sevmedigim simdi yemek saati geldi corba yapcam iste boyle sen naptin ballişimm
maşallah ya bazen birşeylerin olması içinde şans gerek ya o bende sıfır hatta eksilerde .... gece 2lere kadar çalıştığımı bilirim yeterli olmamış demek kievet oyle ama hepsi iste calisiyolardi geceleride ders olmadi.
Mesela yakin arkadasim var liseden sonra aciktan okudu 4 yil uni yi ama o arada tabi is hayatindaydi.Sonra bitince sinava girdi musavrlk icn tek seferde kazandi. Belgesinide aldi hersey tmm diyorum.ne ballisin masallah :)
Bazi insanlar cidden sansli oluyo ama bosver herkesn mutlaka sansli oldugu bi konu vardir cok sukurr nasibinde varsa olursun insallah sende cnm kafan bulanik sanada zor calismak sinavlaramaşallah ya bazen birşeylerin olması içinde şans gerek ya o bende sıfır hatta eksilerde .... gece 2lere kadar çalıştığımı bilirim yeterli olmamış demek ki
Tatlimm basim midem baya kotuydu ugrayamadim okudim da yazamadan ciktim dusun. Simdi yatmadan bir gireyim dedim kimsecikler kojusmamis cok sevindimAna kimse yokmunter hayirdir yoksun
Ahh bi yatabilsemm basim boynum bogazim ağrıyor evde temizleyemedim bugun iki agri kesici aldim baamisin geçmedi offTatlimm basim midem baya kotuydu ugrayamadim okudim da yazamadan ciktim dusun. Simdi yatmadan bir gireyim dedim kimsecikler kojusmamis cok sevindim
Gece gece ne isin var burada get yat yarin sana enerji lazimmm
Zaten o yuzden hep kaldı bir sınavımda cok iyi gidiyordum kuzenim vefat etti kabullenemedim bıraktım dersi herşeyi benden 3 4 yas falan büyüktü halende kabullenemedin ya ..Bazi insanlar cidden sansli oluyo ama bosver herkesn mutlaka sansli oldugu bi konu vardir cok sukurr nasibinde varsa olursun insallah sende cnm kafan bulanik sanada zor calismak sinavlara
menü cok güzel kuzum suyunda cok iyi spor yapmadın mı22 mart 2017 menum
Sabah
Yesil soganli omlet
6 zeytin
1 kk kendi yaptigim peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
4 tane tavuk koftesi
Yogurt
Aksam
Karnibahar.yemegi
Salata
Su 2.5 3 olur yataana kadar
işte huyuna suyuna gittin mi eziyolar zaten bakıyolar sesin cıkmıyo ne yapsalar iyi davranıyosun daha fazlasını yapıyolar.. böylelerine fena olcaksın o zaman kıymetli oluyosunGayinbabam eltim icin neler etti bi yildir kustuk esim kaza gecirdide oyle yalandan geldiler kardesleri yani bak ev aldik kayinpeder yok oglan sunnet oldu yoklar oglu kaza gecirdi yoklar taam tel actilar eltinin olsun afedersiniz biseyi kanasa geldiler böyle ayrımcılığı aklim almiyor dilde biz iyiyiz tutumluyuz falan filan icraatta yoklar o eltim icin iftirami atmadilar rabbim sorsun böyle yapiylar bende uzak oldummu bak bak gelmiyor diyorlar böyle yapmalarina rağmen bauramda dahil olsun gittim tatli birek çörek nen yine ben kötü pufff bee
güzel olmuş kuzum zerdecalın kokusu tadı rahatsız etmiyo mu senisabah
1 tost kaşarlı / ince dilim ananas
ara
kefir
öğlen
su kabaklı yemek yarım porsiyon / çeyrek porsiyon yoğurlu bakla / 1 lokmalık ekmek
ara
zerdeçallı süt 1 fincan
akşam
etsiz türlü çeyrek kase yoğurt 1 bardak şalgam
birazdan da çay içerim
2,5 lt kadar su içtim 10 dk yürüdüm ..
acıkırsam yoğrutlı chia denicem üstüne meyve
cok sade olms azıcık geldi gözümeEvit hayırlı akşamlar bayanlar menumu yazem
Ogle yulafli maydonozlu yumurtali omlet şekersiz cay bir dilimm mi iki mi cavdar ekmek marull
Ara elma havuc
Ara chiali yulafli uzumlu iki yk pekmezli yogurt
Aksam haslama et azzdi sekersiz cay bi soda
2,5lt su ilcilcek spor yok basim catliyy regl birinci gunn
ama niye yiyosunÇekirdek yedim çok pişmanım yaww(((
İşte bende böyle bir sıkıntı oluyor ya yiyorum çok fazla yemedim ama yoksa ben o paketi bitirrirdimmenü cok güzel kuzum suyunda cok iyi spor yapmadın mı
işte huyuna suyuna gittin mi eziyolar zaten bakıyolar sesin cıkmıyo ne yapsalar iyi davranıyosun daha fazlasını yapıyolar.. böylelerine fena olcaksın o zaman kıymetli oluyosun
güzel olmuş kuzum zerdecalın kokusu tadı rahatsız etmiyo mu seni
cok sade olms azıcık geldi gözüme
ama niye yiyosun
yeme canıım ya tuzludur bide ooooooİşte bende böyle bir sıkıntı oluyor ya yiyorum çok fazla yemedim ama yoksa ben o paketi bitirrirdim
günaydıınn sade kahve hem uyandırır hem agrını azaltır kuzm :) bide elleri ayakları ılık suy sokmakta baş aağrısına iyi geliyomşGünaydın kızlar..
Başım çatlıyo ağrıdan..sade kahve yaptım içiyorum iyi gelir inşallah..ilaç da aldım..komşu günümüz var bugün az hasarla atlatmam lazım..
Iĺık bi duş alıcam zaten canım böyle devam ederse bir yere gitmem imkansız..yeme canıım ya tuzludur bide oooooo
günaydıınn sade kahve hem uyandırır hem agrını azaltır kuzm :) bide elleri ayakları ılık suy sokmakta baş aağrısına iyi geliyomş
Geçmiş olsun canım..misafirin gelicek di mi tühh..Allah yardımcın olsun iyi dayanıyosun valla..Gunaydin kizlar ♡♥♡
Geçmiş olsunsarraf sendemi gun abovv bide ben atlatsan dunde ben feciydim sindi badim bogazim sarili şekilde yattim iyi grldiydi temizlik yapılacak pasta Börek çörek isleridr var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?