- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.561
Günaydın canım..buraya da yaz olur mu..misafir varken diyet biraz zor tabiki..gunaydin kızlar
dün misafirim vardı gece 12.30 da gittiler gelemedim biraz geçmişi okudum uyudum şimdi de tartilcam bakalım ne kadar eksim var
Sağol canim benim ginaaa geldi artikk yok misafiri severimde bi ay bi basima kaliyim artik amann hayırlısı tamm alisiyorum diyetime bi puruz cikiyor o yüzden istemim misafir zor oluyor resmen iskence tsdina da mecbur bakimm oldumu olmadimiGeçmiş olsun canım..misafirin gelicek di mi tühh..Allah yardımcın olsun iyi dayanıyosun valla..
soda yı çok içme ne kadar doğru bilmiyorumda yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor gerçi soracam tekrar iyi bir diyetisyene de sen de az iç bende çok içiyordumEvit hayırlı akşamlar bayanlar menumu yazem
Ogle yulafli maydonozlu yumurtali omlet şekersiz cay bir dilimm mi iki mi cavdar ekmek marull
Ara elma havuc
Ara chiali yulafli uzumlu iki yk pekmezli yogurt
Aksam haslama et azzdi sekersiz cay bi soda
2,5lt su ilcilcek spor yok basim catliyy regl birinci gunn
günaydın :) zerdeçal lezzetli geldi bana yemeklerde de denemeyi düşünüyorumgünaydınlar kızlaaarrr
soda yı çok içme ne kadar doğru bilmiyorumda yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor gerçi soracam tekrar iyi bir diyetisyene de sen de az iç bende çok içiyordum
Bende zorla yiyorum zerdecali pirinc pilava bulgur pilsva katiylarmis renk versin die sen nasiltuketiyorsungünaydın :) zerdeçal lezzetli geldi bana yemeklerde de denemeyi düşünüyorum
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınAhh bi yatabilsemm basim boynum bogazim ağrıyor evde temizleyemedim bugun iki agri kesici aldim baamisin geçmedi off((
günaydın kuzuumm eksidesindr inşallahhhgunaydin kızlar
dün misafirim vardı gece 12.30 da gittiler gelemedim biraz geçmişi okudum uyudum şimdi de tartilcam bakalım ne kadar eksim var
bi kere yogurtla denemiştimgünaydın :) zerdeçal lezzetli geldi bana yemeklerde de denemeyi düşünüyorum
Korkumdam sicak yataktan cikmadimm :))) boynum ne sardim ilacida ictim ba reglimi kesti hadi norum dun cok kotuydumm ay dun ben iki kare bitter yedimgeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Kiz ilk yiyincr bende oyledim 3-5 defa yedim alidin o aci tadina sen nordun aci cehreyleebi kere yogurtla denemiştimherkese uymuyo bu tür baharatlar
Merak ettim hsdi garii suyyyleer :)))gunaydin kızlar
valla mı ben çikolata agrıyı tetikliyo diye biliyodm ters etki mi yaptı sende kuzumKorkumdam sicak yataktan cikmadimm :))) boynum ne sardim ilacida ictim ba reglimi kesti hadi norum dun cok kotuydumm ay dun ben iki kare bitter yedimkaptinn onuda yiyince sanki kafamdan su dökülmüş gibi rahatladiydim ya tansiyonummu dusuktu artik gorsen sanki ilacim o iki kare bitterdeydi
Anaaaa kiz biraz agrim durur gibi olduydu o bas agrim icinmi su dokulmus gibi oldu basim ağrısı tekrar arttiydi bi dahakibe aklimda olsunvalla mı ben çikolata agrıyı tetikliyo diye biliyodm ters etki mi yaptı sende kuzumbaş arısı cok zor ya bide bnm midemde bulanıyo agrıdıkca
hiç bi işe yaramadı bende oKiz ilk yiyincr bende oyledim 3-5 defa yedim alidin o aci tadina sen nordun aci cehreylee
sen de migren mi var bebeğimAnaaaa kiz biraz agrim durur gibi olduydu o bas agrim icinmi su dokulmus gibi oldu basim ağrısı tekrar arttiydi bi dahakibe aklimda olsun
Yok canim ben o 8km yuruyusun acisini cikardim :))) cok terlediydim boynum sirtimin agrisi basima vurdi hemen degistirdim ama ben hemen alirim izcik yelden..migren esimde var bulantisi olur karanlik odada yatarsen de migren mi var bebeğim
8 km yürüsem ertesi gün ayaga kalkamam sen iyi dayanmışsınYok canim ben o 8km yuruyusun acisini cikardim :))) cok terlediydim boynum sirtimin agrisi basima vurdi hemen degistirdim ama ben hemen alirim izcik yelden..migren esimde var bulantisi olur karanlik odada yatar
ben süt ile içtim dün ama alerjim çok kötü azdı uyarı olrakta söylemişler nette alerjisi olanlar dikkat etsin diye .. pilavla da harika olur gibime geliyor hafta sonu denerim olmazsaBende zorla yiyorum zerdecali pirinc pilava bulgur pilsva katiylarmis renk versin die sen nasiltuketiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?