Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Motivasyonun icin cok cok tesekkur ederim.

İyi geceler kizlar,hosbulduk tesekkurler.
Bugun ben yediklerimi yazmasam,yarina guzel bir baslangic yapsam diyorum.bugun sut alma gunum ve sutlac yaptim.baya yedim malesef.
TM canım yarın bekliyorum o zaman menülerini daha sağlıklı bi şekilde :)

Ben sansliydim babaannemle dedemle büyüdüm ayni bahçedeydi evler aralarına yatardım dedm istemezdi ben yine uyurdum canlarım benim cok özlemişim onları adetim de yaklaşıyor gözlerim doluyor hemen

Olsun iyi yine sabit kslmaktan bide reglin gecikti ya onadan dir sakin uzulme
Ay yok gecikmedi pazartesi olcam 2 gun sarksa çarşamba olurum bir duygusallık vardı 2 gündür ota b.ka ağlıyorum takvimden baktım regli yaklaşmış tedaviden sonraki 3. Regli olacak

Cok zor oluyor ama verecegimiz kglarimiz dusununce yemejten vaz geciyor ama ben bugunn sadece tatlidan aldimdi iki catallik kadar ona bile pisman oldumm puff yaa
Benim yediklerim biraz once misafirim gitti yemefigim icmedigim kalmadı 2 çocuk vardı onlarla oynadık biraz sozde bana spor yaptıracak yedigimin yarısı gitti

Misafirim 1 gibi gitti akşam kötü oldu ama hep hareket halindeyim sabah yürüyüş yaparım artık.. reglim yaklaştı bu ay 2 kere olcam dongum değişmediyse.. gecen ay çok az gelmişti sanırım kilo kaybından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…