- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.581
Günaydın canım..buraya da yaz olur mu..misafir varken diyet biraz zor tabiki..
günaydın kuzuumm eksidesindr inşallahhh
kahvaltı ettim geldim kızlar- 400 gr çikMerak ettim hsdi garii suyyyleer :)))
afiyet olsun beybii cok iyiiiikahvaltı ettim geldim kızlar- 400 gr çik
regli olunca sanki bitter ihtiyacı artıyorKorkumdam sicak yataktan cikmadimm :))) boynum ne sardim ilacida ictim ba reglimi kesti hadi norum dun cok kotuydumm ay dun ben iki kare bitter yedimkaptinn onuda yiyince sanki kafamdan su dökülmüş gibi rahatladiydim ya tansiyonummu dusuktu artik gorsen sanki ilacim o iki kare bitterdeydi
sağol balim aslında daha çok eksim vardi dün- 700 gr di benimde regl yaklaştı son günlere sistim birazafiyet olsun beybii cok iyiiii
sen bide beni görsağol balim aslında daha çok eksim vardi dün- 700 gr di benimde regl yaklaştı son günlere sistim biraz
sen bide beni göryarın ki duruma göre izine ayrılıcam yada devam edicem.
bu şişmiş hain miymişhayalim bnm beee
ama sonra inersindaha 4 5 gün var son 2 gün artık ne olur bilmem daha da sisebilirim
yok kuzum yaramadı ya aktarda cok emin konuşmuştu ama maleseff hafta sonu denicem şimdi 1 kere denedim korktum bi daha işe geliyorm diyekaptinn içtiğin bitki işe yaradı mı ?
bence beslenme şeklini değiştir... sabahları ne yiyorsun mesela değiştir öğlen değiştir akşam çorba salata yerine norml yemek ye pazara gidemiyorsan marketlere bak sebzeye aktara vereceğine sebzeye ver elma ye mesela az yediğimiz zamanda wcye zor oluyor bağırsak dolmuyor çünküyok kuzum yaramadı ya aktarda cok emin konuşmuştu ama maleseff hafta sonu denicem şimdi 1 kere denedim korktum bi daha işe geliyorm diye
elmaya sardım bu ara hergün yiyorum markettende herşeyi almak istemiyorum anca domates salata alıyorum arada. bugünmş pazar iş çıkışı gidiyorum annemde fıtık ldugu için göderemiyorum babam calıştıgı için gidemiyo bizde pazara pek cıkılmıyo yani. beslenme seklimden değil ama bu ara pek sebze yemedim diye arttı bakayım yaa inşallah düzelticembence beslenme şeklini değiştir... sabahları ne yiyorsun mesela değiştir öğlen değiştir akşam çorba salata yerine norml yemek ye pazara gidemiyorsan marketlere bak sebzeye aktara vereceğine sebzeye ver elma ye mesela az yediğimiz zamanda wcye zor oluyor bağırsak dolmuyor çünkü
Abovvvv tu tu tuh maşallah kisakandimmmmmmmmmmmmmmmmn ayyyggggyygggyygggyyggggyyggygyy ohhh bee rahatladimm :))kahvaltı ettim geldim kızlar- 400 gr çik
sen kaç kg sin kızAbovvvv tu tu tuh maşallah kisakandimmmmmmmmmmmmmmmmn ayyyggggyygggyygggyyggggyyggygyy ohhh bee rahatladimm :))
PAZAR DAHA TAZE DAHA EKONONİK ... BENDE ÇARŞAMBA CUMARTESİ GİDERİM ÇARŞAMBA DAHA UCUZ OLUYOR DİYE DAHA ÇOK ORDAN ALIRIM ...elmaya sardım bu ara hergün yiyorum markettende herşeyi almak istemiyorum anca domates salata alıyorum arada. bugünmş pazar iş çıkışı gidiyorum annemde fıtık ldugu için göderemiyorum babam calıştıgı için gidemiyo bizde pazara pek cıkılmıyo yani. beslenme seklimden değil ama bu ara pek sebze yemedim diye arttı bakayım yaa inşallah düzelticem
ayyallah rahmet eylesinnnnnnnnn anliyorummmmZaten o yuzden hep kaldı bir sınavımda cok iyi gidiyordum kuzenim vefat etti kabullenemedim bıraktım dersi herşeyi benden 3 4 yas falan büyüktü halende kabullenemedin ya ..
pazardan da ne alınır ki yaPAZAR DAHA TAZE DAHA EKONONİK ... BENDE ÇARŞAMBA CUMARTESİ GİDERİM ÇARŞAMBA DAHA UCUZ OLUYOR DİYE DAHA ÇOK ORDAN ALIRIM ...
Kiz selcan neydionn ozledim sana takilmayi.Abovvvv tu tu tuh maşallah kisakandimmmmmmmmmmmmmmmmn ayyyggggyygggyygggyyggggyyggygyy ohhh bee rahatladimm :))
Gunaydin tatlislar
akşam oldu :) ne gunaydini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?