Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyallah rahmet eylesinnnnnnnnn anliyorummmm bende kuzenlerimi cook severimm hele bu duseni insanin zoruna gidiyo.
Neyse olsunnn cnmm insallah bidahakinee belki bebeiste gelir sinavida kazanirsin hayat buu sabiiirrrrrrrrr ettttt insallah
gitmez mi ... amn inşallah çifte sevinç olur bana

bakla . ıspanak pazı pırsa havuç ıspanak alsan yeşil mercimekli çorbasını yaparsın başı ile kalanı da yumurtalı yap sabah kahvaltı olur akşam yemeği olur ...
ay ıspanaklı yumurta cok severiiimmm annem yapıyo arada. ama genelde börek ypmak için kullanıyo

bende 7.20de uyandımdı bnm cepte netim yok evdekide kapalı aksamları giremiyorummmm niye hemen bakmıyolar arızaya. fautraya gelince günü gününe kesiyolar ama
Aynen yaa dün aradik 2 3 gune geliriz dediler para alinacak olsa saatine gelirler

Ayy kizlarr bana bisey siskinlik yapiyodu bayadir karnim kocaman oluyo birden falan bi kac gündür yoktu siskinlik ve chiayi bi kac gündür kullanmiyodum dün 1 yemek kaşığı chia tukettim yine ve karnim surekli sisti ama baya belirgin bi siskinlik arastirdim chia siskinlik ve gaz problemi yapiyomus kullanlar varsa sizde de yapti mi ben artik 1 tatli kaşığı kullanicam günde hatta bugun kullanmicam

aa söyledigin iyi oldu ben kullanmıyorumda düşünüyodum
gerci daha ne kadar şişebilirim bu da bi soru işareti ::

elimizi neye atsak kuruyor bende aldım az az kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…