- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.881
D vitsminine baktir csnim sac dokulmesi vs ondanmis bugun arkadas yaptirmis hep o d vitaminin yuzumdenmis bi git dr amcalarini yada halalarını ziyaret et:)Pazar nası güzel gecebilir allah aşkına kuzumizine ayrildim evet çünkü çok şiştim her yanim agriyo bide dişim çenem çok agriyo bide sacimda egzema var galiba doktorlari bi ziyaret etcem bu ara çürüdm be
bu ark kim ben boyle nick hic gormedim burada
boyle devam edersen yaza inceciksin kuzum cok guzel gidiyorTeşekkür ederim canım daha da gider inşallah..
Pazar nası güzel gecebilir allah aşkına kuzumizine ayrildim evet çünkü çok şiştim her yanim agriyo bide dişim çenem çok agriyo bide sacimda egzema var galiba doktorlari bi ziyaret etcem bu ara çürüdm be
Yok tatlisim canim cekmez su boregi falan olsa belki cekerdi de bunu katiyyen cekmez afiyet olsunAyyymunter canin cekermi sen bakma fotoya bacimm kusura bakma
Bi kere isguzarlik yaptım genç doktora gittim mafetti beni daha beter hasta oldum şimdi yaslilari seciyorum hep ahahahaD vitsminine baktir csnim sac dokulmesi vs ondanmis bugun arkadas yaptirmis hep o d vitaminin yuzumdenmis bi git dr amcalarini yada halalarını ziyaret et:)
Hiç bişi yememisin kız bu ne boyleeeeMunum öğle sonu haslanmis patitiz
Aksam
Bir kase yogurda chiali yulafli uzum ve yarim ayva dogradim yedim +bir tatlisekersiz cayy
EvetSekerPancarii chia karni sisiriyor ama bi saat gecti indi bilemn yada bisey yemedim ya ondanmi
Birazdan elma partakal yiyebilerem keptinimm
Görmicek kadar az geldi işte sen düşünbu ark kim ben boyle nick hic gormedim burada
boyle devam edersen yaza inceciksin kuzum cok guzel gidiyor
Gecmisnolsun cnm. Hepsini biriktirdinde mi bir araya getirdin kiz bu necok isin var cnm simdiden kolay gelsin sifa bul ins
Vaay çok cesitli diyosuunn güzel duruyooEki Görüntüle 1972913
Iste aksam yemegimdi keptinim @nuffıun chialiya cesit gosteryim bide muhallebisi ni yapan olursa buraya foto atinda goruyum urmu yada lapa litfennnSekerPancarii
Yok tatlisim canim cekmez su boregi falan olsa belki cekerdi de bunu katiyyen cekmez afiyet olsun
Ay ben ölürüm senin kadar yicem nası dayaniyosunMerhaba ben bugun doğru dürüst birşey yemedim hastane nedeni ile sadece bu durum yedim on kadar
acim ama simdi yerse,m olmaz kiAy ben ölürüm senin kadar yicem nası dayaniyosun
Hiç bişi yememisin kız bu ne boyleeee
Görmicek kadar az geldi işte sen düşün
Valla biriktirmedim bi anda çıktı 1 kaç haftadir bunlarla ugrasiyodum artık yetti dedim gitcem
katiliyore
Yoğurt fln ye kuzum yada süt içacim ama simdi yerse,m olmaz ki
Haklisin zslinda öyle yapım cok sağolYoğurt fln ye kuzum yada süt iç
:) mesela şu an bende acıktımHaklisin zslinda öyle yapım cok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?