Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunde bir yk kasigindan fazla kullanmiyorum vitamini ari polene yakin ayrica zayiflatiyormu bilmiyorum daha yeni denemeye basladim chia ve ingiliz karbonati kullanacagim bakalım kg verirsem anlarim metobolizmami çalıştırıyor...
Oooo yapma yaa. Ben bayaa fazla kullaniyorum. Fazlasi zararli miymis?
İnternette bile miktar konusunda net bir bilgi yok.

Ooo bebikk nasilsinnnnnnn. Keske bende okadar cok uyusam benimkide sabah hortlamaktan kazan gibi
ben senin yerine de yyudum bebiskooo
Iyiyim canim buraya yetisemim sen nasilsin gormedim epeydir yorumunu falan msj atcaktim sana nerelerdesin diye kuzenin nasil oldu sen nasilsin cenen falan regl oldun mu ben beklim dortgoz

ben senin yerine de yyudum bebiskooo
Iyiyim canim buraya yetisemim sen nasilsin gormedim epeydir yorumunu falan msj atcaktim sana nerelerdesin diye kuzenin nasil oldu sen nasilsin cenen falan regl oldun mu ben beklim dortgoz
Iyiyim cnm kuzenim cikti hastaneden yatiyo evde uzun sure yuruyemicek ama iyi sukur.
Ben regl oldm baska soru neydi cenem ayni degisiklik yok
Bu gunlerini cok ararsin uyu :) uyku sevmeyen biri olarak ben bile bazen ariyorum

Diyet yaparken yediklerimiz okadar onemli ki.
Ac kalayimda zayifliyayim mantigi cok yanlis.
Bunu neden soyledim gecen instagramds bi bayan gordum 40kg vermis.
Sporda yapmis ama poposu acayip duzlesmis ki squat vs de yaptigi halde tabi yanlis sporun sonuclari.
Vucudunuz ski gorunsun istiyosaniz yedikleriniz asiriiiii onemli. Ki kendimden biliyorum hala popom bile dimdik yumusama bile coook az ic bacagimda var spor yapmadigim halde. Oyuzden yediklerimiz coooook onemliiiii bunu hic bir zaman unutmayin. Uzun vadede cok kilolar verildiginde vucud kotu olur.

o popo düzleşmesin diye neler tüketmek gerekiyor ben herşeyden yemeye çalışıyorum elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…