- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.601
sen yeni geldin buraya gelişi yeni uyanış olarak algılıyorum benakşam oldu :) ne gunaydini :)
gitmez mi ... amn inşallah çifte sevinç olur banaayyallah rahmet eylesinnnnnnnnn anliyorummmmbende kuzenlerimi cook severimm hele bu duseni insanin zoruna gidiyo.
Neyse olsunnn cnmm insallah bidahakinee belki bebeiste gelir sinavida kazanirsin hayat buu sabiiirrrrrrrrr ettttt insallah
bakla . ıspanak pazı pırsa havuç ıspanak alsan yeşil mercimekli çorbasını yaparsın başı ile kalanı da yumurtalı yap sabah kahvaltı olur akşam yemeği olur ...pazardan da ne alınır ki yamevsim sebzelerini öğrenmek lazım artık
Abovvvv tu tu tuh maşallah kisakandimmmmmmmmmmmmmmmmn ayyyggggyygggyygggyyggggyyggygyy ohhh bee rahatladimm :))
ay ıspanaklı yumurta cok severiiimmm annem yapıyo arada. ama genelde börek ypmak için kullanıyobakla . ıspanak pazı pırsa havuç ıspanak alsan yeşil mercimekli çorbasını yaparsın başı ile kalanı da yumurtalı yap sabah kahvaltı olur akşam yemeği olur ...
Heee anca gün aydı bağaakşam oldu :) ne gunaydini :)
Ayy bizim internet arızalı ya kopuyo surekli bazen giremiyom nete yoksa 9 da uyandimdisen yeni geldin buraya gelişi yeni uyanış olarak algılıyorum benemoji açılmıyo yine bak sinir oldummm
bende 7.20de uyandımdıAyy bizim internet arızalı ya kopuyo surekli bazen giremiyom nete yoksa 9 da uyandimdi
Aynen yaa dün aradik 2 3 gune geliriz dediler para alinacak olsa saatine gelirlerbende 7.20de uyandımdıbnm cepte netim yok evdekide kapalı aksamları giremiyorummmm niye hemen bakmıyolar arızaya. fautraya gelince günü gününe kesiyolar ama
bence arayın o 3 günü faturadan düşmelerini söyleynAynen yaa dün aradik 2 3 gune geliriz dediler para alinacak olsa saatine gelirler
aa söyledigin iyi oldu ben kullanmıyorumda düşünüyodumAyy kizlarr bana bisey siskinlik yapiyodu bayadir karnim kocaman oluyo birden falan bi kac gündür yoktu siskinlik ve chiayi bi kac gündür kullanmiyodum dün 1 yemek kaşığı chia tukettim yine ve karnim surekli sisti ama baya belirgin bi siskinlik arastirdim chia siskinlik ve gaz problemi yapiyomus kullanlar varsa sizde de yapti miben artik 1 tatli kaşığı kullanicam günde hatta bugun kullanmicam
Ayy ahahaha biz utanirik diyemek oylebence arayın o 3 günü faturadan düşmelerini söyleynD :
Oyle deme kiz ben karnimi aynada bi gördüm sok oldum ilk defa bisey siskinlik yapti banaaa söyledigin iyi oldu ben kullanmıyorumda düşünüyodum
gerci daha ne kadar şişebilirim bu da bi soru işareti: :
farklı marka mı aldın niye öyle oldu ki acaba çünkü sen kullanıyodun önceden deAyy ahahaha biz utanirik diyemek oyle
Oyle deme kiz ben karnimi aynada bi gördüm sok oldum ilk defa bisey siskinlik yapti bana
selam beybiii iyiyim şükür seen nasılsınnSelam hatunlar. Nasilsijizz
ıspanaklı görünce böreğe vurmasınay ıspanaklı yumurta cok severiiimmm annem yapıyo arada. ama genelde börek ypmak için kullanıyo
elimizi neye atsak kuruyorAyy kizlarr bana bisey siskinlik yapiyodu bayadir karnim kocaman oluyo birden falan bi kac gündür yoktu siskinlik ve chiayi bi kac gündür kullanmiyodum dün 1 yemek kaşığı chia tukettim yine ve karnim surekli sisti ama baya belirgin bi siskinlik arastirdim chia siskinlik ve gaz problemi yapiyomus kullanlar varsa sizde de yapti miben artik 1 tatli kaşığı kullanicam günde hatta bugun kullanmicam
munterr nasılsın kuzum gittin mi doktoraSelam hatunlar. Nasilsijizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?