- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.821
yemekte ısrarcıyız yaniBu hafta değil :) gelecek hafta da 69 dan aşağı dusmezsem bırakırım
ekmekten vazgeçemeyenlerdensin sanırımBu hafta değil :) gelecek hafta da 69 dan aşağı dusmezsem bırakırım
Ben yemeğe yemek demem içinde ekmek olmayıncayemekte ısrarcıyız yani
Beyazekmekten vazgeçemeyenlerdensin sanırımtam tahıllı kepekli ekmekler mi beyaz ekmek mi yiyorsun
oy kuzum Allah rahmet eylesin üzülme bnmde bi ananem kaldı onuda el üstünde tutuyoruz iştehalamın kızı gelicek çayın yanına bişiler aldım kahvenin yanına tatlı alırım ama hepimiz aç olcaz pratikte bir makarna yanına barbunya gibi birşeyler yaparım yabancı olmayınca ne olursa kabul görüyor .... ohh valla böyle torun herkes başınabenim nenelerim vefat etti keşke onlarda olsaydı bende onlara yapaydım
yemin ederim ruh ikizimsinBen yemeğe yemek demem içinde ekmek olmayınca
ÇOK THILLI YE KEPEK YE CANIM ONLAR HEM TOK TUTUYOR LİFLİ OLDUKLARI İÇİNDE BAĞIRSAĞA İYİ GELİRBeyazsaflığın temizligin simgesi
24 KASIM DA VEFAT ETTİ ÖLÜMLÜ DÜNYA AMA ÖZLÜYOR İŞTE .. ALLAH SİZİNKİNE SAĞLIK SIHT VERSİNoy kuzum Allah rahmet eylesin üzülme bnmde bi ananem kaldı onuda el üstünde tutuyoruz işte
Alirsam bitirmem.lszim benden başka kimse yemez daha zararlı çıkarımÇOK THILLI YE KEPEK YE CANIM ONLAR HEM TOK TUTUYOR LİFLİ OLDUKLARI İÇİNDE BAĞIRSAĞA İYİ GELİR
yeni haftaya hedefim kilo almamakYeni hafta hedefim 68.3
özlenmez mi hiççç amiiinn..24 KASIM DA VEFAT ETTİ ÖLÜMLÜ DÜNYA AMA ÖZLÜYOR İŞTE .. ALLAH SİZİNKİNE SAĞLIK SIHT VERSİN
Bilemedim keptinn valla sabah çok erken tartıldım ondan mı acepay hafta içi daha cok eksideydin kilo mu aldın kuzu nası oldu oama yinede iyi
katılıyore eksi eksidir hiç farketmez senin eksi kilon kurtardı bu hafta takımıBilemedim keptinn valla sabah çok erken tartıldım ondan mı acepneyse eksi eksidir her türlü
Bende de o sıkıntı var durduramıyor um kendimi hep birlikte asariz insallahHosbulduk
Spor gecmisim kismen var. 2 yil tenis, 2 yil yuzme yaptim. Hamile kaldim biraktim. Dogum sonrasi 4 yil spor yapmadim. 96 ya ciktim. 2 yil yuruyusle 25 kilo verdim. 2 yil once yine dogum yaptim. Gecen sene 93 kiloydum. Bir yilds 87 indim. 7 ay once fitness a basladim. Haftanin 4 gunu kardio+agirlik calisiyorum. Sabahlari da 1 saat hafif yuruyus yapiyorum. 7 ayda 3 kilo verdim malesef.
Bogazimi tutamiyorum bir türlü. Tek derdim bu. Ben yuksek motivasonla calisiyorum. Neseliyken yerim, uzulunce yerim, canım sıkılınca yerim. Onune gecemiyorum bir turlu.
geçen haftaki kilon 69.1 gözüküyo bendeMerhaba kızlar bugün hastanede olduğum için kilo bildiriminde bulunamadığı sabah tartildim 69.400 geldim yavaş yavaş gidiyor sanırım :)))
Alla alla 70 ile başlamıştık neden acep ben demiş mıydım ki öyle birşey acaba aldım mı yoksageçen haftaki kilon 69.1 gözüküyo bende
kuzu sen 16 martta girdib takıma 70 ile 17 mart cuma 69.1 dedin bu hafta 69.4 geçen haftaki kilonu 70 olarak değiştriiyorum o zaman ben belki bende karışıklık olmşturAlla alla 70 ile başlamıştık neden acep ben demiş mıydım ki öyle birşey acaba aldım mı yoksa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?