- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.841
kuzu sen 16 martta girdib takıma 70 ile 17 mart cuma 69.1 dedin bu hafta 69.4 geçen haftaki kilonu 70 olarak değiştriiyorum o zaman ben belki bende karışıklık olmştur[/QUO ben tama hatırlayamadım canım benim belki de senin ddigin doğrudur çok daha dikkatli olmayalım çok daha fazla
Selam kizlar ben geldim. 165 msj vardi gecmisi okuyamadim. Listeyi merak ediyorumkaptinn immm cajim sen favirinden kolay bulursun paylasirmisin sana zahmet
Ben de 72.4 ciktim bugun
geçmiş olsn naptın hastanede canımDaha evime gecemedim yaaa ufff çok yoruldum hastane de(( bugün sporu nasıl yapacam acaba
Çok teşekkür ederim ya doktora görünecek lazım hb tasiyicisiyim onunla ugrasiyorumalesefgeçmiş olsn naptın hastanede canım
Tesekkurler kuzum eline saglikkk***aday listesi***
munter (71.6/72.4//%)HAMİŞ+susamımız
sarraf (81.4/79.6/1.8/%2.21)listeye girmek için gerekli:76kg
Aylnaylm1 (70/69.9/0,1/%0,14) başlangıç 14mart kilo 73 hedef 65
@zuzuzuzu1234 (70/69.4//%) başlangıç 16mart kilo 70 hedef 60
SekerPancarii (53.6/52.9/0.7/%1.31)
nuruze(84///%)başlangıç 24mart kilo 84 hedef 75
deniz_74 (64.5///%)başlangıç 24mart kilo 64.5 hedef 50
sizin liste bu beybi yeni gelenler var bizim listeyide paylaştım paylaşım alanında
bende cıkıyorum şimdi öptüm cok cok
Teşekkür ederim canım daha da gider inşallah..
Tamam :)takip edip bize katıl yani yorum yap bilmediğin şeyleri sor yada bildiklerini bize anlaattt
Hosbulduuukk...Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Chia tohumunu deneyen var mi? Ben aldim bir kavanoz kullandim. Ve yine anladim ki iş beyinde bitiyor arkadaş. Kilo almak da verme de psikolojik
He yaptim hatunlar ikiser kase yediler bayildi lar ikiser tatlı yediler ben de sade haslanmis patitiz yedimpatates salatası m yapcan
Supersun sonunda seytanin bacagini kiracagiz inş...-700 gr benden
Gecen hafta:53.6
Güncel: 52.9
Aslinda daha azdim ama biraz almışım 200 300 gr
Bende chia ya devam karnin sisde olsa bak faydasi böyle oluyor galiba haaEvett evetttbu hafta 52.2 falan olursam bu iş tamamdir
Olsun iyi yine sabit kslmaktan bide reglin gecikti ya onadan dir sakin uzulmegünaydın herkese -200 ile geldim
Hosgeldin canim burayi sakin birakma burda cok guzel kg verecegimiz bu yolda ilerken tokezleyip dustugumus ve toparlandigimiz yer burda tecrubeli arkadaslarimiz var onlarin fikirlerinden de yararkanim bu kg dan kurtukabilirsinn bak ben 10yildir 7..li rakami hic gormedim bura sayesinde gordum sukur sana gitme diyorum bende cok zor kg veren biriyim ve hos geldin..Selam kizlar
Ben
Hmm tamam o zaman. İlgilendigin icin çok teşekkür ederim
37 yasindayim. Biri 11 digeri 2 yaşında olmak üzere iki çocuğum var. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Mali musavirim. Meslegimi aktif olarak icra etmekteyim.
Her cocuktan sonra cok zor kilo verenlerdenim. Ayni zamanda Hipotiroidi hastasiyim. Kiloya bagli insulin direncim de mevcut. Buna hepiniz aşinasinizdir :))
Gelelim onemli bilgiye...
Boyum 1.63
Kilom 84
((
Ayy canim benim cok sagolll bebikimmm ...bencede bi 62 ol sonra duruma göre artıkın
temam beybiii hallediyore şimdiikkkk
Hosgeldin takimimiza :)))Guncel kilo...64.5 kg
Hedef kilo...50 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?