Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar ben geldim. 165 msj vardi gecmisi okuyamadim. Listeyi merak ediyorum kaptinn immm cajim sen favirinden kolay bulursun paylasirmisin sana zahmet
Ben de 72.4 ciktim bugun

***aday listesi***
munter (71.6/72.4//%)HAMİŞ+susamımız
sarraf (81.4/79.6/1.8/%2.21)listeye girmek için gerekli:76kg
Aylnaylm1 (70/69.9/0,1/%0,14) başlangıç 14mart kilo 73 hedef 65

@zuzuzuzu1234 (70/69.4//%) başlangıç 16mart kilo 70 hedef 60
SekerPancarii (53.6/52.9/0.7/%1.31)
nuruze(84///%)başlangıç 24mart kilo 84 hedef 75
deniz_74 (64.5///%)başlangıç 24mart kilo 64.5 hedef 50

sizin liste bu beybi yeni gelenler var bizim listeyide paylaştım paylaşım alanında
bende cıkıyorum şimdi öptüm cok cok

Tesekkurler kuzum eline saglikkk
sarraf masallah ne guzel kilo vermissinnn

Chia tohumunu deneyen var mi? Ben aldim bir kavanoz kullandim. Ve yine anladim ki iş beyinde bitiyor arkadaş. Kilo almak da verme de psikolojik
SekerPancarii arkadaşımız kullanıyodu o da şişlik yaptığını söyledi..karatay onun yerine yeşil mercimek yiyin diyo..dediğin gibi beyinde bitiyor canım..

Hosgeldin canim burayi sakin birakma burda cok guzel kg verecegimiz bu yolda ilerken tokezleyip dustugumus ve toparlandigimiz yer burda tecrubeli arkadaslarimiz var onlarin fikirlerinden de yararkanim bu kg dan kurtukabilirsinn bak ben 10yildir 7..li rakami hic gormedim bura sayesinde gordum sukur sana gitme diyorum bende cok zor kg veren biriyim ve hos geldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…