Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

regli olunca sanki bitter ihtiyacı artıyor

sağol balim aslında daha çok eksim vardi dün- 700 gr di benimde regl yaklaştı son günlere sistim biraz
sen bide beni gör yarın ki duruma göre izine ayrılıcam yada devam edicem.
bu şişmiş hain miymiş hayalim bnm beee

yok kuzum yaramadı ya aktarda cok emin konuşmuştu ama maleseff hafta sonu denicem şimdi 1 kere denedim korktum bi daha işe geliyorm diye
bence beslenme şeklini değiştir... sabahları ne yiyorsun mesela değiştir öğlen değiştir akşam çorba salata yerine norml yemek ye pazara gidemiyorsan marketlere bak sebzeye aktara vereceğine sebzeye ver elma ye mesela az yediğimiz zamanda wcye zor oluyor bağırsak dolmuyor çünkü

elmaya sardım bu ara hergün yiyorum markettende herşeyi almak istemiyorum anca domates salata alıyorum arada. bugünmş pazar iş çıkışı gidiyorum annemde fıtık ldugu için göderemiyorum babam calıştıgı için gidemiyo bizde pazara pek cıkılmıyo yani. beslenme seklimden değil ama bu ara pek sebze yemedim diye arttı bakayım yaa inşallah düzelticem

PAZAR DAHA TAZE DAHA EKONONİK ... BENDE ÇARŞAMBA CUMARTESİ GİDERİM ÇARŞAMBA DAHA UCUZ OLUYOR DİYE DAHA ÇOK ORDAN ALIRIM ...

Zaten o yuzden hep kaldı bir sınavımda cok iyi gidiyordum kuzenim vefat etti kabullenemedim bıraktım dersi herşeyi benden 3 4 yas falan büyüktü halende kabullenemedin ya ..
ayyallah rahmet eylesinnnnnnnnn anliyorummmm bende kuzenlerimi cook severimm hele bu duseni insanin zoruna gidiyo.
Neyse olsunnn cnmm insallah bidahakinee belki bebeiste gelir sinavida kazanirsin hayat buu sabiiirrrrrrrrr ettttt insallah

Abovvvv tu tu tuh maşallah kisakandimmmmmmmmmmmmmmmmn ayyyggggyygggyygggyyggggyyggygyy ohhh bee rahatladimm :))
Kiz selcan neydionn ozledim sana takilmayi. bi tane kiz var oyuncu kisa videolar cekiyo komik
Dun bitane izledim bas ortusu önü ucunu atiyo tepeye elinde cay kiz anacimm nasil giriyim depresyona gelen giden is bitmiyo falan diyo hahaahaha aklima s3n geldin ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…