Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunde ne kadar ve ne sekilde chia kullaniyorsun
Gunde bir yk kasigindan fazla kullanmiyorum vitamini ari polene yakin ayrica zayiflatiyormu bilmiyorum daha yeni denemeye basladim chia ve ingiliz karbonati kullanacagim bakalım kg verirsem anlarim metobolizmami çalıştırıyor...

Bende chia ya devam karnin sisde olsa bak faydasi böyle oluyor galiba haa
Ayy kiz kafam karıştı chiayla ilgili bu hafta chia kullanmadim hiç bir gün kullandim sadece karnimin şiştiğini farkedince kullanmadim ama cok faydali elimdekiler bitene kadar kullanicam salatalarima falan serpcem 1 tatli kaşığı kullanıca gunde

Kiz yiyorsun hic olmasa cavdar veya tam bugday ekmek yii tatlimm hemde kayfaltuda yisen yeter iki cu dilim doyuruyor cavdar ekmeler beyaz yiyince doymuyorum benn
Bende beyaz ekmekle doymuyom valla kiz 1 dilim çavdar ekmeği yiyom ben bazende 1 bucuk doyuyom valla 2 yumurta yiyorum hep cok seviyom yimirtayi

Ayy bana dokundu demekki çünkü gün boyu karnim bi şişti bi indi baya belirgin bi siskinlikdi rahatsiz etti valla cok faydali kullanmaya devam et bebegim

Gunde ne kadar ve ne sekilde chia kullaniyorsun
Hosgeldin canimm ben bir yemek kaşığı kullaniyordum ama siskinlik yapti ogunlerde yumurtana salatalarina serperek yiyebilirsin yada dene belki sende siskinlik yapmaz 1 yemek kaşığı falan kullanabilirsin

Alirsam bitirmem.lszim benden başka kimse yemez daha zararlı çıkarım altiustu 2 3 yiyiz oda beyaz olsun
Kiz bizim evde de sadece ben yiyorum çavdar ekmeğini 1 tane dilimli sekilde aldiriyorum atiyorum dolaba 1 hafta yiyorum dolapda kuflenmiyo hafif bayatladikca daha tok tutuyo hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…