- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.861
Kesinlikle is beyinde bitiyor bugünden itibaren sağlıklı beslenip diyete konsantre olcaz hep birlikte :)Chia tohumunu deneyen var mi? Ben aldim bir kavanoz kullandim. Ve yine anladim ki iş beyinde bitiyor arkadaş. Kilo almak da verme de psikolojik
Ay kız kabız olcan niye yiyon o kadaarrr. Nasıl iyi mi komsularin anlasabilcek misin :)He yaptim hatunlar ikiser kase yediler bayildi lar ikiser tatlı yediler ben de sade haslanmis patitiz yedim
Ayy canim benim cok sagolll bebikimmm ...
Cok zor oluyor ama verecegimiz kglarimiz dusununce yemejten vaz geciyor ama ben bugunn sadece tatlidan aldimdi iki catallik kadar ona bile pisman oldumm puff yaaakşam misafirim varumarım boğazımı tutablirim
Kiz keptinn bak cavdara ek. basladim yesilligide yiyirum bence artik yavastan metobolizmam calisiyir zayiflayincada belki hepten keserim ekmegi insyemekte ısrarcıyız yani
Mercimek de mideyi cabuk terkediyor :)@SekerPancarii arkadaşımız kullanıyodu o da şişlik yaptığını söyledi..karatay onun yerine yeşil mercimek yiyin diyo..dediğin gibi beyinde bitiyor canım..
Kiz yiyorsun hic olmasa cavdar veya tam bugday ekmek yii tatlimm hemde kayfaltuda yisen yeter iki cu dilim doyuruyor cavdar ekmeler beyaz yiyince doymuyorum bennBeyazsaflığın temizligin simgesi
Bende 76olmak artik buyuk atmicammm :))))yeni haftaya hedefim kilo almamak
Ekmek tamamen nasıl bırakılır aklım almiyo benimKiz keptinn bak cavdara ek. basladim yesilligide yiyirum bence artik yavastan metobolizmam calisiyir zayiflayincada belki hepten keserim ekmegi ins
Yavaş ve sağlam adımlarla kuzucukBende 76olmak artik buyuk atmicammm :))))
Nedense hep baba tarafindan hic gormedim bi bes yil babannemle komsuyduk hergun annen soyle boyle diye diye sinir hastasi etti sukur evimi aldim tasindim balli olduk simdide torunum diyor azmi dayak yemedik babannem yuzunden cok doldurdu basbami babamda iste kandi ama sindi herkes uzakta yaslandilarda uslandilar :)) iste aci ceke ceke hayata saglam adimlarlan gidiyonn..özlenmez mi hiççç amiiinn..
ananemin eşi dedem rahmetli hergün dondurma alırdı bize küçükken şimdide ananem ceyizimin ayrısını yapar hergün konusruz telefonda onlara giderken meshur yemeklerini yapar falan şimd o gelcek diyede ben yapcam
baba tarafındakilerden bişi görmedik pek
Sagol cnm bise kalmadi bu hafta inicem insallahyani her zaman 1 kg gitmiyo tabibence cok iyi çünkü cok kilo verdin 60lara ne kaldı ki
Kiz ben ocakta yemeye basladimdi birakiliyor aslinda ama birden birakmican bence metobolizma yavasliyor ben zayiflayimda ara sira yiyim diyorum ozamana bi gelelim dimiii :))Ekmek tamamen nasıl bırakılır aklım almiyo benim
Bencede hangi hedefi tutturdum yarim kg verseydim sindiyece hedef yine tutardi bence :))) ama olsun ben kucuk dicemmmYavaş ve sağlam adımlarla kuzucuk
Benimde halam öyleydi yaa babamı gözümün önünde doldururdu kavga ederdik habire Ayy nasıldı o söz akrabayi akrep soka miydi neydiNedense hep baba tarafindan hic gormedim bi bes yil babannemle komsuyduk hergun annen soyle boyle diye diye sinir hastasi etti sukur evimi aldim tasindim balli olduk simdide torunum diyor azmi dayak yemedik babannem yuzunden cok doldurdu basbami babamda iste kandi ama sindi herkes uzakta yaslandilarda uslandilar :)) iste aci ceke ceke hayata saglam adimlarlan gidiyonn..
Hadi inşallahSagol cnm bise kalmadi bu hafta inicem insallah
Bi zayıfla önce dimiiii :))) yerim seniiiKiz ben ocakta yemeye basladimdi birakiliyor aslinda ama birden birakmican bence metobolizma yavasliyor ben zayiflayimda ara sira yiyim diyorum ozamana bi gelelim dimiii :))
Ağır ilerlemek daha iyi bence geri gelmemek üzere verelim kiloları çok çok verip almaktansaaBencede hangi hedefi tutturdum yarim kg verseydim sindiyece hedef yine tutardi bence :))) ama olsun ben kucuk dicemmm
Hosgelmislerrr inşallah kalıcı olurlar geçen haftalarda gelenler pek durmadı çünkü :)Yeni arkadaslar felmis sanirim hos gelmislerrrr
Evet xnm haklisin. Sen nasilsin izne mi ayrildin. Dun pazara gittiydiniz guzel gecti mi ben kojulardan geri kaliyorum yetisemiyorum size yaaHosgelmislerrr inşallah kalıcı olurlar geçen haftalarda gelenler pek durmadı çünkü :)
Pazar nası güzel gecebilir allah aşkına kuzumEvet xnm haklisin. Sen nasilsin izne mi ayrildin. Dun pazara gittiydiniz guzel gecti mi ben kojulardan geri kaliyorum yetisemiyorum size yaagecmiside okuyamiyor tele cok bakinca midemi bulandiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?