- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.941
günaydın kızlar
:):):) Ben de yasiyorum o soklariKizlar dün kuzenim tartıldı tokluk ve üstünde kıyafetler vardı 48.70 çıktı ben şok oldum
Oooo yapma yaa. Ben bayaa fazla kullaniyorum. Fazlasi zararli miymis?Gunde bir yk kasigindan fazla kullanmiyorum vitamini ari polene yakin ayrica zayiflatiyormu bilmiyorum daha yeni denemeye basladim chia ve ingiliz karbonati kullanacagim bakalım kg verirsem anlarim metobolizmami çalıştırıyor...
Ooo bebikk nasilsinnnnnnn. Keske bende okadar cok uyusamGunaydin kizlar yeni uyandimo kadar cok uyumusum ki basim kazan gibi olmus
Ayy benim kardesim de ne kadar yirse yisin 49 50 kilobenim kardesim de oyleohhh hayata baaaak yeyeyeye 48 kilosun dusunsene( dusunemedik)
bendeeeeeeeeee napiyosunnnnn
geldimmmhoşbulduk canıııımm iyiyim şükür sen nasılsın
Gunaydin bebekGunaydin kizlar yeni uyandimo kadar cok uyumusum ki basim kazan gibi olmus
Ooo bebikk nasilsinnnnnnn. Keske bende okadar cok uyusambenimkide sabah hortlamaktan kazan gibi
Naber kuzucukkkkkGunaydin bebek
Iyiyim cnm kuzenim cikti hastaneden yatiyo evde uzun sure yuruyemicek ama iyi sukur.ben senin yerine de yyudum bebiskooo
Iyiyim canim buraya yetisemim sen nasilsin gormedim epeydir yorumunu falan msj atcaktim sana nerelerdesin diye kuzenin nasil oldu sen nasilsin cenen falanregl oldun mu ben beklim dortgoz
Bende iyyim tatlisko eve yerlestiniz mi
1,55 1,60 GİBİ BİR ŞEY 2 DE DOĞUMU VAR48 miayy boyu kaç ki kuzenin
AĞZI BİR LOKMA ATARKEN 20 KERE DÜŞÜNÜYORUMbenim kardesim de oyleohhh hayata baaaak yeyeyeye 48 kilosun dusunsene( dusunemedik)
bendeeeeeeeeee napiyosunnnnn
Valla bizim kaderimiz bu kardessAĞZI BİR LOKMA ATARKEN 20 KERE DÜŞÜNÜYORUM
günaydın nasılsın tatlım ...Gunaydin kizlar yeni uyandimo kadar cok uyumusum ki basim kazan gibi olmus
o popo düzleşmesin diye neler tüketmek gerekiyorDiyet yaparken yediklerimiz okadar onemli ki.
Ac kalayimda zayifliyayim mantigi cok yanlis.
Bunu neden soyledim gecen instagramds bi bayan gordum 40kg vermis.
Sporda yapmis ama poposu acayip duzlesmis ki squat vs de yaptigi halde tabi yanlis sporun sonuclari.
Vucudunuz ski gorunsun istiyosaniz yedikleriniz asiriiiii onemli. Ki kendimden biliyorum hala popom bile dimdik yumusama bile coook az ic bacagimda var spor yapmadigim halde. Oyuzden yediklerimiz coooook onemliiiii bunu hic bir zaman unutmayin. Uzun vadede cok kilolar verildiginde vucud kotu olur.
nerde bzde o şansValla bizim kaderimiz bu kardesskeskem yesek yesek dursak oylece almasak
poncik nasılsın daha taşınma olayınız bitmedi kuzum .. ben burda sitrese girdim yemin ediyorum eski evde mi kalıyorsunuz halentasındık ama daha yerlesemedık ınsaat tam olarak bitmedi bugün son dokunuslarla bitiyobu aksam eve gıdıp yerlestırmeye baslıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?