Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Chia tohumunu deneyen var mi? Ben aldim bir kavanoz kullandim. Ve yine anladim ki iş beyinde bitiyor arkadaş. Kilo almak da verme de psikolojik
Kesinlikle is beyinde bitiyor bugünden itibaren sağlıklı beslenip diyete konsantre olcaz hep birlikte :)
He yaptim hatunlar ikiser kase yediler bayildi lar ikiser tatlı yediler ben de sade haslanmis patitiz yedim
Ay kız kabız olcan niye yiyon o kadaarrr. Nasıl iyi mi komsularin anlasabilcek misin :)
Ayy canim benim cok sagolll bebikimmm ...

Nedense hep baba tarafindan hic gormedim bi bes yil babannemle komsuyduk hergun annen soyle boyle diye diye sinir hastasi etti sukur evimi aldim tasindim balli olduk simdide torunum diyor azmi dayak yemedik babannem yuzunden cok doldurdu basbami babamda iste kandi ama sindi herkes uzakta yaslandilarda uslandilar :)) iste aci ceke ceke hayata saglam adimlarlan gidiyonn..

Benimde halam öyleydi yaa babamı gözümün önünde doldururdu kavga ederdik habire Ayy nasıldı o söz akrabayi akrep soka miydi neydi

Kiz ben ocakta yemeye basladimdi birakiliyor aslinda ama birden birakmican bence metobolizma yavasliyor ben zayiflayimda ara sira yiyim diyorum ozamana bi gelelim dimiii :))
Bi zayıfla önce dimiiii :))) yerim seniii
Bencede hangi hedefi tutturdum yarim kg verseydim sindiyece hedef yine tutardi bence :))) ama olsun ben kucuk dicemmm
Ağır ilerlemek daha iyi bence geri gelmemek üzere verelim kiloları çok çok verip almaktansaa

Hosgelmislerrr inşallah kalıcı olurlar geçen haftalarda gelenler pek durmadı çünkü :)
Evet xnm haklisin. Sen nasilsin izne mi ayrildin. Dun pazara gittiydiniz guzel gecti mi ben kojulardan geri kaliyorum yetisemiyorum size yaa gecmiside okuyamiyor tele cok bakinca midemi bulandiri

Evet xnm haklisin. Sen nasilsin izne mi ayrildin. Dun pazara gittiydiniz guzel gecti mi ben kojulardan geri kaliyorum yetisemiyorum size yaa gecmiside okuyamiyor tele cok bakinca midemi bulandiri
Pazar nası güzel gecebilir allah aşkına kuzum izine ayrildim evet çünkü çok şiştim her yanim agriyo bide dişim çenem çok agriyo bide sacimda egzema var galiba doktorlari bi ziyaret etcem bu ara çürüdm be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…