- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.921
Gunde bir yk kasigindan fazla kullanmiyorum vitamini ari polene yakin ayrica zayiflatiyormu bilmiyorum daha yeni denemeye basladim chia ve ingiliz karbonati kullanacagim bakalım kg verirsem anlarim metobolizmami çalıştırıyor...Gunde ne kadar ve ne sekilde chia kullaniyorsun
Ayy kiz kafam karıştı chiayla ilgili bu hafta chia kullanmadim hiç bir gün kullandim sadece karnimin şiştiğini farkedince kullanmadimBende chia ya devam karnin sisde olsa bak faydasi böyle oluyor galiba haa
Bende beyaz ekmekle doymuyom valla kiz 1 dilim çavdar ekmeği yiyom ben bazende 1 bucuk doyuyom valla 2 yumurta yiyorum hep cok seviyom yimirtayiKiz yiyorsun hic olmasa cavdar veya tam bugday ekmek yii tatlimm hemde kayfaltuda yisen yeter iki cu dilim doyuruyor cavdar ekmeler beyaz yiyince doymuyorum benn
Ayy bana dokundu demekki çünkü gün boyu karnim bi şişti bi indi baya belirgin bi siskinlikdi rahatsiz etti valla cok faydali kullanmaya devam et bebegimMunum öğle sonu haslanmis patitiz
Aksam
Bir kase yogurda chiali yulafli uzum ve yarim ayva dogradim yedim +bir tatlisekersiz cayy
EvetSekerPancarii chia karni sisiriyor ama bi saat gecti indi bilemn yada bisey yemedim ya ondanmi
Birazdan elma partakal yiyebilerem keptinimm
AskililikilikljkjookoooooooGunaydin tatlikler
Benimki de buna benzer oluyo kiz yulafi pisirip icine chia atıyorum kivama gelince yogurt meyve ve ceviz atip yiyorumEki Görüntüle 1972913
Iste aksam yemegimdi keptinim @nuffıun chialiya cesit gosteryim bide muhallebisi ni yapan olursa buraya foto atinda goruyum urmu yada lapa litfennnSekerPancarii
Hosgeldin canimmGunde ne kadar ve ne sekilde chia kullaniyorsun
Hosgeldin canimmmHosbuldum canim,ayyy insallah,gercekten buyuk basari sizlerinki,cok guzel kilolar vermissiniz
Kiz bizim evde de sadece ben yiyorum çavdar ekmeğini 1 tane dilimli sekilde aldiriyorum atiyorum dolaba 1 hafta yiyorum dolapda kuflenmiyo hafif bayatladikca daha tok tutuyo hattaAlirsam bitirmem.lszim benden başka kimse yemez daha zararlı çıkarımaltiustu 2 3 yiyiz oda beyaz olsun
48 miKizlar dün kuzenim tartıldı tokluk ve üstünde kıyafetler vardı 48.70 çıktı ben şok oldum
Poncigim mi gelmiss gunaydin bebegim nasilsingünaydın kızlar
gunaydin kızlar
Gunaydin kizlarGünaydın nasılsın
benim kardesim de oyleKizlar dün kuzenim tartıldı tokluk ve üstünde kıyafetler vardı 48.70 çıktı ben şok oldum
bendeeeeeeeeee napiyosunnnnnAskililikilikljkjookoooooooösledimmmm gunaydin
Askililikilikljkjookoooooooösledimmmm gunaydin
geldimmmPoncigim mi gelmiss gunaydin bebegim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?