Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

D vitsminine baktir csnim sac dokulmesi vs ondanmis bugun arkadas yaptirmis hep o d vitaminin yuzumdenmis bi git dr amcalarini yada halalarını ziyaret et:)

Munum öğle sonu haslanmis patitiz
Aksam
Bir kase yogurda chiali yulafli uzum ve yarim ayva dogradim yedim +bir tatli sekersiz cayy
Evet SekerPancarii chia karni sisiriyor ama bi saat gecti indi bilemn yada bisey yemedim ya ondanmi

Birazdan elma partakal yiyebilerem keptinimm

@CiseNaz takımdan diskalifiye edildin
bu ark kim ben boyle nick hic gormedim burada

Teşekkür ederim canım daha da gider inşallah..
boyle devam edersen yaza inceciksin kuzum cok guzel gidiyor

Gecmisnolsun cnm. Hepsini biriktirdinde mi bir araya getirdin kiz bu ne cok isin var cnm simdiden kolay gelsin sifa bul ins

D vitsminine baktir csnim sac dokulmesi vs ondanmis bugun arkadas yaptirmis hep o d vitaminin yuzumdenmis bi git dr amcalarini yada halalarını ziyaret et:)
Bi kere isguzarlik yaptım genç doktora gittim mafetti beni daha beter hasta oldum şimdi yaslilari seciyorum hep ahahaha

Hiç bişi yememisin kız bu ne boyleeee
bu ark kim ben boyle nick hic gormedim burada

boyle devam edersen yaza inceciksin kuzum cok guzel gidiyor

Gecmisnolsun cnm. Hepsini biriktirdinde mi bir araya getirdin kiz bu ne cok isin var cnm simdiden kolay gelsin sifa bul ins
Görmicek kadar az geldi işte sen düşün
Valla biriktirmedim bi anda çıktı 1 kaç haftadir bunlarla ugrasiyodum artık yetti dedim gitcem

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…