- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.901
Gunde ne kadar ve ne sekilde chia kullaniyorsunBende chia ya devam karnin sisde olsa bak faydasi böyle oluyor galiba haa
Motivasyonun icin cok cok tesekkur ederim.Hosgeldin canim burayi sakin birakma burda cok guzel kg verecegimiz bu yolda ilerken tokezleyip dustugumus ve toparlandigimiz yer burda tecrubeli arkadaslarimiz var onlarin fikirlerinden de yararkanim bu kg dan kurtukabilirsinn bak ben 10yildir 7..li rakami hic gormedim bura sayesinde gordum sukur sana gitme diyorum bende cok zor kg veren biriyim ve hos geldin..
TM canım yarın bekliyorum o zaman menülerini daha sağlıklı bi şekilde :)İyi geceler kizlar,hosbulduk tesekkurler.
Bugun ben yediklerimi yazmasam,yarina guzel bir baslangic yapsam diyorum.bugun sut alma gunum ve sutlac yaptim.baya yedim malesef.
Haftaya insallah canimcim bulusup koklasiriz 60 larin ben basinda sen sonundatebrik ederim tatlım
az olsun bizim olsun giden her gıram da eksiliyoruz canim az diye üzülme
masallahhh tebrik ederim canım
60 li rakamlara bişey kalmadı balim
Evet ya gelen gidiyo ben geldim ocak 4 de bak hala burdayim kaptancim gelip kalan meyvelerini topluyo ama kalmayan kendi bilir 16 kilo verdim dile.kolay sizin sayenizdeHosgelmislerrr inşallah kalıcı olurlar geçen haftalarda gelenler pek durmadı çünkü :)
maşallah kuzum sana iyi verdinEvet ya gelen gidiyo ben geldim ocak 4 de bak hala burdayim kaptancim gelip kalan meyvelerini topluyo ama kalmayan kendi bilir 16 kilo verdim dile.kolay sizin sayenizde
bulusuruk sen gel ben seni bekliyimm 4 gözleHaftaya insallah canimcim bulusup koklasiriz 60 larin ben basinda sen sonunda
darısı size inşallah canımCok guzel kilolar vermissiniz,masallah ,darisi bizlere olsun insallah.hafta sonu cikamam ama pazartesi sabahi yuruyuse de basliyorum .
Tamam canim,yarin guzel bir baslangic olacak insallah.TM canım yarın bekliyorum o zaman menülerini daha sağlıklı bi şekilde :)
Hosbuldum canim,ayyy insallah,gercekten buyuk basari sizlerinki,cok guzel kilolar vermissinizdarısı size inşallah canımhoş geldin aramiza
Ben sansliydim babaannemle dedemle büyüdüm ayni bahçedeydi evler aralarına yatardım dedm istemezdi ben yine uyurdum canlarım benim cok özlemişim onları adetim de yaklaşıyor gözlerim doluyor hemenözlenmez mi hiççç amiiinn..
ananemin eşi dedem rahmetli hergün dondurma alırdı bize küçükken şimdide ananem ceyizimin ayrısını yapar hergün konusruz telefonda onlara giderken meshur yemeklerini yapar falan şimd o gelcek diyede ben yapcam
baba tarafındakilerden bişi görmedik pek
Bahane bulma tatlım at difrize yada dolaba koy 4 5 gün ye eşine alıştır...Alirsam bitirmem.lszim benden başka kimse yemez daha zararlı çıkarımaltiustu 2 3 yiyiz oda beyaz olsun
Ay yok gecikmedi pazartesi olcam 2 gun sarksa çarşamba olurum bir duygusallık vardı 2 gündür ota b.ka ağlıyorum takvimden baktım regli yaklaşmış tedaviden sonraki 3. Regli olacakOlsun iyi yine sabit kslmaktan bide reglin gecikti ya onadan dir sakin uzulme
Bence izinde vereceksin kilo düşünceden uzaklaşınca kolay verilirAy kizlar çok güzel bi akşam yemeği yedim sporda yapayım dedim hazır izine ayrilmisim bakayım nasıl olcak
Benim yediklerim biraz once misafirim gitti yemefigim icmedigim kalmadı 2 çocuk vardı onlarla oynadık biraz sozde bana spor yaptıracak yedigimin yarısı gittiCok zor oluyor ama verecegimiz kglarimiz dusununce yemejten vaz geciyor ama ben bugunn sadece tatlidan aldimdi iki catallik kadar ona bile pisman oldumm puff yaa
Günaydın nasılsıngunaydin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?